Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

безкоштовна ветеринарна допомога (операція) у Львові?

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

безкоштовна ветеринарна допомога (операція) у Львові?

Сообщение onewithclouds » 06 июн 2012, 21:41

Сьогодні я гуляв у дворі, підійшов до сусіднього підїзду...
Те що я побачив я не хочу розповідати, але всьому ще можна зарадити...
Це старий кіт і я спитав у сусідів, оскільки я недавно сюди переїхав,
Вони розповіли мені, що цей кіт має господарів, та попри все, ніхто з ним возитись не буде, бо він вже старий...
В мене є телефони клінік, що надають ветеринарну допомогу, та з мого досвіду за таку операцію візьмуть гривен 300...
Хотілось би просто спитати, чи у когось інформація, можливо є волонтери, що погодились би допомогти тваринці за менші гроші.
Наперед вдячний,
onewithclouds
onewithclouds

ветеринарна операція у Львові, номер телефону вет-допомоги?

Сообщение onewithclouds » 06 июн 2012, 21:46

Друзі, допоможіть із службами які б допомогли дворовому коту із двору куди я щойно переїхав.
Мені потрібен телефон служби ветеринарної допомоги, де б могли здійснити операцію для цього дворового кота.
Які в мене є варіанти.
Наперед вдячний,
Андрій
onewithclouds

Re: безкоштовна ветеринарна допомога (операція) у Львові?

Сообщение Манула » 06 июн 2012, 21:47

Тема переміщена в розділ Термінові Лвівського регіону
ИзображениеИзображение
Кошки оставляют следы на коврах,на мебели,на одежде, но самые замечательные в нашем сердце!
Манула
Старожил

Re: ветеринарна операція у Львові, номер телефону вет-допомо

Сообщение KBITKA » 06 июн 2012, 22:34

А яка саме проблема у цього котика?
KBITKA

Сообщение sola » 07 июн 2012, 04:07

Безкоштовних ветеринарів не буває. Є тільки такі, які злуплять, як за рідну маму, і такі, які візьмуть по мінімуму, а зроблять по максимуму.
Як на мене, питання сформульоване не дуже правильно: я б на Вашому місці поцікавилась, хто з львівських ветеринарів є добрим хірургом.
Незрозуміло, якого саме характеру травма, але названі Вами 300 гривень - це цілком реальна сума, за планову стерилізацію по великому блату ми платимо 250 і дуже тішимось.
Зазвичай з хірургічними проблемами скеровую до лікаря Олени Б., але завтра вона завалена нашими пацієнтами, а до понеділка виїжджає зі Львова.

Можете звернутися в державну клініку на Промисловій, 9, там Михайло Пуківський. Наскільки я знаю, там не дорого.
Можете спробувати до болгарських ветеринарів з міжнародної організації "4 лапи", вони оперують теж на Промисловій, 56. Але там треба домовлятися попередньо по телефону 093 608 96 51
Добрий хірург Михайло у веткабінеті на вул. Панча, телефон, на жаль, так сходу не підкажу.
Не скажу за всіх волонтерів, але більшість зараз настільки завалена котами і кошенятами, що крім доброго слова, нічим допомогти не зможу (і то не завжди!).
Так що віднесіть, будь ласка, котика до лікаря, озвучте проблему, ціну операції, а тоді можна буде і про збір коштів на неї подумати.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Ліда » 07 июн 2012, 09:01

Координати Михайла: вул.Панча,5, тел. 245-50-96
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Сообщение vivi » 07 июн 2012, 09:23

Тел. Михайла з Панча, 5: 098-474-7668 та 068-185-3007
Також можна звернутися і на Нечуя-Левицького, 10, Вет-Мед.
Вам би вартувало занести котика на огляд в б.-я. з перелічених клінік (це не дуже дорого, гривень 40). А потім, вже знаючи достеменно, якого саме хірургічного втручання котик потребує, скільки воно коштує, писати тут.
І так, озвучте детальніше, що ж ви таке побачили, про що не хочете розповідати, але чому можна зарадити... За нас не турбуйтесь, у нас доволі міцні нерви...
vivi
Старожил

Сообщение onewithclouds » 07 июн 2012, 11:06

ок, дуже дякую за такі швидкі і вичерпні відповіді.
мабуть Ви праві, потрібна кваліфікована ветеринарна допомога, просто поцікавився може в нас є щось схоже як на заході, мабуть, але ні.
ідея зі збором коштів справді дуже хороша. я нова людина на форумі, тому Ваше ставлення мене приємно вразило.
З приводу огляду, звісно ж я згідний завезти його до кваліфікованого ветеринара. Зараз подзвоню і домовлюсь де зможуть прийняти.
Проблема в котика цілком реальна. Хтось вдарив його лапою в око. В ньому відбуваються якісь процеси і воно десь розширилось разів у пять у діаметрі.
Нагадує якийсь пост-апокаліптичний зомбі пейзаж. Та повіка навколо розтягнулась і виглядає нормальною. Сидить він під сусіднім підїздом спокійно, хоч я і говорив із сусідами, їх ця ситуація бентежить не менше. І чесно кажучи нормальна людина не може дивитись на таке спокійно, важко спати. Це справа принципу не проходити мимо такого, адже доброта і турбота не починається десь із захмарного, а починається саме тут і зараз, коли її хтось справді потребує. Я думаю сусіди б уміру змогли б допомогти зі збором коштів.
Андрій
onewithclouds

Сообщение onewithclouds » 07 июн 2012, 12:05

Доброго дня шановне коммюніті,
Сьогодні домовляюсь про огляд котика. Найближчим часом забираю його в коробку і везу туди, де домовився.
Тим часом буду вдячний, якщо знайдуться небайдужі та допоможуть чим зможуть зі збором коштів.
Проблема в котика такого плану, що хтось поцілив йому у око. Око стало великим, як людське, лише іншого кольору, а з дірки сиплется щось фиолетове наскільки я памятаю.
Повіка тим часом наче нормальна, а котик спокійно сидів учора біля сусіднього підїзду.
onewithclouds

Сообщение vivi » 07 июн 2012, 12:51

Давайте, про збір коштів говорити _після_ огляду, ок? Не факт, що там і хірургічне втручання знадобиться.
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 07 июн 2012, 12:54

К модераторам раздела "Срочно нужна помощь": давайте, перенося темы во Львовские "Справи термінові" отвязывать их от Киевских срочных ПОЛНОСТЬЮ. Ок? Чтоб потом ни у кого не возникало вопросов, когда тема проделана, мной из срочных-львовских куда надо перенесена, а в срочных-киевских и дальше висит...
vivi
Старожил

Вернуться в Неактуальные темы