Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

БОС -кошеня з обпеченими вушками.

Истории животных, которые нашли любящих хозяев.

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: SOS!!! Допомога кошеняті з хворими вухами.

Сообщение Zoja » 23 ноя 2010, 20:10

Оксана, спасибо на добром слове :ax:
- я непроизвольно вмешалась не в свое дело, извините, плз :ah:
Просто не нашла эту тему и искала, где она, а увидела с другим названием...И непроизвольно среагировала...
Но все-таки, раз ожоги подтверждены врачом, давайте вернем название темы- девочкам нужно деньги собрать на лечение котейки, и немалые...Со старым названием она привлечет больше людей...
Последний раз редактировалось Zoja 23 ноя 2010, 21:36, всего редактировалось 1 раз.
В доме 8 котов! Хотя бы рыже-белому Санни и черной Ночке найти хорошие ручки! 067 708 93 95
Zoja
Старожил

Сообщение МарТоша » 23 ноя 2010, 20:18

Zoja писал(а):Со старым названием она привлечет больше людей...

Зоечка, сорри... немного не так...
Обычно название темы должно быть информативным, а не устрашающим.
Просто еще нужно добавить, что нужна материальная помощь этому ребенку и передержка для двух других.... :ah:
Мне так кажется.... :ab:
МарТоша
Старожил

Сообщение Zoja » 23 ноя 2010, 20:43

Вообще-то, согласна... :ah:
Но я на эту тему среагировала, когда она была с устрашающим названием....
Помощи просят много людей, а оказать помощь в первую очередь нужно в экстренных ситуациях, как эта...
А информации на форуме столько, что все не успеваешь прочитать...вот и смотришь, что тебя поразило...
ПризнаЮсь, я максималистка, с ярко выраженным огненным темпераментом - Дракон по году рождения!!!! :cm:

Оксана, вырезайте, пжл, на Ваше усмотрение все эти измышления...Сегодня день сильно нервный...
В доме 8 котов! Хотя бы рыже-белому Санни и черной Ночке найти хорошие ручки! 067 708 93 95
Zoja
Старожил

Сообщение Kozya » 23 ноя 2010, 22:47

День сьогодні і справді - поменше б їх таких :dc:
Звонила Наташа в клініку - вушка підрівняли, вдягли ковпак (сказали десь на місяць доведеться з ковпаком подружитись) і роблять з ними різні маніпуляції... вкололи мікродерм... малий залишається там до п"ятниці. За нього хвилюється багато людей - з ним УСЕ БУДЕ ДОБРЕ (по іншому ніяк :ab: )
Як переназвати темку - поки не знаю. Двоє інших зараз піаряться так як є (Женя Zhu - :ax: :dh: )
Хочеться хлопчика якось обізвати :ab: коли я уявляю, який він виросте (великий, товстий, у невимушеній позі на шкіряному дивані, погляд трохи зверхній :cj: ) - хочеться назвати його БОС (на даному етапі Босяк) :ah: але досвід у мене нульовий у цій справі, може будуть ще пропозиції? :ah:
Kozya

Сообщение Zoja » 23 ноя 2010, 23:02

Ой, ну сегодня за день хоть один раз на улыбку пробило.... :ca:
Спасибо, Оля, так классно пишете:
"Хочеться хлопчика якось обізвати :ab: коли я уявляю, який він виросте (великий, товстий, у невимушеній позі на шкіряному дивані, погляд трохи зверхній :cj: ) - хочеться назвати його БОС (на даному етапі Босяк) :ah: але досвід у мене нульовий у цій справі, може будуть ще пропозиції? "
Конечно, Босс!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cm:
Ну а пока - Босяк :bp:
Zoja
Старожил

Сообщение Kozya » 23 ноя 2010, 23:41

:ca: Супер! тоді Босяк :ab:
Kozya

Сообщение МарТоша » 24 ноя 2010, 01:13

Kozya, темку переназвать нужно так, чтобы было понятно,
каккая на данном этапе нужна помощь!!!!! :ah:
Для малого Пьера Безухова на сегодняшнй день хватает денежек,
чтобы закрыть денежные вопросы в клинике у СМ?

А передержка для него после клиники есть?
А его братику и сестричке передержка нужна?
ну вот как-то так и тему переназвать....
чтобы понятно было, какая помощь нужна сейчас этим детям и Боссу, в частности..... :ah:
МарТоша
Старожил

Сообщение Kozya » 24 ноя 2010, 13:25

Дуже актуальна безкоштовна перетримка з карантином для Боса :ac:
На рахунок фінансів - навіть приблизно уявити не можу, скільки це потягне, я так розумію, суму озвучать при виписці з клініки... сподіваюсь, що з клінікою розрахуватись вистачить.
А на рахунок двох інших діток... навіть не знаю що сказати... я зараз їх не потягну ніяк, Наташа поки теж...тому і просити про перетримку поки не буду, пробуємо поки прилаштувати з вулиці, а раптом щось та й вийде :ac: хіба що якась добра душа пошкодує малих :ac:
Kozya

Re: SOS!!!кошеня з опеченими вушками - перетримка!

Сообщение Kozya » 24 ноя 2010, 17:01

Новини про Боса від Олени Анатоліївни: вушка ніби рівненькі... правда шерсть на них більше не виросте :bh: але це ж дрібниці! йому не подобається ковпак, заважає поїсти, і чухатись не дозволяє :ab: в туалет ходить на горшок! апетит хороший :ab: а ще, вона каже, що Босячок - суперлагідний і хороший, і дуже вдячний хлопчик :cv: в принципі, по фото і так було це видно))
Босу дуже потрібна перетримка після клініки :bc: поки мріємо про безкоштовну :ah: мабуть на перший час треба карантин, бо грибок теж присутній :cm:
Kozya

Re: SOS!!!кошеня з обпеченими вушками - перетримка!

Сообщение Kozya » 25 ноя 2010, 11:46

Хлопчику дуже актуальна перетримка після клініки!!! :bc: :bc: :bc:
Kozya

Сообщение Kozya » 26 ноя 2010, 15:28

Пацієнт з учорашнього дня поносить, поки залишається у клініці.
Супер-новина: у Боса є перетримка на місяць!!!!!!!!! :bp: :bp: :bp: навіть з процедурами :cp: За це просто ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі Олені Кола, що пошкодувала хлопчика і погодилась прихистити :ax: :ax: :ax:
По сибірському котику є дзвінки, але коли чують що навулиці, кажуть, що подумають :bh: ну і як завжди...
Kozya

Сообщение Galia » 26 ноя 2010, 15:42

:bo: ура!
Galia
Старожил

Re: SOS!!!кошеня з обпеченими вушками - перетримка є!

Сообщение Zoja » 26 ноя 2010, 22:58

Олечка, нужно обязательно сделать еще фото с колпаком, в перевязках- в клинике, как он сейчас выглядит- для написания про него трогательной статьи- попросила одного хорошего человека написать, но ответа пока нет...
И свою знакомую пиарщицу упросила попиарить нас, когда выздоровеем и сделаем пиарные фото на Босса- Пьера Безушкова.... :ab:
Zoja
Старожил

Сообщение Kozya » 26 ноя 2010, 23:28

Зоя Юріївна, дякую Вам за все :ax: :ax: !!!!
Скоріше за все, за Босяком поїду я, тому постараюсь зробити фото!

МарТоша писал(а):Kozya, а Вы с Наташей их обрабатывали от блох и глистов?

Від блох Наташа пшикала, а глистів там гнати складно дуже - їм регулярно зносять різну гидоту :ac:
Я тільки ЗА те, щоб забрати дітей з вулиці, мене також болить душа за них, але, повторюсь, куратором бути не можу... не тому, що не хочу, чи боюсь відповідальності, просто реально знаю, що не потягну їх ніяк - ні фізично, ні матеріально :bh:
Kozya

Сообщение Kozya » 27 ноя 2010, 19:58

Дякуємо Галочці Galia за 100 грн на котика! , і ще за те, що відвезла відразу в клініку :ax: :ax: :ax:
Дякуємо Ані Юта за 200 грн на котика! Приємно було познайомитись :ax: :ax: :ax:
У вівторок Босячок виписується з клініки та їде на перетримку :cp:
Kozya

Сообщение mummi-nastea » 27 ноя 2010, 20:58

Напишем, все будет хорошо) И Пьер обязательно найдет самую добрую маму - обязательно. Но наверное все таки тогда когда ушки обрежут и будет фото хорошее. Помогу, чем смогу. И я действительно уверена, что все у него уже будет хорошо и все плохое позади...
mummi-nastea

Сообщение mummi-nastea » 27 ноя 2010, 21:46

Появятся фотки готового к отдаче мальчика, появится история и появится хозяин, честно.) А пока, конечно, весь труд на зоозащитниках, никакой новоиспеченный хозяин возится с приведением мальчугана в порядок не будет...
mummi-nastea

Сообщение Kozya » 28 ноя 2010, 16:11

З такою групою підтримки інакше і бути не може!!!!! :bp: У нього усе буде ГУД!!!! :bp:
У мене просто не вистачає слів :ah: МІЛЬЙОН разів ДЯКУЮ!!! :ax:
Kozya

Сообщение Kozya » 29 ноя 2010, 18:23

Хочу прояснити ситуацію... основний і найбільший молодець - це Наташа! не уявляю, як у неї вистачає сил і нервів, чесно :ac: а я так, "побелить, покрасить" :ah:
Шкода, що вона не "в ефірі"... але я їй передаю усі привітання і побажання! :ab:
Kozya

Сообщение Zoja » 30 ноя 2010, 09:30

Kozya писал(а):Хочу прояснити ситуацію... основний і найбільший молодець - це Наташа! не уявляю, як у неї вистачає сил і нервів, чесно :ac: а я так, "побелить, покрасить" :ah:
Шкода, що вона не "в ефірі"... але я їй передаю усі привітання і побажання! :ab:

Олечка, Вы обе - большие молодцы :ax: - Босса Безушкова лечите, одного малыша-пушистика пристроили, надеюсь и вторая малышка пристроится!!!
Zoja
Старожил

Сообщение Kozya » 30 ноя 2010, 13:31

Сьогодні збиралась перевозити малого Олені, передзвонили в клініку все узгодити - а в клініці сказали, що йому було б бажано залишитись ще на кілька днів, на вушках дуже нехороші "корки", за ними спостерігають і обробляють :ac:
Kozya

Сообщение bonny » 02 дек 2010, 12:13

Девочки, отзовитесь!!!!!! Есть человек, интересующейся котькой с ушками необычными. Нужет тел. куратора! И какие о ней новости?
kuz9 писал(а):как там безухая котейка? что со здоровьем? и как вообще с ушками случилось такое?
bonny

Сообщение Zoja » 02 дек 2010, 12:38

Позвонила Наташе в Глеваху- сказала, перезвонит, даст тел. Кози.
Подозревают в издевательстве над котенком каким-то наркоманом....порезы на теле, обпаленная голова, сожженные ушки и усы...Операция сделана, ушки обрезаны под корень...Кот в клинике.
Zoja
Старожил

Сообщение bonny » 02 дек 2010, 12:45

Я нашла тел. Наташи... я думала, что это и есть Kozya. :ah: ну в любом случае у kuz9 есть координаты в профиле и ссылочку на эту темку я дала в личку. :ab:
bonny

Сообщение Kozya » 02 дек 2010, 12:58

Я тут! Мій телефон (097)754-24-04, Оля. Можна звонити і мені, і Наташі, Наташі навіть краще, бо вона постійно спілкується з Оленою Анатоліївною на рахунок котика - тому більше вкурсі справи.
На рахунок вушок - я не впевнена, що їх підрізали під корінь, мабуть підрівняли все, що було неможливо зберегти... У будь-якому разі завтра буду знати краще - бо везу з клініки на перетримку, постараюсь нові фото зробити!
Kozya

Пред.След.

Вернуться в Счастливые истории