Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Крупний сліпий пес

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Крупний сліпий пес

Сообщение Gulag » 26 фев 2010, 17:23

Доброго дня!
Живемо у Борисполі, у приватному секторі. сьогодні у двір прийшов крупний рудий пес. Ледве тримається на лапах, дуже худий. На обох очах - більма. не бачить абсолютно нічого, коли ходить - натикається на перешкоди. Його нагодували, годувати продовжуємо. Залишити у себе не можемо, оскільки вже є крупна собака, живемо у знятому будинку, є 2 маленьких дітей... Більшість притулків відповідають, що вони переповнені, прийняти не можуть. Викликали ветеринара - вони сказали, що в кращому випадку - просто приїдуть і обстежать його. Пес добрий. Крупний. Якийсь метис пітбуля, напевно, бо голова крупна, квадратна, лапи потужні.
Будь-ласка, порадьте, що робити. Без людської підтримки Босий (відкликається на це ім'я) дуже скоро загине на вулиці від голоду.
Також прохання дублювати повідомлення на аську 290-один-29794, або на мейл gulag(at)online.ua Оскільки форум я випадково знайшов у гуглі, регулярно сюди заходити не маю можливості. наперед дякую.

П.С.: Фото Босого:

Изображение
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось Gulag 26 фев 2010, 17:54, всего редактировалось 1 раз.
Gulag

Re: Крупний сліпий пес

Сообщение chaps » 26 фев 2010, 17:53

ну наверное пока все-таки нужны фото и показать его ветеринару, а там уже думать дальше. Сфоткайте и покажите героя, может народ что-то подскажет!
Дрюня. Флеш-моб "Подари новогоднее чудо"
viewtopic.php?f=8&t=44388&p=691993#p691993
chaps

Сообщение Gulag » 27 фев 2010, 11:05

День 2.
Босий обжився у дворі. подружився із Тері (наша дівчинка метис-зененхунд). Вона сьогодні повела його гуляти по вулиці - догнав їх тільки на перехресті. Добре, що вулиця у приватному секторі - машин ну дуже мало. Тері ще, в принципі, цуценя - півроку - тому хоче з ним гратися, а у Босого це не дуже виходить - він же незрячий :ak: . плануємо консультацію у ветеринара ::co:: , обгородити весь двір сіткою (в принципі, він обгороджений, але є дірки - тому собаки іноді знаходять собі вихід) :dy:
Продовжую чекати на поради, або допомогу.
Gulag

Сообщение bartusha » 27 фев 2010, 11:46

Gulag
поможем с препаратами для лечения. Спасибо, что приютили парня! :ax:
bartusha

Сообщение Gulag » 27 фев 2010, 13:07

Буду надзвичайно вдячний.
після візиту ветеринара дам знати, що саме потрібно.
все ж таки сподіваюся, що він знайде новий дім.
Gulag

Сообщение yunat » 27 фев 2010, 13:20

где он ночует? Вы ему будочку соорудили? Сейчас очень холодно такому псу на улице.
yunat
Старожил

Сообщение Gulag » 27 фев 2010, 13:24

притулив дощатий щит до стіни будинку - вийшло щось на зразок "шалашика". Підстелив кілька картонних ящиків, зверху ганчірку. але через сліпоту він туди заходить тільки, якщо його туди завести. а потім все-одно за мною виходить. В будинок взяти його просто не можу.
Gulag

Допоможіть!

Сообщение Gulag » 27 фев 2010, 14:49

Візит ветеринара (тільки візит і консультація) - платні. Для нас навіть ці гроші - не дрібниця. Чи є тут ветеринари, готові навідати Босого? Зможемо забрати машиною з м. Борипільська, або Харківська. :bc:
І ще птання: хто знає, для допомоги центру ідентифікації тварин, потрібно їхати до них? Не знаю, чи вийде нормально його транспортувати (машинка у нас маленька - Деу Матіз)
Gulag

Сообщение Gulag » 27 фев 2010, 16:35

Собаки побилися.
Я не знаю, як ужити їх разом. Постійно тримати Тері у будинку - не вихід. Босий постійно сидить просто під дверима і як тільки вони відчиняються - намагається зайти в дім. Не знаю, що робити, якщо не вийде із притулком (вони щось досі не дзвонять).
Gulag

Сообщение alisha » 27 фев 2010, 18:32

навіть не знаю, що порадити, собачка незряча, йому і в притулку буде важко.....
а може йому залишилось зовсім не довго... і ви йому можете забеспечити цей клаптик життя?
повірте у нас тут у всіх купу тварин і в будинках и квартирах і на платних перетримках, тому ніхто Вам не зможе написати, що забере, та і притулки спішити не будуть, вони теж переповнені.
може ви зможете ще якийсь час перетримати його в себе?
собаки повинні подружитись - різностатеві собаки в більшості випадків нормально уживаються.
У собак лишь один недостаток - они верят людям!
Элиан Финберт
alisha
Старожил

Сообщение alisha » 27 фев 2010, 18:35

Боже який худий(((((((((((( :ak: :ak:
У собак лишь один недостаток - они верят людям!
Элиан Финберт
alisha
Старожил

Сообщение Gulag » 27 фев 2010, 18:48

Щойно посадив Босого на ланцюг - Тері боялася проходити повз нього додому. він ображався, злегка цапнув мене за руку. При його розмірах "злегка" - поняття відносне.
Думаю, залишилося йому ще дай Боже. він не старий - на морді немає жодних ознак сивини. Як почав хоч трохи харчуватися - помітно ожив. Бігає по двору. Помітив вже весь двір. Ветеринар по телефону сказав, що причиною сліпоти може бути будь-що. Навіть звичайні глисти. Спробуємо протравити. Зір навряд чи повернеться, але сама операція йому зайва не буде явно. заодно протравимо і Тері.
Наскільки я помітив, кидається перша вона, а не він. тепер, коли посадив його на ланцюг - може вдасться їх поки розводити. Може потім і помиряться.
Покищо тримаємо його в себе - іншого варіанту немає. Обіцяли перетелефонувати з Ясногородки. Але проблема в тому, що ми можемо не сьогодні-завтра з цієї хати з'їжджати. Тоді забрати його з собою не зможемо.
Gulag

Сообщение master_l » 27 фев 2010, 19:29

Вы молодцы! :ay:
master_l
Старожил

Re: Допоможіть!

Сообщение chaps » 28 фев 2010, 00:42

Gulag писал(а):І ще птання: хто знає, для допомоги центру ідентифікації тварин, потрібно їхати до них? Не знаю, чи вийде нормально його транспортувати (машинка у нас маленька - Деу Матіз)

а зачем его в циж везти? вы хотите заявить о находке собаки? если да- то есть телефон. не поняла чего его туда везти.
по поводу оплаты консультации вета- напишите в какую клинику Вы звонили и сколько стоит консультация. Народ и клинику может посоветует и денюжкой с оплатой надеюсь тоже
Дрюня. Флеш-моб "Подари новогоднее чудо"
viewtopic.php?f=8&t=44388&p=691993#p691993
chaps

Сообщение Gulag » 28 фев 2010, 10:41

Наскільки я зрозумів, у центрі можна провести безкоштовну стерилізацію і щеплення. Вони ж це роблять просто там?
Мама їздила у бориспільску ветклініку. Там сказали, що консультація - 60 грн, кожен аналіз - в районі 100 грн.

Дуже сваряться із Тері. Можливо, проблема в тому, що прив'язав його надто близько до входу в будинок - вона вважає, що він заважає їй проходити додому. Спробую виправити. на ніч відпускали - він походив по двору, на ранок прокинувся у своїй "буді".
Gulag

Сообщение I.K. » 28 фев 2010, 10:49

Gulag писал(а):Наскільки я зрозумів, у центрі можна провести безкоштовну стерилізацію і щеплення. Вони ж це роблять просто там?

Нет, в самом ЦИЖе не кастрируют и не прививают - там нет клиники, только офис. Но там можно оформить опекунство (приехать с паспортом и справкой о своем инд. коде, но без собаки), и уже по опекунскому удостоверению бесплатно кастрировать в клинике на Подоле, предварительно записавшись в очередь по тел. 417-54-20. Относительно прививок - не уверена, что их делают (кажется, только от бешенства), это уточните в клинике.
"Я всегда был за тех, кому горше и хуже. Я всегда был для тех, кому жить тяжело"
А. Вертинский
тел.: 410-62-37 (д.), 097 721-47-22 (моб.)
Изображение
I.K.
Старожил

Сообщение Gulag » 28 фев 2010, 11:21

О, дякую! Дуже цінна інфа.
скажіть тільки, а кастрація і щеплення - тільки на Подолі?
Gulag

Сообщение I.K. » 28 фев 2010, 11:25

Gulag писал(а):скажіть тільки, а кастрація і щеплення - тільки на Подолі?

Вроде бы еще на Троещине, но в меньших объемах.
"Я всегда был за тех, кому горше и хуже. Я всегда был для тех, кому жить тяжело"
А. Вертинский
тел.: 410-62-37 (д.), 097 721-47-22 (моб.)
Изображение
I.K.
Старожил

Сообщение yunat » 28 фев 2010, 11:52

нельзя его сейчас кастрировать, нужно ему вес набрать!
yunat
Старожил

Сообщение Kitty » 28 фев 2010, 12:01

Парня очень жаль. Спасибо, что приютили. Могу передать мешок хорошего корма и помочь с лечением и кастрацией.
Kitty
Старожил

Сообщение Gulag » 03 мар 2010, 17:05

Kitty писал(а):Парня очень жаль. Спасибо, что приютили. Могу передать мешок хорошего корма и помочь с лечением и кастрацией.

Від імені Босого дуже дякуємо Kitty за допомогу!
Gulag

Сообщение meta » 08 мар 2010, 15:47

Олег, какая на данный момент песику срочно нужна помощь?
meta
Старожил

Сообщение Gulag » 08 мар 2010, 20:42

Терміново, ніби, вже ніякої.
було б добре просто його кудись прилаштувати (знайти дім), так, щоб не в притулок.
Gulag

Сообщение Sim » 08 мар 2010, 21:21

Не пробовали пиарить ? viewtopic.php?f=53&t=1557 viewtopic.php?f=53&t=3491
viewforum.php?f=53
Только нужно фото получше.
Удачи!
Sim
Старожил

Сообщение Sim » 21 мар 2010, 23:36

Как дела, дом не нашли?