Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Допомога кормом - 14 котів та 3 собаки

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Допомога кормом - 14 котів та 3 собаки

Сообщение Лілька » 11 янв 2011, 16:23

В однокімн.квартирі одинока жінка Тетяна тримає 14 підібраних котів/кошенят та 3 собаки (наскільки мені відомо, двох з них випускає на день на вулицю, вони ходять гулять на сусідній ринок де їх усі торговці знають і годують, на ніч забирає їх у квартиру). Собаки в неї чисті, вгодовані, з ошийниками, зареєстровані в міському центрі. Одну з цих собак Таня аж з Бородянки самостійно забирала. Ще Таня годує кілька собак і щенят на території заводу, де працювала; годує кілька кішок під сусідніми будинками та дитсатком...Щоб зекономити, їжу собакам на завод несе пішки, кілька зупинок.
Своїх котів Таня обов"язково стерилізує - возить на якусь льготну стериліз.аж на Троєщину, знову ж таки своїми силами. Тобто в питанні догляду за тваринами їй можна довіряти.
Можу помилятись, але вона здається навіть є членом якоїсь спільноти по захисту бездомних тварин, але ця спільнота допомогти їй фінансово не в змозі.
Проблема в тому, що в Тані жахливо затримують і без того маленьку зарплату, підприємство майже не працює; сама Таня підробляє тим що розклеює об"явки тощо. На важкий підробіток вона не здатна - здоров"я не дозволить.
Народ, бували дні, коли Таня голодувала. І на цілий день сходила з дому, щоб не бачити голодні очі котів, поки не позичить у когось із знайомих хоч би десять гривень, щоб купити й зварити їм каші...
Ці дні зараз у минулому - Тані дещо допомагає сусідка. Але сусідка сама утримує двох собак та гурт котів, і її фінанси вже співають сумні романси...
Особисто я теж як могла раніше домопогала Тані, але зараз сама по вухах у боргах за лікування Гранда (14.11.1998-27.12.2010), і маю ще четверо підбиранців котрі вже просять стерилізації. Я не потягну.
Тому - прошу допомоги для Тані. Грошей не прошу, адже брати на себе кураторство по фінансам я не ризикую - живу в іншому районі, працюю щодня, контролювати й звітувати про гроші фізично не зможу. Через те - прошу для Таніних котів/собак допомоги з їжею. Згодиться будь-що - крупа, вермишель, каша будь-яка, масло хоч би саме дешеве, жир, сухий котячий корм, якісь консерви (Таня замішує ними кашу), ліверна ковбаса (також замішується в кашу), тому подібне.
Мешкає Таня на Борщагівці. Подробиці й номер її телеф., кому потрібно буде - скину приватним повідомленням.
Лілька

Re: Допомога кормом - 14 котів та 3 собаки

Сообщение megera » 14 янв 2011, 13:59

Тему я разделила, пусть тут пишут те, кто хочет помочь
А "поговорить" будте здесь, потому как поговорить есть о чем:
viewtopic.php?f=8&t=22606&start=0
megera
Старожил

Сообщение Panda » 16 янв 2011, 17:52

Вчера завезла Татьяне собачий фарш, крупу и стиральный порошок. Приятная и вежливая женщина. Мы встречались возле подъезда и я видела трёх собанек Татьяны. Все ухоженные и очень даже упитанные.
Panda

Сообщение Лілька » 17 янв 2011, 19:32

Я була у Тані в суботу увечері.
Вона просить передати безкінечну подяку всім, хто їй допоміг, вдячна дуже, весь час про це говорила... в п"ятницю вона отримала допомогу від Тані, в суботу від Наталії, і в неділю зранку загрузила повні пакети вареної каші, пішла на завод годувати тамошніх.
В суботу одне щенятко намагалась пристроїти на Пташиному, але єдиний ПХ справиви на неї ненадійне враження, і привезла вона Чарліка додому...

В домі у Тані, зважаючи на кількість тварин, відносно нормально. Ситуацію ускладнює те, що на тирсу для котів у Тані наразі немає грошей, тому з запахом боротись проблематично, але вона старається.

Коти - гарні. Чисті, вгодовані, з гарною шерстю, очі чисті, вуха теж. Я всіх 14 не перебачила, бо деякі бояться чужих і тікають під диван, дехто не вважає за потрібним спускатись з полиці до якоїсь там прийдешньої тітки, і поважно сидить під стелею, відвернувши морду.. Та й, до того ж, при Тані демонстративно інспектувати котів було б не гарно на моєму місці. Але більшість котів я все ж постаралсь роздивитись. Доглянуті коти, що й казати. Дехто має ошийники від бліх, але взагалі наче не чешуться. Деякі просяться на погладить, але на руки не дуже йдуть, занадто поважні для цього :)
І собаки доглянуті, з ошийниками, чисті. Вумні такі морди :) Аліска на мене гордовито дивилась із кімнати, Біма гавкав, молоденьке-дурненьке, і тільки Єльза (це її, виявилось, забрали з Бородянки) прийшла ставити лапи мені на живіт і дружити зі мною.
Зфоткала у Тані двох щенят, але ж то горе а не фото - щенята крутились-вертілись, лізти хазяйці на руки, я як могла там поклацала. Може, завтра матиму час - перегружу з моб.на комп, поставлю сюди.
Лілька

Сообщение Лілька » 17 янв 2011, 19:45

Ще одне.
Запитувала Таню про прививки.
Собак від сказу вона привила, бо була можливість зробить це безплатно.
Коти - хтось колись був привитий, але зараз на вакцинацію немає грошей.
Чи буде вакцинувати, коли будуть гроші,я не питала - щоб не обнадіювати даремно, бо у мене самої на вакцину грошей зараз немає, збирати їх на форумі теж навряд чи зможу, як я вже писала, живу далеко від Тані, і працюю щодня, часу вільного обмаль.
На глистогонку, щоб перед прививками дати по графіку, теж грошей у Тані нема. У мене знову ж таки навіть на дронтал зараз не буде - роздаєм борги.

Вона не опускає рук, чекає коли вирішиться питання з заводом: якби вона була там офіційно скорочена, то могла б іти на біржу, і шукати нову постіну роботу. А так - гойдається між небом і землею. Але якийсь підробіток весь час шукає, просто так вдома не сидить.
Лілька

Сообщение МарТоша » 18 янв 2011, 00:39

Лілька писал(а):в п"ятницю вона отримала допомогу від Тані, в суботу від Наталії,

Вибачаюся, але ... не від Тетяни, а від Ольги..... :ah:

Ось, Ольга відписалася в цій темі;

Re: Давайте поговорим о "накопителях" животных!

olga k9 » 14 янв 2011, 23:32
Ну что сказать, адекватная,нормальная женщина,но она очень волновалась идя на эту встречу.Ей очень хотелось много рассказать и о своей работе и о своих животных.Cамому старшему котику уже 16 лет .C августа прошлого года она подобрала домой трех - двух братика и сестричку в августе и 1 котенка в декабре.Два дня назад принесла 1 щенка с завода на пристройсво.Cколько лет остальным котам я не уточняла на первой встрече ,о них лучше узнает Лиля,когда зайдет к ней пофотографировать животных.Поговорили мы о пристройстве ,о количестве.
Вроде договорились сфотографировать последнего котика и щенка.
У меня просто было мало времени,а решать такие вопросы нельзя торопясь.Я Лиле по тел-ну рассказала все подробней.Вроде на выходных она сможет зайти к Тане и еще поговорит и постарается сделать фото.Будем ждать.
И еще - если надо поклеить объявки на Борщаговке можно смело обращаться к Тане .

Ще раз вибачаюсь..... :ah:
МарТоша
Старожил

Сообщение Лілька » 18 янв 2011, 09:26

МарТоша писал(а):
Лілька писал(а):в п"ятницю вона отримала допомогу від Тані, в суботу від Наталії,

Вибачаюся, але ... не від Тетяни, а від Ольги..... :ah:[quote]

ой. Це я хочу вибачитись - звісно ж, від Ольги. Перепрошую. Заработалась :dy:
Лілька

Сообщение olga k9 » 18 янв 2011, 19:50

Девочки ! Я даже на это не обратила внимания.Главное,что и ей и животным все подошло.
olga k9
Старожил

Сообщение megera » 18 янв 2011, 20:39

В суботу одне щенятко намагалась пристроїти на Пташиному, але єдиний ПХ справиви на неї ненадійне враження, і привезла вона Чарліка додому...

Ой не треба ходити на Пташиний, щоб біди звідти не принести.
megera
Старожил

Сообщение Alunya » 10 фев 2011, 18:57

Здравствуйте. Ваша тема была перенесена в неактуальные в связи с правилом:
ПРАВИЛА:
9. Касаемо срока нахождения тем в разделе "Срочно нужна помощь" - не более 14-ти дней в случае отсутствия активности.
Если тему необходимо вернуть обратно обращайтесь! С уважением Alunya
Alunya

Вернуться в Неактуальные темы