Знайдений на Андіріївському узвозі чотиримісячний метис метиса))) Після відвідин ветеринарки виявилось, що Енді (від імені Енді(Андрія) Уорголлла) зламав передню праву лапу. Перелом зійшовся більш-менш рівно, тому вирішили по-новому лапу не ламати. Дякуємо за прийом клініці Вет-юа, чек у Іри (Раджа).Малого проглистогонили та позбулись блох. Ендік, як і будь-яке активне цуценя, обожнює гризти дроти та все те, що неправильно лежить. Через це його не зможуть довго терпіти на тимчасовій перетримці. ((( Хлопчик неймовірно красивий, і фотографії не передають усієї його харизми. Потрібна допомога в піарі, адже наші можливості дуже обмежені. Ось наш Красень:
Гарнюня Если есь возможность, сделайте , плиз, другие фотки, эти темноваты, можете рядом каких то игрушек накидать для красоты, если нет, попросите кого то пофотошопить (осветлить хоть немного) и вместе с текстом киньте мне в ЛС..буду пиарить
Вы все еще ищите боксерика???Тогда мы идем к Вам))) И запомните: лучше немецкого боксера может быть только два, три, четыре, пять(нужное подчеркнуть) боксерика))))) Желаю всем ЛЮБВИ, УДАЧИ, СЧАСТЬЯ и БОГАТСТВА!!!
Тут маленьке чудо якому потрібен дім) Енді,він же Рудий,дуже розумний хлопчик привчений до повідка не має паразитів ,привитий, життєрадісний та вихований. неймовірно харизматичнтй. потребує хорошого піару,але я нажаль якісно не можу його пропіарити тому прошу вашої допомоги. мій тел 0932981098. це його нещодавні фото,насправді він більш рудий але наш фотоапарат незахотів це передати) А ще Енді дуже любить абрикоски)