Модераторы: Управляющий, ФинКом
Так, я можу помилятися. А що конкретно ти маєш на увазі? Підкажи. А не так загалом говорити. /quote]galarina писал(а):на що обращатися, я не ображаюся. В мене досвіду мало. Я його тільки здобуваю. Тому я її і залишила в себе, бо ти пишет що в тебе теж немає грошей, і ти будеш просити як і я.megera писал(а):Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет
Вчера, 17:03
galarina писал(а):Оксанко, немає зовсім за щоїї тримати. Скоро Хелі треба купувати їжу, і я просто зараз і не знаю звідки взяти гроші на корм
Галь, я чесно, не розумію. Кажу тобі, що в мене теж грошей нема, що мої барабєки теж хочуть їсти, чи ти думаєш, що якщо вона переїде до мене, то гроші мені дасть старик Хотабич?
Так само треба побиратись.
Мала починає тобі довіряти, ще один переїзд-стрес для неї.
Люди обовязково допоможуть, не мені, чи тобі, а кошеняті.
Рішайся.
Вчера, 22:19
залишаю у себе. Тільки її ж треба її обробити від глистів, блох.
Настя ти казала що в тебе є різні мазюки від блох-глистів
Оксано ,якщо кажеться то треба хреститися. Народна мудрість.megera писал(а):мне кажется, что я пациент психушки.
Потому что я все равно ничего не поняла.
Можу, я його сказала.megera писал(а):Ты можешь дать односложный ответ?
galarina писал(а):залишаю у себе
якого котика? ще й котика? Кішечка у мене, і Насті не треба нікуди її везти. Якщо ти хочеш її взяти, то так і скажи, що ти хочеш її собі залишити, і тоді буду по всій строгості перевіряти тебе, як потенційного ПХ, ну і тут радитися, бо все ж перший досвід.megera писал(а):Например, "ДА КОТИКА СЕГОДНЯ НАСТЯ ПЕРЕВЕЗЕТ ТЕБЕ"
ок, дякую. Напишу.megera писал(а):то пиши срочно Кузя2, что ты таньге заберешь.
А чого зря, зовсім не зря, навіть навпаки, я дуже-дуже тобі вдячна за допомогу.Jussi писал(а):Конечно возможно зря,
Jussi писал(а):Гале уже говорила, повторюсь тебе: отдам суспензию для котят от глистов, и есть спрей болф
Ок, я ттеж так думаю. А що з першою - лісовою-мамкою робити? Я можу сьогодні, завтра буду на роботі цілий день, займатися нею не буде змоги завтра. Або вже тоді в інший дні, домовляємось. Просто виходить паралельно дві справи, от їх і треба розділяти. Я готова.Jussi писал(а):но напишу, что думаю по поводу всего этого:
1. Вторую кошку я б пока еще недели 3 не трогала, пока она с котятами...
А кому легко? Оксана он теж писала що її складно. Навіть скільки всього перерахувала, у мене немає машини, і я життя не страхую, хоча б дуже хотіла.Jussi писал(а):Котенка я б отдала на передержку Мегерчику, - ведь помощь уже предложена, а Гале действительно возможно будет сложно.
.megera писал(а):Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет.
Jussi писал(а):Галя, глянь уши у малой, у меня капли ушные еще нашлись, если там клещ.... ищу Болф -куда-то засунула![]()
по поводу кошки - я имела ввиду эту серую кошку не тррогать пока еще.
galarina писал(а):І правда треба розділити дві теми:
1) кішки
2) котічка маленьтка.
Мегера, як це зробити щоб було правильно і можна було актуально називати теми, допоможи будь ласка
megera писал(а):Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет.
Кузя2 писал(а):Оксана, завтра положу на котюню 200 грн. на Вашу карточку.
megera писал(а):Галь,зроби 2 свіжих теми, цю знесемо в неактуал.
1) Про кішок
2) Про маля![]()
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 51