Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Породна бенгалька кішка (д.н. 06.08.09 р.) в добрі руки

Истории животных, которые нашли любящих хозяев.

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Породна бенгалька кішка (д.н. 06.08.09 р.) в добрі руки

Сообщение alina_kl » 26 июл 2010, 17:17

Пристаюю молодого породного бенгала. Зараз киця живе в подруги, по її проханню відкриваю тему.
Причина - алергія дитини.... :ac:

Киці (звати Ася) майже 1 рік, стерелізована. Вона не брак, але такого рівня, що в розведення не допускається. Невеликі недоліки, які є небажаними для племінної тварини, але зовсім неважливі для домашнього улюбленця. Абсолютно здорова, привита, проглистогонена. Привчена до натуралки, хоча, я думаю, від якісної сушки не відмовиться.

Дуже орієнтована на людину. Як і у всіх бенгалів буде улюблений господар, за яким буде бігати хвостиком і розказувати про своє котяче життя (порода досить говоруча). Такий собі котопес.... :ab:
В сім"ї 2 дітей, як з ними поводитись знає (кігті не випустить, швидше втече, якшо не буде подобатись). Як з собаками - не знаю.

Повноцінної родухи не робили (власникам непотрібно було), але метрику на котеня передали. Не метис!!! Територіально киця знаходиться у Волинській області. Іногороднім треба буде приїхати.
Вимога - нормальні умови проживання. Якісне харчування, місце для активної киці.

Пишіть мені на Alina.Klymyuk@lutsk.nadrabank.ua, на форум або ЛС. Після першого кастингу дам Ваші координати власнику. :ah:

Фотки леопардика:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось alina_kl 27 июл 2010, 07:49, всего редактировалось 1 раз.
alina_kl

Re: Породний бенгал в добрі руки

Сообщение vamp » 26 июл 2010, 17:54

Согласно: viewtopic.php?f=4&t=15254 тема переносится в раздел Неправильно оформленные темы
vamp

Re: Породна бенгалька кішка (д.н. 06.08.09 р.) в добрі руки

Сообщение alina_kl » 28 июл 2010, 11:12

Поки не переносьте у "Віддам" будь-ласка. Знайшлись ручки без форума.... Якшо не вигорить - перенесем з понеділка. ттт шоб вийшло!
alina_kl

Сообщение alina_kl » 11 авг 2010, 17:49

Кішка в нового господаря....

Куди перенести - не знаю.
alina_kl

Сообщение galarina » 11 авг 2010, 17:59

яка гарна киця :cv:
galarina

Сообщение Zhu » 19 авг 2010, 11:36