Модераторы: Управляющий, ФинКом
акаяма писал(а)::ah: Понятное дело-риск есть, http://vk.com/iskrienniaja вот ссылка на куратора, Наталья Самойленко.
rys писал(а):А як бути з "заднім числом гроші не збираються"?!!
rys писал(а):Собака ж ці півтора чи два місяці щось їла, на неї затрачалися якісь комунальні затрати (газ і вода на приготування їжі, світло на холодильник)... Хто працював з ціноутворенням - той знає.
Ну і, крім того, якщо це бізнес, то перетримка розраховувала на якийсь дохід (неотримана вигода), інакше - "нафіга попу гармонь"???!! Можна перестати перетримувати тварин і піти, наприклад, булочки продавати (умовно кажучи).
Наталья Самойленко писал(а):Одного дня ми ходили кормити собак на стоянку, там також знаходиться СТО.До нас підійшов чоловік, сказав, що часто нас тут бачить і чи не знаєм ми , де ділась собака , точніше Руся ( йому сказали, що ми волонтери).Як виявляється, її там люблять і це той чоловік її туди привіз, у неї є своє місце.Ми вирішили перетримати її до тепла і забрати , тому що, коштів у нас не було, щоб оплачувати далі перетримку.
Businka писал(а): А как узнать , когда перестали платить за передержку? Со слов передержки?Так можно сказать что два года куратор не платил и выставить счет на пару десятков тысяч.....
.....То , что передержка недополучила прибыль, это, ИМХО , ее проблемы.Это риски..... Тогда пусть все волонтеры, которые держат дома животных на пристройство - выставляют счета на форум.
rys писал(а):
І є поняття - бізнес - послуга платної перетримки. Це - різні речі.
rys писал(а):
Але аж ніяк не відшкодування своїх власних "ветеринарних" послуг.
rys писал(а):Ну, уявімо, що волонтер, зіславшись, що він з зоозахисного співтовариства, скористався в борг послугою ветклініки (напр Величко), а потім, не оплативши її, щез в голубій далі. Я думаю, що інші волонтери приклали б зусиль, щоб зібрати на форумі і в соцмережах гроші і покрити борг. Інакше був би ризик втратити і скидки на бездомних, і можливість сплачувати рахунки клініки частинами, вже після надання ветеринарної послуги. При чому - втратити цю можливість могли б всі волонтери.
Так що Ваше порівняння, ІМНО, некоректне.
Наталья Самойленко писал(а):Я з іншим волонтером добросовісно платили за перетримку (25 грн в день)
Одного дня ми ходили кормити собак на стоянку, там також знаходиться СТО.
До нас підійшов чоловік, сказав, що часто нас тут бачить і чи не знаєм ми , де ділась собака , точніше Руся ( йому сказали, що ми волонтери).
Як виявляється, її там люблять і це той чоловік її туди привіз, у неї є своє місце.
Ми вирішили перетримати її до тепла і забрати , тому що, коштів у нас не було, щоб оплачувати далі перетримку.
У мене не одна собака на перетримці + коти ( я ніколи не просила грошей, але дуже тяжко).
Зараз я не працюю, тому взагалі завал.
Русю вже там чекали, я телефоную до Жанни, пояснюю всю ситуацію, вона сказала, що не віддасть її, щоб ми викинули.( як Жанна це називає)
Я пояснила, що ми не маємо змоги її надалі тримати, ми все оплатили до певного місяця, який був обумовлений, домовились зробити прививку.
Я не відмовляюсь від собачки, і готова її забрати, а НЕ ВИКИНУТИ!!!
Перетримка сама знала на що вона іде, я сказала, що буду піарити.
КОли я телефонувала стосовно фотосесії, то в неї , то не виходило, то немає дома, завжди була якась причина.
rys писал(а):Тим не меньше я пам"ятаю тему на форумі, де збирали гроші на покриття боргу перед клінікою недобросовісного волонтера.
Одним словом, я з Вами не згідна і ми залишаємося кожна при своїй думці.
nyura писал(а):Ну что дадут письменные договоренности? Мы уже сто раз обсуждали эту проблему. Если для хозяина передержки это только бизнес и животное не жалко, то его нужно отвезти и передать куратору в руки, дальше на совести куратора (читать - он животное отпускает в свободное плавание). Если же передержку содержит человек, любящий животных, то он временно берет проблемы животного на себя, а дальше уже ищет нового куратора (практически утопия), просит помощи на содержание животного, фото, пиар и т.д.
Ну и имя куратора в студию и в черный список!
Собака классная у Вас! Она обязательно пристроится с хорошими фото и при должном пиаре!
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 53