Summer15 писал(а):Друзі поділіться інформацією де краще оформити страховку для подорожі? По умовам, щось не дуже дороге, але так щоб у разі температури, проблем зі шлунком, ще чогось змогли мене полікувати безкоштовно.
На мій погляд, вибір варто робити залежно від того, куди їдеш і що для тебе важливо. Якщо говорити про оптимальний варіант – щоб і ціна нормальна, і покриття хороше. Яку саме страхову обирати, мені здається то вам самостійно треба вирішувати.. може скажімо ви колись страхувались в якісь компанії, а вам там не оплатили щось, або просто вона вам не подобається. Тоді який сенс що я вам її порекомендую? Сам поліс краще оформити через онлайн сервіс, наприклад, можеш почитати
відгуки Хотлайн Фінанс, там багато хто залишає свої враження після користування. Я також користуюсь цим сервісом, бо там дійсно зручно все робити і подобається що ти можеш порівнювати пропозиції.
Ще один момент – якщо плануєш активний відпочинок, перевір, чи поліс покриває спортивні ризики. А якщо летиш у Європу, не забудь, що страховка має відповідати вимогам Шенгену. Ну і завжди зберігай номер страхової компанії в телефоні, щоб не розгубитися в разі чого.