Про те, що «всяка животина все знає, більше, аніж чоловік, лиш проговорити не можна», нашим предкам давно відомо. «Кугут піє наніч – можуть бути злодії», «Пес гавкає у супровід хазяїну – може не повернутися». Та й пригадаймо відомий засіб: першого в нову хату впускають кота. Дивляться де приляже, там будуть розташовувати ліжко, бо кіт там не спочиватиме, де земля не випромінює тепло, - кажуть у народі.
Любителі зібрали чимало відомостей, як тварини попереджували жителів про різні небезпеки: і від злих людей, і від стихійного лиха. Так то означає чотириногі істоти, що нас оточують, не такі вже і прості. Старожили впевнені, що ті котрі не йшли дорогою Христа, не доходили до Бога, котрих не витягли із біди нащадки, за подобою характеру набрали іншої плоті, пішли досодіювати недосодіяне добро. Взагалі, тварини, то все є тварі Божі, які не мають гріха і по своїй сутті невинні.
Та ось на днях по новинах ТСН почув про таких собі догхантерів (як вони себе кличуть). Якщо бути відвертим, то знайти їхній форум не було дуже легко. На цьому сайті спілкується певне оточення людей (із певними вадами), які, або люблять насилля, або ненавидять тварин. На форумі дуже часто зустрічається ненормативна лексика, що вже дало мені змогу зробити певні висновки про людей, які там чатяться. На форумі люди діляться досвідом вбивства тварин, обговорюють деякі садистські події над тваринами, які недавно сталися в світі, діляться рецептами отрути та просто хизуються своїми недавніми вчинками. Так одна леді хизувалася своїм геройством, розповідаючи, як літня жінка в січні постелила цуцику-безхатченку ганчірку, щоб той бідолаха не околів від -20С. Але наша «героїня» виявилася не «тонкошкірою».. Вона. За (своїми словами) вийшла на двір, забрала в цуцика ганчірку і викинула в смітник. Після даного хизування на форумі ішла купа оплесків та підтримки. Я думаю, така «героїня», не побоялася забрати в бідолахи ганчірку, щоб ще не зігрівся.
Зустрічалися також звіти по отруєнню тварин, та більшість на форумі – це порожні діалоги між шкуродерами-збоченцями, які лише гріються власною жовчу від злості коли бачать тварин.
Свою нелюбов до наших братів менших пояснюють тим. Що собака може покусати вашу дитину. Чи той самий котик може нагородити вас сказом. Хотів же написати: - «Шановні, вам треба всі будинки позносити, щоб цегла більше людям на голову не падала» - але ж чудово зрозуміло, що єдине, чим вони живуть, це знущання над слабшими, яке приглушає крики їхніх комплексів. Не треба бути психологом, щоб зрозуміти чого слабкий ображає того, хто не може дати відсіч, явна річ, тому, що хоч комусь він може показати який він сильний.
Ще дуже сподобались на форумі наступні теми: зброя, полювання, самооборона, да і сама назва – догхантери (dog – собака, hunter – мисливець),.Такі круті дядьки. Та коли на форум заходять журналісти з проханням хоч з кимось зустрітися, всі чогось починають відчувати незрозумілий страх – зводить живіт, колінки трусяться, чогось хантери в мишей перетворюються, навіть тему зробили –«Требуєтся хантер-герой для встречі с журналістом».
Ці так звані догхантери, хоча більше їм личить інфірми (з латини – слабкі) знають про сайт vet.ua все – ніки користувачів по районам, всі новини сайту та переливають всі фото з vet.ua в свій паскудний форум, єдине місце, де вони себе можуть відчути чоловіками. Ще потішила одна темка, яку один такий інфірм адресував нам – волонтерам, вказуючи: «я знаю что ви чітаєте наши все теми і постоянно сідіте на нашем сайте…» - це ж видно бідний інфірм вже не знає як його вколоти тих волонтерів словом. Бо сутками ці волонтери сидять в його припаскудному сайті і його теми перечитують.
Єдине, що я наполягаю, навіть заклинаю, не виставляти адреси по дислокації цуциків та інших тварин на сайті vet.ua, залишайте мейли, телефонии, але тільки не адреси, бо ці інфірми, тільки і шукають беззахисних істот, щоб вбити, або скалічити бідну тваринку. Кожну об’яву садисти копіюють на свій сайт і вирішують хто ж порозважається.
За інфірмів не переживайте, вони всі отримають, як вони називають «вкусняшку», не сьогодні так завтра. Це закон такий. Але на далі прошу бути пильним на сайті і не виставляти зайвий раз навіть райони, де бігають собаки або коти.
Сайт не дуже здивував мене, так як є і сайти для педофіліф, сатинистів та іншої нечисті. Але єдине порадувало – сайт на відміну від vet.ua не є українським, а це вже добре.