Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

СРОЧНО: социализация для полудиких котяток,хоть на 5 дней

Истории животных, которые нашли любящих хозяев.

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: СРОЧНО: социализация для полудиких котяток,хоть на 5 дней

Сообщение Blueberry » 03 авг 2010, 17:53

ах, мои манюни :cp: они и в туалетики ходят! а ведь никогда дома не видели :cv: а я переживла, будет ли деффка в туалетик ходить! а она даже просится :ab:

скорее бы вам самых лучших хозяев найти! :dc:
Blueberry

Сообщение RAM » 04 авг 2010, 00:12

Манюню довелося помити, бо вона лазить в таких місцях. шо МАМА ДАРАГАЙЯ :ai:
А Жоффрей потроху її соціалізує, пробує гратися з нею і вона стала потроху виходити зі схованки у ванній...
(до речі на мене вона дивиться як Ленін на буржуазію), тому я навіть не знаю скільки часу займе її виховання
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.
RAM
Старожил

Сообщение Blueberry » 04 авг 2010, 05:58

вот это меня и пугает(( такая красавица неприступная.
Blueberry

Сообщение Кроха » 04 авг 2010, 07:46

Ничего страшного! Я смотрю, что братик и сестричка похожи, как две капли воды :ab: Я насильно Буша брала на руки, приглаживала и он начинал довольно мурчать, потом уже сам лежал, без принуждения :ab: Сейчас даже ластится понемногу, но никогда сам не начинает, только когда я уже с ним сюськаюсь... В основном строит из себя шпиона, носится по квартире, выглядывает из-под кровати проходящих мимо кошек, гоняет в догонялки с младшей кошкой, гробит цветок :ac: (пока не поздно, отрежу сегодня отросточек - наказывать не хочу, боюсь напугать). Очень любит разных мышек :ab: Играет ими только на кровати, не на полу :ab:
Кроха
Старожил

Сообщение RAM » 04 авг 2010, 23:53

Сьогодні вдень довелося Манюньку витягувати з-під кухні :ai: тому ввечері дала їй 1 мл Кот Баюн. Жоффрей постійно за нею ходить, зубами за шкірку її тримає і не дає їй втікнути під диван. Щось розказує. Малеча в мене на руках навіть мурчала. Навіть один раз спробувала гратися з моїм браслетом (він всіх котів притягує :ae: )

Вона, на мою думку, не скоро буде готова до постоялок. Вона їсть потрошку і тільки Віскас наразі, але з неї лише один хребетик, а решта кісточки такі тонюсенькі. Стала більш активна, але виглядає хворобливо. Також в неї дико закисають очі. Я їй закапую раз на день (коли відловлю) Нормаксом і сьогодні заклала тетрациклінку. Ніби краще стало, вже зараз видно, але думаю днів 5 точно треба буде повозитися з очима.
Мені прийшло на думку імя Емма (як звали Леді Гамільтон).

Деякі фото. Получається тільки коли вона закріплена Жоффреєм, або в русі:

Изображение
Изображение
Изображение
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.
RAM
Старожил

Сообщение Кроха » 05 авг 2010, 07:57

Ой, девчонка точно такая, как братик! Хотя он, конечно, по сравнению с ней просто богатырь! Тоже еще не особо толстый, но у него шерстка выглядит уже ну очень красиво - вся блестит, волосок к волоску. А девочка немножко заморенная :ac: Ну, это ненадолго :ab:
Майя, Жоффрей - единственный кот в доме? А то ему так прямо интересно :ab: :ab: :ab:

Может, по девочке создать темку в Передержке, Лен? Для третьей сестрички ты уже не ищешь передержку или надеешься пристроить ее в лучшие условия?
Кроха
Старожил

Сообщение Blueberry » 05 авг 2010, 08:07

а третья сестричка у Ольги Ивановны, недалеко от меня. судя по её словам, девица уже очень контактная (она и была самая прогрессивная в этом плане) и очень скучает без общения с человеком (!). малышка живёт у неё отдельно от других котиков и очень скучает. когда Ольга Ивановна или дочь её Аня заходят в комнату, она к ним прям на встречу бежит. тоже проблема с глазиком. они хоть и капают его флоксалом, но что-то он никак не хочет выздоравливать. сестричка непушистая :ac:
Blueberry

Сообщение Blueberry » 05 авг 2010, 08:15

RAM писал(а):Сьогодні вдень довелося Манюньку витягувати з-під кухні :ai: тому ввечері дала їй 1 мл Кот Баюн. Жоффрей постійно за нею ходить, зубами за шкірку її тримає і не дає їй втікнути під диван. Щось розказує. Малеча в мене на руках навіть мурчала. Навіть один раз спробувала гратися з моїм браслетом (він всіх котів притягує :ae: )

Вона, на мою думку, не скоро буде готова до постоялок. Вона їсть потрошку і тільки Віскас наразі, але з неї лише один хребетик, а решта кісточки такі тонюсенькі. Стала більш активна, але виглядає хворобливо. Також в неї дико закисають очі. Я їй закапую раз на день (коли відловлю) Нормаксом і сьогодні заклала тетрациклінку. Ніби краще стало, вже зараз видно, але думаю днів 5 точно треба буде повозитися з очима.
Мені прийшло на думку імя Емма (як звали Леді Гамільтон).

в общем,котофеичи выполняют возложенную на них миссию :ap: может, в неё побольше успокоительно вливать? :bw: помню, когда мы забрали от нерадивых хозяев нашего Лизона, то оный Лизон всё время бился в истериках, писялся по каждому "ах ты засранка, ты что такое делаешь?!" мы её валерьянкой отпаивали. на моё удивление, валерьянка нам ну очень помогла. уже через неделю Лизка стала адекватной и неистеричной.

Маичка, как вы бы охарактеризовали шкурку Эммочки? её можно в полупушистые занести? а тот тут есть ПХ, люди хорошие. живут хоть и в селе, но у них своя усадьба, глухо обнесённая забором. хотели пушистого черного желтоглазого котика, но согласились на кошку. поддерживают идею стерилизации.
Blueberry

Сообщение RAM » 05 авг 2010, 09:04

Кроха, в мене два своїх котє (Жоффрей і Нессі - тайка 8 років) і одна баришнЯ на пристройство - Хмарка. Жоффрей дуже любить гратися, тому баришні вже загнані ним. А тут нова іграшка :ba: Баришні шиплять на маленьку, а Жоффрей як мама носить її за шкірку, муркає і пробує з нею гратися.

Олена, я б сказала, що по типу шерсті вона класична ангора (вони по класифікації напівпухнасті), бо осевий волос тонкий і довгий, а підпушок слабенький. Буде дуже красива баришня.
RAM
Старожил

Сообщение Blueberry » 05 авг 2010, 09:08

RAM писал(а):Олена, я б сказала, що по типу шерсті вона класична ангора (вони по класифікації напівпухнасті), бо осевий волос тонкий і довгий, а підпушок слабенький. Буде дуже красива баришня.

Маичка, спасибо!!! каменище с души упал! значит, у нас есть ПХ. повезём манюню к ним через полторы недели, в субботу, 14 августа. я знаю, что вы скоро уезжаете и что-то буду думать...а пока очень прошу тискать её и сюсюкаться с ней как можно больше..может, за недельку она отойдёт и пойдёт в руки?

Жоффрею отдельный респект и уважуха :ay:
Blueberry

Сообщение Кроха » 05 авг 2010, 09:48

Может, и Бушуня будет ангористый :bn: Потому что и у него остевой волос длинноватый как для обычного гладкого кота... Вот будет прикол, если пристроим как пантерку, а пантерка обрастет :ap: Но мне гладкие больше нравятся :ab: :ab: :ab:
Кроха
Старожил

Сообщение RAM » 05 авг 2010, 12:26

судячи по фото, Бушуня теж ангорістий. В мене була ангора, правда біла, у дорослому віці дуже шикарна-))
Успіху Бушу в пристройстві.
RAM
Старожил

Сообщение RAM » 06 авг 2010, 12:44

Ми вже почали гратися, правда боїмося всього ще і на руки адназначна не йдем, але з мотузочкою граємося і навіть по ногам в мене вже не страшно за мотузочкою бігати :ba: Судячи зі всього какає дитина в лоточок, а ось де пісяє не можу встановити, хоча може і в лоток.
Изображение
Фото не дуже гарні, бо фотала зі збільшеням щоб дитину не злякати.
Изображение

Изображение
Изображение
RAM
Старожил

Сообщение Катя2 » 06 авг 2010, 14:08

RAM писал(а): а ось де пісяє не можу встановити

горщики з квітами пильнуй. то теж лотки натуральні.

Май, фото під праскою екстрім якийсь. ну і мотузочки в дитини...
Катя2
Старожил

Сообщение RAM » 06 авг 2010, 17:24

від квітів відлякала пшикалкою.
Кать, я в якості мотузочки використовую метр, а з праскою вона стала бавитись сама!! Це її перша так би мовити ініціатива. Я теж злякалась, що скине, спочатку. Просто кадри, як на мене, історичні :ca:
RAM
Старожил

Сообщение Blueberry » 07 авг 2010, 06:01

ой как славно, что дитё уже проявляет инициативу!!!Маичка, спасибо вам за фотографии! а где она у вас ночует? местечко себе выбрала? на диван-подушки не засматривается?
Blueberry

Сообщение RAM » 07 авг 2010, 08:48

де спить не можу сказати, хоча сьогодні вранці вона вийшла і вляглася на килим у вітальні, можливо на ньому і спить.
На дивані в мене кішки не сплять, він шкіряний і для них незручний...
RAM
Старожил

Сообщение RAM » 09 авг 2010, 14:10

Манюня почала розривати квіти, блін... :bh: :ai:
Ще вона трохи освоюється і вже не кожен раз, а через раз тікає, коли я вхожу в кімнату. :ca:
Когтеточку ще не знайшла, доводиться її ганяти від дивана, але вона вже зрозуміла, що я котів не бью і не дуже то й боїться...
Зато грається з мотузочками, шаріками, з Жоффреєм і один раз навіть зі мною...
Мої кішки на неї так само шиплять...
Одне око все ще закисає, як получається виловити її -- то мащу його тетрациклінкою..
Мій чоловік переживає, що Жоффрей її трахне.. він ввечері бачив як Жоффрей з Манюнькою бавиться і мабуть - це його вразило до глибини душі :ca: Мої розповіді про те, що у тварин все відбувається трохи інакше і якщо самка неготова, то її ніхто не трахне, на чоловіка не впливають... :ca:
RAM
Старожил

Сообщение Кроха » 09 авг 2010, 15:41

Буш тоже к цветам неравнодушен... Один я уже на балкон убрала - ему каюк, но это нестрашно, все равно собиралась обновлять. Вот думаю, наверное, нужно занести обратно, потому что теперь покушается на мой любимый фикус :ai:
И глаз вдруг начал закисать - не долечили, видно :ac:
Кроха
Старожил

Сообщение RAM » 09 авг 2010, 15:56

я знайшла кращий спосіб захисту землі в квітах... я набрала гальки у дворі, добре її вимила з кипятком і обклала всю землю у горшщиках, тепер не получиться її вирити, каміння треба брати покрупніше...
І в мене всі квіти любимі, як і кішки... я не готова віддати їй на нямням :ca:
RAM
Старожил

Сообщение Blueberry » 09 авг 2010, 18:47

Маичка, а как она вообще? проявляет интерес к человеку?

кстати, Жоффрей мне тоже кажется парнем ушлым..и я тоже усматриваю в его обнималках намёки :bq:
Blueberry

Сообщение RAM » 09 авг 2010, 19:36

вона проявляє інтерес до іграшок, виходить до Жоффрея, прибігає кушати, якщо я не дуже близько.
До речі моє море накрилося мідним тазом, так що я думаю, що соціалізація ще за тиждень буде завершена-)))

І нічо Жоффрей не ушлий, йому 8 місяців, в нього пубертатний період, прищі, любов до всього світу і всьо такоє :ca:
RAM
Старожил

Сообщение Blueberry » 10 авг 2010, 05:32

RAM писал(а):вона проявляє інтерес до іграшок, виходить до Жоффрея, прибігає кушати, якщо я не дуже близько.
До речі моє море накрилося мідним тазом, так що я думаю, що соціалізація ще за тиждень буде завершена-)))

І нічо Жоффрей не ушлий, йому 8 місяців, в нього пубертатний період, прищі, любов до всього світу і всьо такоє :ca:

вы мне простите мою радость по поводу вашей несложившейся поездки на море? :ah: у меня личный интерес...договаривались с ПХ о том, что подвезём малышку (мы её так и не назвали?) в субботу. но, видать, нужно дату изменить..
Blueberry

Сообщение RAM » 11 авг 2010, 10:05

:aq: Ця маленька зволоч гадить у вазони з квітами :aq:
Підпускає до себе вже на півметра..
RAM
Старожил

Сообщение Blueberry » 11 авг 2010, 21:47

RAM писал(а)::aq: Ця маленька зволоч гадить у вазони з квітами :aq:
Підпускає до себе вже на півметра..

вот негодяйка. так усыпить бдительность...а сестричка такая ласковая..вся в маму.. чего этим чернышам не хватает?!
Blueberry

Пред.След.

Вернуться в Счастливые истории