Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Знайдені щенята

Истории животных, которые нашли любящих хозяев.

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Знайдені щенята

Сообщение Кроха » 26 мар 2014, 11:00

Теперь главное - не обработать опять того малыша, что уже обработали - они отличаются между собой?
Кроха
Старожил

Сообщение bodah » 26 мар 2014, 11:07

так.
ми обробленого помітили ошийничком (бо вони 3 цуцики шоколадні і 2 чорних-однакові)
bodah

Сообщение skavi » 26 мар 2014, 11:18

Переименуйте тему на поиск передержки .. Если и правда будете ими заниматься, то как можно быстрее тащите их на передержку, потому что если еще подождать, но будет сложно приручить.. увы, я на таком обожглась уже=((
Шоколадки быстро пристраиваются..
Пиарю мало в связи с отсутствием времени.. Прошу понять и простить...
skavi
Старожил

Сообщение bodah » 26 мар 2014, 11:21

я окрему тему створила в розділі Шукаю перетримку
viewtopic.php?f=182&t=53505
bodah

Сообщение skavi » 26 мар 2014, 11:24

лучше тут.. сюда чаще заходят.. Вы передержки все прозвонили ?
skavi
Старожил

Сообщение bodah » 26 мар 2014, 11:27

Ті, які тут є - так - нам потрібен вольер на вулиці+карантин, з соціалізацією.
bodah

Сообщение Cherry2010 » 26 мар 2014, 12:29

bodah писал(а):Ті, які тут є - так - нам потрібен вольер на вулиці+карантин, з соціалізацією.

bodah, такі вимоги до перетримки для 2-х місячних цуценят буде складно знайти. На форумі є буквально пару перетримок з соціалізацією, які спеціалізуються на дорослих собаках, вони не беруть цуценят, в них не має карантину. Якщо у Вас є можливість, забирайте по одному, можливо на нормальну квартирну перетримку/-ки, де цуценяті зможуть приділити увагу, зможуть помити, проглистогонити і починайте піарити. На шоколадних лабрадористих є попит.
Великий плюс в тому, що вони ще малі і їм, можливо не потрібна якась професійна соціалізація, буде достатньо просто нормального ставлення від людини. Але є й великий ризик - дикі цуценята, від дикої мамки можуть залишитися "нелюдимими" назавжди, або звикнуть тільки до одного господаря, що вже є добре. Навіть після соціалізації вони не будуть на 100% лояльними до людей. Але, якщо Ви вирішили їх врятувати, потрібно спробувати дати їм шанс.
Cherry2010

Сообщение bodah » 26 мар 2014, 12:43

на жаль в мене тупо нема куди їх забрати, дома і так 3 собаки з котом (квартира). знайомих теж зі своїм майном нема, всі орендують.
а цуценята дикі, то проста людина візьме і через півдня поверне його, це треба підготовлений хазяїн, готовий працювати з собакою.
Між іншим, мама в них не зовсім дика - є бабулька яка теж підкормлює її, так ця мамаша до неї лащиться, ніжиться, гладиться. Правда до незнайомця(як ми) вона не підійде нізащо, а якщо проявити агресію - вона і вкусити може (хоча здебільшого вона просто не підходить).

моя перша собака Вася була патологічною боягузкою, коли ми її взяли, вони просто з кутка не вилазила, але через деякий час вона полюбила нас, зараз вона і до людей привітна, і до інших собак, знає команди, дуже ніжна і слухняна дівчинка. Але ми з нею чимало займались як самостійно, так і кінологом - той просто панічний страх вивівся майже за 2 роки активних занять.
bodah

Сообщение Cherry2010 » 26 мар 2014, 13:09

bodah писал(а):на жаль в мене тупо нема куди їх забрати, дома і так 3 собаки з котом (квартира). знайомих теж зі своїм майном нема, всі орендують.
а цуценята дикі, то проста людина візьме і через півдня поверне його, це треба підготовлений хазяїн, готовий працювати з собакою.
Між іншим, мама в них не зовсім дика - є бабулька яка теж підкормлює її, так ця мамаша до неї лащиться, ніжиться, гладиться. Правда до незнайомця(як ми) вона не підійде нізащо, а якщо проявити агресію - вона і вкусити може (хоча здебільшого вона просто не підходить).

моя перша собака Вася була патологічною боягузкою, коли ми її взяли, вони просто з кутка не вилазила, але через деякий час вона полюбила нас, зараз вона і до людей привітна, і до інших собак, знає команди, дуже ніжна і слухняна дівчинка. Але ми з нею чимало займались як самостійно, так і кінологом - той просто панічний страх вивівся майже за 2 роки активних занять.

bodah, на форумі є волонтери, які беруть в квартиру на перетримку собачок або цуценят. Але більшість бере по одному-два. І якщо шукати для одного, то набагато більше шансів знайти когось. Спробуйте так попросити в Вашій темці про перетримку, або зикиньте прохання по соц мережам, там теж інколи відкликаються, але потрібно бути обережним, і краще до приїзду цуцика на перетримку подивитися умови, в які його беруть.
Cherry2010

Сообщение bodah » 26 мар 2014, 21:01

Ще таке питання, може хтось стикався- чи є хтось, до кого можна звернутись з проблемою половити цуценят? скажімо, якщо перетримка знайдеться, мені треба їх всіх зловити і завезти. Оскільки вони живуть у глибокій норі, то ми ніяк не можемо їх половити. Сьогодні, наприклад, ми просто ледь зловили те, яке не встигло забігти.
bodah

Сообщение bodah » 27 мар 2014, 10:06

Сьогодні є хороші новини:
знайшли тимчасове рішення по перетримці з соціалізацією для всіх 5-ох.
зранку, коли їздили годувати, песенята вже не панічно тікали від нас: коли вони побачили що ми наближаємось, а ми побачили їх біля нори і зупинились, вони не спіша зайшли в норку, причому не забились в угол, а посідали скраю, дивились і гавкали. Поки я розспила по тарілочках їжу, вони наблюдали, а коли ми відійшли, вони почали їсти. Я зараховую це як вони нас впізнали!
Последний раз редактировалось bodah 28 мар 2014, 14:40, всего редактировалось 1 раз.
bodah

Сообщение Кроха » 27 мар 2014, 10:16

Наверное, нужна рыбацкая подсака, или как там она называется. Единственное - ловиться будут по одному за раз, остальные будут пугаться. Ну или нескольких сразу можно накрыть, если щенки маленькие. Занятие нервное, конечно, а что делать?
Или приманивайте к себе чем-то неимоверно вкусным и аппетитно пахнущим - но это долго и нужно суметь схватить щенка.
Кроха
Старожил

Сообщение bodah » 27 мар 2014, 10:32

Як варіант мені порадили таке: поставити кліточку біля входу в нору і поставити туди пахучу консерву. Такий собі метод мишоловки)
Я просто хотіла ще почути які можуть бути варіанти, бо мені їх треба буде конче половити всіх і одразу завезти. Я буквально впевнена, тут є люди, які вже ловили диких цуциків і вже мають якісь корисні методи)
bodah

Сообщение Кроха » 27 мар 2014, 10:35

bodah писал(а):Як варіант мені порадили таке: поставити кліточку біля входу в нору і поставити туди пахучу консерву. Такий собі метод мишоловки)
Я просто хотіла ще почути які можуть бути варіанти, бо мені їх треба буде конче половити всіх і одразу завезти. Я буквально впевнена, тут є люди, які вже ловили диких цуциків і вже мають якісь корисні методи)

Конечно, ловили, поэтому и говорю - всех пятерых сразу поймать нереально, уж как есть... Невозможно, чтобы все сразу забежали в клеточку - их слишком много - один забежит, другой все равно выбежит...
Кроха
Старожил

Сообщение skavi » 27 мар 2014, 10:41

ну именно в переноску можно по 1 ловить. или же надо несколько переносок, чтобы словили - спаковали и нового ловите. Но не забывайте, что может в переноске ТАК визжать, что остальные забудут обо всем и испугаются..
Ловите хотя бы по 1 сейчас
skavi
Старожил

Сообщение Кроха » 27 мар 2014, 10:47

skavi писал(а):ну именно в переноску можно по 1 ловить. или же надо несколько переносок, чтобы словили - спаковали и нового ловите. Но не забывайте, что может в переноске ТАК визжать, что остальные забудут обо всем и испугаются..
Ловите хотя бы по 1 сейчас

Вот и я об этом - одно поймавшееся ТАК орет, что обо всех остальных можно забыть до следующего дня.
Кроха
Старожил

Сообщение bodah » 27 мар 2014, 10:54

Хм, це буде проблема) везти нам їх під Київ, на зоотаксі, вийде половина місячного утримання на перетримці.
Тому я й питаю чи є спосіб... я згадала як ми одне зловили й капали, як воно пищало - думаю точно решта полякається...
bodah

Сообщение skavi » 27 мар 2014, 11:01

зачем на зоотакси ? Попробуйте поискать автопомощь тут (точно так же создав тему в Срочно) Адрес приблиз указывайте. Малые в 1 большую переноску все поместятся
skavi
Старожил

Сообщение bodah » 31 мар 2014, 12:08

Вчора ловили цуценят.
Коли прийшли зранку одне вже було метрве ( , тож їх тепер 4 - 3 дівчинки(коричневі з голубими оченятами) 1 хлопчик(чорний з білим воротничком).
Лікар дає їм макс. 1,5 міс. Трохи злякані, але стан їх стабільний.

Всіх зловили. Поки що вони перебуватимуть в клініці на стаціонарі, і якщо все буде добре, в сб поїдуть на перетримку.
bodah

Сообщение Кроха » 31 мар 2014, 12:43

bodah писал(а):Вчора ловили цуценят.
Коли прийшли зранку одне вже було метрве ( , тож їх тепер 4 - 3 дівчинки(коричневі з голубими оченятами) 1 хлопчик(чорний з білим воротничком).
Лікар дає їм макс. 1,5 міс. Трохи злякані, але стан їх стабільний.

Всіх зловили. Поки що вони перебуватимуть в клініці на стаціонарі, і якщо все буде добре, в сб поїдуть на перетримку.

Очень жаль... Клещ?
Кроха
Старожил

Сообщение bodah » 31 мар 2014, 13:40

Чесно кажучи в мене стало духу роздивлятись. я не профі, і одразу розкисла, сьогодні очі як кролика, чоловік поховав... дуже прикро що не раніше не зібрались ми, був шанс всіх врятувати...

потім бігали по гірці ловили решту 4. вони дуже милі, поки не зловив гавкає-борсається, а тільки береш на руки, одразу притискається і сидить тихенько. 3 дівчаток шоколадних з голубими оченятами, і хлопчик чорних і волохатий (самий сміливий).
bodah

Сообщение bodah » 07 апр 2014, 09:36

Привіт!
цуценята вже на перетримці, всі здорові. Тепер можна приступати до пошуку їм хорошого дому.
тут фото: https://www.dropbox.com/s/onba4bi2ivewviu/%D1%86%D1%83%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%B8.rar
всі коричневі - дівчатка, чорненький - хлопчик. На флаерах є телефони.

Не знаю чи це потрібно одразу вказувати: цуценят віддаємо під договора (крім стандартного (їжа, вигул, мед. догляд), є кілька обов"язкових умов - стерилізація для дівчаток коли прийде час (за на рахунок), і, якщо не вжились з цуциком, його не викидати на вулицю, а повертати нам).
bodah

Сообщение bodah » 15 апр 2014, 10:36

Чудові новини - всі наші цуценятка пристроєні-) !
bodah

Сообщение Кроха » 15 апр 2014, 10:52

Молодцы!
Кроха
Старожил

Пред.

Вернуться в Счастливые истории