Не встигли ми ще розібратись з попереднім сіамцем Любчиком, а тут вона красуня... Невелика, граційна, контактна. Бродить по масиву... знайома сказала,що бачила, як вона ледь під машину не попала... ходить через дорогу чомусь туди-сюди(( Де взялося - уявити не можу((( не бачила ніколи у нас сіамців на смовигулі... а тут аж двоє з інтервалом в 2 тижні(( Дуже просимо перетримку!
Последний раз редактировалось Kozya 10 янв 2014, 17:21, всего редактировалось 1 раз.
Вони дійсно дуже схожі... і люди кажуть, що не перший день вона бродила((( думки самі погані в голову лізуть... може, як часто трапляється, хазяйка чи хазяїн помирають, а тварини йдуть на вільні хліби.. не знаю але Любчика якби шукали - то давно б знайшли, наші оголошення ледь не на кожному стовбі і під"їзді.. причому з кольоровими фото, здалеку в очі кидаються
ну смотри расскажеш...если не найдешь ничего другого могу предложить нас... у нас еще есть свободный уголок.Но как и Любу ток до 2, а потом с 12 го числа, если не найдем хозов. ну и важна ее адекватность к таким как Стич. Вообщем если что набирай. У меня баблосов нема(((
Не говори Богу, что у тебя есть проблема. Повернись к проблеме и скажи, что у тебя есть Бог!!!
Ксюш, дякую тобі Чомусь мені здається, що шукати не будуть її((( Хотілося б дуже знайти перетримку тривалішу, мені трохи складно з дому надовго вириватись, перевозити з місця на місце, та й для них це мабуть стрес, ти в Любчика вже третя тимчасова мама))) після хазяїв... я уточню про характер і напишу, може ще хтось захоче таку зірочку пригріти
Ну, да здесь время попалось праздничное, так бы взяла на дольше. Буду держать пальцы что б нашлась передержка, а лучше хазяин ну и как бы по быстрей..ибо клетка и китикет эт конечно не вариант...совсем не вариант... ну и все таки отпишись по характеру интересно не родственники ли они...))
Не говори Богу, что у тебя есть проблема. Повернись к проблеме и скажи, что у тебя есть Бог!!!
каже Зоя (хазяйка перетримки), що сіамка поводить себе так само, як і Любчик поводив... лоток знає, адекватна, спокійна, мявкає, коли хоче уваги, на собаку спочатку шипіла - потім попустило... більш конкретно вона нчого сказати не може, бо бачить її 20 хв зранку і може годину ввечері(( ПОТРІБНА ПЕРЕТРИМКА!!!!
Наташ, зараз немає можливості подивитись, там жінка працює ледь не цілодобово... застати її коли потрібно ніяк не виходить, це хіба вже як забирати будемо... ДУЖЕ ПРОСИМО ПЕРЕТРИМКУ СІАМОЧЦІ
Сіамочці дуже потрібна перетримка до 12 січня жінка, у якої сидить сіамка, 31-го числа їде на кілька днів, кицю ніде діти взагалі а з 12-го Ксюша її зможе прийняти
Наталю, дякую! Любчика сьогодні відвезла до ПХ, ще не встигла відписатись... тримаємо кулачки, щоб усе в них склалось... Зоя сьогодні ввечері прислала дві фотки киціних...
от блин.. с фото не успели.. да ладно.. За малого - отлично. Итак суммируем, чтобы если вдруг что, знали дальше куда переводить..: 1 сиамка - у вас 1 сиамка -у Лены Деллы viewtopic.php?f=8&t=51075&start=75 1 сиамка - на мусорке связь через Надежду (ниже ссылка) 1 сиамка пушистая, стерилизована - у Нади https://vk.com/nadyachernova
Ірино, дякуємо за пропозицію!!! Ситуація з перетримкою була вкрай критична, тому ми вирішили сумістити потрібне з корисним - завезли кицю на стерилізацію з перетримкою, там вона буде до 8.01. Післяопераційну перетримку нам оплатить хороша людина а от за операцію (270 грн) гроші потрібно повернути... Виписка з клініки буде пізніше. Будемо дуже вдячні за будь-яку фін.допомогу на компенсацію операції!
Кошечка находится сейчас у нас дома. Общительная, любознательная, пока привыкает к нам, как и мы... Все хорошо. Аппетит отменный. Выкладываю пару фото))) позировать она к сожалению не очень любит, сразу же лезет в объектив