Помогите плиз у кого есть контакты

Модераторы: Управляющий, ФинКом
galarina писал(а):А для чого саме вам потрібен? для яких робіт? є контакт майстра (шпалери, штукатурка, гіпсокартон, фарбування тощо) який доробляв ремонт у моїй квартирі (після схожих 2чудесних зникнень попередніх"). Задоволена і відповідальністю, і якістю. Одна моя знайома, якій він теж щось дороблював, назвала його соціальним працівникомтак він спокійно, детально опитав їх, і зробив, так само детально і спокійно
![]()
правда не знаю наскільки він завантажений зараз, самі вже уточните. Давати контакт?
Yaposhka писал(а):galarina писал(а):А для чого саме вам потрібен? для яких робіт? є контакт майстра (шпалери, штукатурка, гіпсокартон, фарбування тощо) який доробляв ремонт у моїй квартирі (після схожих 2чудесних зникнень попередніх"). Задоволена і відповідальністю, і якістю. Одна моя знайома, якій він теж щось дороблював, назвала його соціальним працівникомтак він спокійно, детально опитав їх, і зробив, так само детально і спокійно
![]()
правда не знаю наскільки він завантажений зараз, самі вже уточните. Давати контакт?
Можно и мне контактик, очень нужно
lerikkk писал(а):Занят будет ближайшие три месяца.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 62