Adjara писал(а):З такою фоткою піарити марно, вона не інформативна. Напишіть хоч пару слів про дівчинку і треба телефон людини, яка буде відповідати на дзвінки. Зробіть хоча б одне нормальне фото. Собака, що п'є з калюжі нікого не зацікавить, як не прикро це констатувати.
я бачила, як зацікавлювали і гірші фотки, і як не цікавлять і високоякісні. іншої фотографії немає. хтось зробить, то це буде добре. але я 27 числа не буду вже в Обухові. тому я прошу про допомогу більш грунтовну ніж піар в першу чергу. собаку треба забрати з вулиці. їй потрібен куратор. перетримка, господар. і як мінімум, щоб її годували, чим я і займаюсь. я вперше прошу про таку допомогу. будь ласка, читайте, що написано у пості. там телефон не просто так написаний.
про собаку написати можу мало. чистокровна спаніелька. не розбираюсь, яка саме. чорна. видно молода ще зовсім. добра (коли простягала руки до їжі, вона навіть не ворухнулась), розумна і явно вірна, бо перші дні весь час виглядала господарів. трошки балувана, бо їсти не все хоче