alisha » 08 мар 2010, 14:08
зараз я знаходжусь в рідному місті коломия, на заході, через пару годин їду до києва.
тут під будинком появилась киця, у киці дуже серйозні проблеми зі шкірою, я говорила по тел. з Таньою ТГ, по опису визначили шо скоріше всього демодекоз, хоча може бути і лишай і саркоптоз. у киці нема живого місця на голові, шийці, спинці, в неї навіть очі погано відкриті через те, що шкіра загрубіла дуже, вушка теж дуже сухі...
кішкою буде займатись моя молодша сестричка Христя, вона зареєструвалась на форумі як КІКІ, і буде далі відписуватись в цій темі.
в коломиї дуже важко з ліками, їх просто нема, зараз я вже підняла на ноги все місто, прозвонюю всі ветеринарні аптеки в пошуках адвокату, гамавіту...
як тільки знайду - будем лікувати. завтра будем також просити знайому лікарку взяти на перетримку, але вона візьме лише, як ми купимо кліточку, без клітки ніяк, це державна клініка.
Я можу зараз лише 100 грн залишити їй, у мене нема нажаль можливості зараз на більше. а треба для початку мінімум грн 400-500 на клітку, туалетик, наповнювач, адвокат, вакцини.
якщо у Вас є можливість хоч трошки помогти, важлива кожна копійка(, будем дуже вдячні!!!
у Христі є карточка
Райфайзен Банк Аваль
номер: 6762 1600 1345 4209
я розумію, що вона новенька на форумі, але я старожил і за свою рідну сестричку я поручаюсь перед Вами.
буде відзвітована кожна копійка.
і будуть регулярно виставлятись фотозвіти.
до речі поки писала повідомлення уже знайшла в аптеці Адвокат, до 4 кг - 91 грн. Христя побігла купувати.
можна звичайно лікувати на вулиці, без перетримки, але навряд чи це буде ефективно.
тому будем намагатись її прилашувати в приміщення.
в нас уже сиділа там собачка по 10 грн в день, думаю погодяться.
дякую всім, хто захоче допомогти киці!!!
зараз ми ше попробуєм закинути пару фоток з телефону!
Последний раз редактировалось
alisha 23 мар 2013, 17:51, всего редактировалось 2 раз(а).
У собак лишь один недостаток - они верят людям!
Элиан Финберт