Модераторы: Управляющий, ФинКом
Кроха писал(а):Испытательный срок у нас неделя-две, а там видно будет... Если её поведение хоть немного не изменится, то...![]()
![]()
![]()
RAM писал(а):кішка звикає більше до території і має "включити вас у свій прайд"-))
грайтесь з Чебуреком, щоб Шаурма це бачила, тоді вона зрозуміє, шщо з вами весело і не страшно. Я би на перший час просто її не чіпала би, з часом вона має звикнути і сама вийде до вас.
З приводу переводу з сушки на натуралку, я би не поспішала. Адже можна зірвати шлунок. У деяких котів це проявляється постійним поносом. Воно вам треба??
Визначтеся що вам краще: готувати натуралку чи давати сушку і не мішайте перше з другим...
ще можна спробувати мотузочкою поганяти з Чебуреком, можливо Шаурма теж вилізе. Кішки люблять мотузочки і в грі спокійніше ставляться до ласки. Ще буває, що при різкому наклоні до кішки, навіть мої домашні лякаються. Уявіть собі що до вас раптом швидко нагнувся пятиповерховий будинок-)) ось і кішки нас так сприймають.
Два тижні для адаптації - мало, мінімум місяць, я би навіть говорила про два місяці... якщо за два місяці ситуація не поміняється, тоді можна говорити про характерні особливості киці... що вона скритна і боязка, а в перші два місяці, коли кішка в стресі, навіть неможливо визначити характер.
Успіху вам і вашим кицям-))
mishashkina писал(а):Спасибо) Сегодня будет неделя, как они у нас, и прогресс есть, а это радует
megera писал(а):Это очень маленький срок, неужели муж настолько непоколебим?
Чебурека ложится на спинку, чтобы ей гладили животик
Kotyacha maty писал(а)::bj: Ой! Ну переноска - это вообще отпадноЛежат в таких неудобных позах и при этом такие довольные.
Кроха писал(а):КАКАЯ ПРЕЛЕСТЬ!
Как я хочу таких обнимающихся кошекУ меня кошки так не спят
Я читала, что именно между котятами-однопометниками существует очень крепкая связь, когда они растут и живут вместе! Вот Вам повезло!!!
Я своему мужу все время говорю, что хочу однопометников... Но... при наличии 4 кошек в доме это только мечтаЗато розовая
mishashkina писал(а):"коты для людей, а не люди для котов".
nyura писал(а):Не вижу ни одной фотки![]()
megera писал(а):mishashkina писал(а):"коты для людей, а не люди для котов".
Это тезис для собак, скорее всего. Кошка/кот-это независимые животные и нужно уважать их независимость!![]()
Вы представте себе, ЧТО будет с ней, если Вы, вдруг, ее вернете, еще и без ее опоры-Чебуречека.
Kotyacha maty писал(а):Я думаю, можно уже не волноваться. Похоже, что девочка уже обживается. И они не шкодят в неположенных местах - это уже немаловажно.
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 44