Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хворі кошенята на лікуванні. (-1)

Истории животных, которые нашли любящих хозяев.

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хворі кошенята на лікуванні. (-1)

Сообщение Kozya » 25 сен 2010, 17:53

Їх двоє. По-моєму, дівчата. На вигляд десь 1,5 міс, може 2. Підкинули їх мабуть тиждень тому під аптеку... Хороші люди їх підгодовують, вдень вони "гріються" в аптеці на холодній підлозі, а вночі сплять навулиці, там навіть від вітру немає де заховатись :ac: Оскільки виходжу на роботу дуже рано, а повертаюсь, коли вже темно, - ніколи їх толком не бачила, а сьогодні зустріла і вирішила погодувати... а тут таке :ac: одна, та що з нормальними очима, трохи лякана, але активна і навіть грається... ну а інша - тут без слів, сидить насуплена і постійно чихає, і виглядає дуже погано... я так розумію, просто капельками тут не обійтись, треба мабуть серйозне комплексне лікування, і в тепло дітей треба - ночі такі холодні :ak:
Ну і далі ситуація стандартна. До себе забрати не можу з багатьох причин, підібрана місяць тому малеча ще не до кінця вичухалась, та і розуміння з боку домашніх - нуль, притягну ще когось - буде біда :ac: На платну перетримку коштів немає, на лікування якусь суму нашкрябаю, але поки це все, що можу для них зробити :bh:
Тому і пишу на форум... розумію, що у всіх є вдома тваринки, і навряд чи хтось захоче ризикувати, але не думати про них не можу...надії, звичайно, дуже мало, але всяке буває...
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последний раз редактировалось Kozya 02 дек 2010, 09:18, всего редактировалось 4 раз(а).
Kozya

Re: Дуже хворі кошенята! Може хтось... раптом? (((

Сообщение MAK » 25 сен 2010, 21:14

могу взять плохенького на передержку под конкретного куратора
возить по клиникам и ездить за лекарствами не смогу
дома только утром и вечером, на след.выходные скорее всего уеду
ожидаю от куратора гипер-мега-пиара, тем более с учетом того, что после вируса глаза у малого могу остаться не идеальными, а пожизненную и даже многомесячную передержку я предложить не могу
все манипуляции делать смогу, финансово тоже поучаствую
Изображение малыш без глазика нашел дом! viewtopic.php?f=4&t=28494
MAK

Re: Дуже хворі кошенята! Потрібен куратор, перетримка.

Сообщение Kozya » 26 сен 2010, 12:16

MAK, дякую, що відгукнулись!! Ви пропонуєте безкоштовну перетримку, я правильно розумію? І ще, в якому районі Ви знаходитесь?
Кураторського досвіду у мене немає, тому якби хтось досвідчений в таких справах погодився бути спів-куратором - проблема з кураторством відпала б.
В лікарню можу поїхати тільки на вихідних, оскільки живу за Києвом, і дорога на роботу-додому займає немало часу, на роботі мушу бути постійно.
І як бути з наступними вихідними, коли Ви будете у від"їзді? :bh: Стільки питань відразу, я розгублена :bh:
І головне - що робити з другою малявкою? Вони постійно туляться одне до одного, завжди разом, самій їй буде дуже непросто :ac: Може хтось міг би другу малявочку взяти на пару тижнів??? Якщо я прилаштую свою красуню - спробую вмовити чоловіка взяти на деякий час :ac:
А в дітей, мабуть, кальцивіроз - язвочки на язику :ac:
Kozya

Сообщение Kozya » 26 сен 2010, 12:19

А ще це мабуть хлопці, а не дівчата :bw:
Kozya

Сообщение MAK » 26 сен 2010, 13:05

Kozya писал(а):MAK, дякую, що відгукнулись!! Ви пропонуєте безкоштовну перетримку, я правильно розумію? І ще, в якому районі Ви знаходитесь?
Кураторського досвіду у мене немає, тому якби хтось досвідчений в таких справах погодився бути спів-куратором - проблема з кураторством відпала б.
В лікарню можу поїхати тільки на вихідних, оскільки живу за Києвом, і дорога на роботу-додому займає немало часу, на роботі мушу бути постійно.
І як бути з наступними вихідними, коли Ви будете у від"їзді? :bh: Стільки питань відразу, я розгублена :bh:
І головне - що робити з другою малявкою? Вони постійно туляться одне до одного, завжди разом, самій їй буде дуже непросто :ac: Може хтось міг би другу малявочку взяти на пару тижнів??? Якщо я прилаштую свою красуню - спробую вмовити чоловіка взяти на деякий час :ac:
А в дітей, мабуть, кальцивіроз - язвочки на язику :ac:

да, передержку предлагаю бесплатную. но взять могу только одного. сейчас его необходимо поскорее показать врачу и установить диагноз и определиться с лечением. чем дольше он на улице, тем труднее его потом лечить будет. я живу в р-не центр. загса (просп. победы)
насчет следующих выходных - в зависимости от того, какое ему лечение надо будет. раз в день ко мне будет приходить девушка одна хорошая кормить моих котов, но напрягать ее манипуляциями с котеком я не могу. хотя если это будет не сложно и возможно сделать одному человеку - может она поможет.
вобщем... это все, что я могу предложить...
MAK

Сообщение Kozya » 26 сен 2010, 16:32

Будь-ласка, допоможіть у співкураторстві....хто-небудь!!! :ah: Дуже прошу :ac:
Може хтось пожаліє друге дитя? Зовні абсолютно нормальне - язичок чистий, очки гарні :ac: ганяє по траві і грається... Воно залишиться зовсім саме, навіть не буде кому зігріти :ac:
Kozya

Сообщение MAK » 26 сен 2010, 19:42

ох, второй не может быть абсолютно здоровым((((
даже если его щас пристроить, то в новом доме у него это добро тоже сразу полезет....
MAK

Сообщение Kozya » 26 сен 2010, 22:29

Та віддавати зараз звичайно ж несерйозно :ac: Потрібна перетримка хоча б на два тижні :ac: боюсь думати, як воно там саме залишиться, діти ще маленькі зовсім :ac:
Kozya

Сообщение Мурз » 27 сен 2010, 08:35

ап!
(044)331-4255 Форум помощи животным
Пристроится всё.......
Мурз
Старожил

Сообщение Kozya » 27 сен 2010, 15:59

Ми щойно від лікаря (були на Васильківській), у малого серйозна підозра на водянку (асцит) - біла слизова, великі лімфовузли, великий квадратний живіт і ще шось, не запам"ятала. Через це нам нічого не призначали, сказали, якщо справді водянка - немає сенсу :ak: Сказали посадити, де взяли і продезинфікувати речі, і брати в квартиру не можна, поки не буде результату УЗІ... а УЗІ сьогодні не роблять, отака фігня :ac: Поїхати ще раз зможу тільки в суботу, тому так і буде поки. Очки капали Нормаксом, лікар сказав - можна продовжити.
Розумію, що це може виглядати смішно, але....якщо раптом у когось є трохи часу і бажання, щоб повезти раніше - було б чудово.
Kozya

Сообщение stena » 27 сен 2010, 16:10

Как по мне у котенка банальный ринотрахеит, лечиться - антибиотиком иммунником и капельками, жаль малыша, погибнет.
Эх, к сожалению ничем не могу помочь :ac: .
Напишите хоть в каком районе/адрес котята, может кто-то из ребят сможет подьехать закапать глазки, от капанья раз в неделю толку не будет.
ИзображениеИзображениеИзображение
stena
Старожил

Сообщение Kozya » 27 сен 2010, 16:17

капати очі будуть щодня, не я - одна хороша жінка, сьогодні вколемо антибіотик - сказав лікар можна. територіально - Глеваха.
Kozya

Сообщение tashka » 27 сен 2010, 22:19

Перезвоните сейчас по поводу котят тел.067-32-354-32 Лена
tashka

Сообщение stasya » 27 сен 2010, 22:24

tashka писал(а):Перезвоните сейчас по поводу котят тел.067-32-354-32 Лена

Я отправила Оле смс, но уже очень поздно, наверное, завтра наберет.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
stasya
Старожил

Сообщение Kozya » 27 сен 2010, 22:46

Я тут! Наташ, дякую за оперативність :ax:
В одній темі відписалась, тут забула - голова не варить. Завтра з котом на УЗІ їде Наташа з Глевахи, що буде далі - залежить від діагнозу.
Kozya

Сообщение Kozya » 27 сен 2010, 23:06

tashka писал(а):Перезвоните сейчас по поводу котят тел.067-32-354-32 Лена

Дякую! :ax:
Kozya

Сообщение Kozya » 29 сен 2010, 17:53

Для початку - малих погодилась взяти на перетримку з лікуванням Лена_Леля, обох, до Іни МАК поки не їдемо.
Вчора з кошенятами в лікарню поїхала Наташа. Зробили УЗІ (гіршому), на щастя, страшні прогнози не підтвердились, але в обох кальцивіроз ( в одного запущений, в іншого свіжий), купа глистів і грибки на вушках для повного щастя... тому цей дощ надовго. Приписали непросту і недешеву схему лікування. Я так зрозуміла, для лікаря не має значення, домашня тварина, чи бездомна - якщо лікувати, то серйозно і до кінця...можливо хтось нас осудить і скаже що це можна було зробити набагато дешевше, може хтось і підтримає... але оскільки в мене такі складні кошенята перший раз, а Наташа звикла детально виконувати вказівки лікаря, - майже всі приписані ліки були куплені і доставлені Лені разом з кошаками :ab: Лена була в шоці від цієї схеми і мабуть пожаліла, що з нами зв"язалась :ca: але виду не подала і сказала що все зробить як треба :ab:
Якщо геть чесно, на таку суму я зовсім не розраховувала, і навіть приблизно не могла собі такого уявити, тому змушена просити допомоги :bh: для цього викладаю приблизний звіт (оскільки все куплялось кількома заходами і в різних аптеках і не маю жодного чека). Отже:
Візит до лікаря( 2 рази) - 20+40=60 грн
УЗІ = 80 грн
Глобфел (6 доз - на двох) по 42 = 252грн
Гептрал 1 фл = 98 грн
кантрикал 1фл = 30грн
гамавит+фоспринил (19 і 25 або навпаки) = 44 грн
дексона - 7 грн
фуросемид - ???
кардиомагнил (якщо правильно розібрала) - ???
цефазолін - ???
шприци 10 чи 20 шт (не пам"ятаю)-???

ВСЬОГО: 571 грн (крім тих ліків, ціни на які я не знаю)
З них 200 мої, 300 позичені, все інше тратила Наташа.
Оскільки мій чоловік не вкурсі і казати йому не планую, сама з боргами розрахуюсь не скоро :ac: Тому дуже прошу фінансової підтримки :ah: :ah: :ah:

Радує те, що у цій історії є і приємна сторона: малеча сьогодні першу ніч ночувала в теплі і під наглядом професіонала! і вже почала свій шлях до нормального повноцінного котячого життя :ab: сподіваюсь, у нас все вийде! :cv:
Последний раз редактировалось Kozya 02 окт 2010, 10:44, всего редактировалось 1 раз.
Kozya

Re: Хворі кошенята на лікуванні. Куратор, фін. допомога!

Сообщение Kozya » 30 сен 2010, 08:37

Ап :ah:
І дуже актуальний досвідчений співкуратор :bh:
Kozya

Сообщение светик » 30 сен 2010, 08:42

Kozya писал(а):Ап :ah:
І дуже актуальний досвідчений співкуратор :bh:

зачем Вам сокуратор? котята в очень надежных руках. Вам нужно только обеспечивать их лекарствами и кормом. просить фин.помощь на лекарства, и собирать денежку. по выздоровлению котят, пиарить их (Вам обязательно и в этом помогут) думаю Вы справитесь :ab:
светик
Старожил

Сообщение Kozya » 01 окт 2010, 09:32

Кормом я їх поки забезпечити не можу :ac: бо гаманець порожній :bh: Лена, звичайно, сказала, ничего не надо, все есть, але підкинути хавки не завадило б... вони маленькі і топчуть немало, по кілька разів у день :ab:
Допоможіть нам, будь-ласка, фінансами :bc:
Kozya

Re: Хворі кошенята на лікуванні. Потрібні ФІНАНСИ!!!!

Сообщение Kozya » 02 окт 2010, 10:48

Котьки лікуються, каже Лена, що вони дуже лагідні і хороші дітки :cv: а ще вона сказала, що проблеми на вушках - на лишай не схожі, там в деяких місцях шерстка випала, що це цілком може бути результат хвороб, поганих умов проживання і поганого харчування :ab:
Дуже актуальна фінансова допомога! :ah:
Kozya

Re: Хворі кошенята на лікуванні. Потрібні ФІНАНСИ!!!!

Сообщение Kozya » 03 окт 2010, 19:41

Ап :bh:
Kozya

Re: Хворі кошенята на лікуванні. Потрібні ФІНАНСИ! ((

Сообщение Kozya » 07 окт 2010, 08:59

Хлопцям вкололи перший Мікродерм. Очки потихеньку приходять до норми :ab:
Kozya

Сообщение Kozya » 12 окт 2010, 09:07

У малят 14.10 друга доза мікродерму і будемо починати піаритись :ab:
Треба віддати борг і розрахуватись з Леною за вакцини, а моя зарплата ще не скоро... Може хтось зможе трошки підсобити фінансами? :ah:
Kozya

Сообщение Kozya » 02 ноя 2010, 11:27

Малих добряче обкидало лишаями, так що прилаштування відкладається :ac: поки не заростуть
Kozya

След.

Вернуться в Счастливые истории