Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

фіндопом для стерел 2 кішок та на кошеня-відгодувати!

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Re: фіндопом для стерел 2 кішок. Гашека. терміново! 1 кітна!

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 10:27

котя просто чудо. Тільки що я не втрималася і полізла поміняти їй підстилку, бо вона вона перевернула водичку. Гладила. Котя махала лапами, але швидше від страху, а не тому що дика. Зараз знову тихенько сидить :cv: Яка ж вона худенька. Хто це дівчинка чи хлопчик не змогла подивитися, щоб не тривожити дитинку
galarina

Сообщение Anaken » 29 июн 2010, 10:37

я им написала, дала ваш телефон...сейчас просто убегаю...только вечером могу вплотную этим заняться
Aut Inveniam Viam Aut Faciam
Изображение
Anaken
Старожил

Сообщение Jussi » 29 июн 2010, 10:48

Девочки, я могу сегодня привезти от Гали на Дарницу Мегерке :ab:
Котя, чудо!!!! :ba:

Галя, ты мегамолодец!!!!!!! :bp: :ay: процесс пошел!
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 10:58

Настя, дякую. :ad: у мене слух хороший :dk: я почула що котя верещала внизу, і крикнула дядькам щоб не трогали кошенят. А виявилосьь що двірник ловить для сусіда з верхнього поверху кошеня. Я швидеько спуитслася донизу. Дядько з кошеням вже стоїть, і каже давайте 20 грн. Я для Вас впіймав. Я розмірковую. Потім зясовується для кого. Ну думаю, проведу його і зясую що там таке. Хоча віддавати для дачі мені його не хотілося. Виявилося, що сусідів немає. Так котя до мене і потрапив. Ну я з ним швидко домовилася про ловлю кішок. Буду домовлятися вже сьогодні, щоб впіймати їх.
Настя, можливо треба буде кішок перевести до Ліхачьової, якщо впіймаємо. Я вже домовилася за стерелізацію. А в мене одна переноска тільки :ah:. Закріпимо її якось щоб кішка не вирвалась. Але треба ще одна. Ти б могла пошукати десь ще одну?
я зараз їду на роботу і буду вже після 21.00 :ah: так що віддати тобі сьогодін не зможу. Нехай вже сьогодні посидить у мене :ah:
Последний раз редактировалось galarina 29 июн 2010, 11:16, всего редактировалось 1 раз.
galarina

Сообщение megera » 29 июн 2010, 11:13

Напоминаю, что я на мели и мне нечем кормить малого, еле своим до ЗП хватит.
megera
Старожил

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 11:29

дівчинка. Принцесса Яка ж вона ніжна. Вже там притискалася до мене. Склала лапки І кігтики не випускала. Тремтіла від страху, але так уважно слухала, як я її тихенько розказувала і так дивилася блакитними очима :cp:
galarina

Сообщение megera » 29 июн 2010, 16:26

galarina писал(а):дівчинка. Принцесса Яка ж вона ніжна. Вже там притискалася до мене. Склала лапки І кігтики не випускала. Тремтіла від страху, але так уважно слухала, як я її тихенько розказувала і так дивилася блакитними очима :cp:
ну так може залишиш все ж таки на перетримку? :ad:
megera
Старожил

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 16:46

Оксанко, немає зовсім за що :ah: її тримати. Скоро Хелі треба купувати їжу, і я просто зараз і не знаю звідки взяти гроші на корм
galarina

Сообщение megera » 29 июн 2010, 17:03

galarina писал(а):Оксанко, немає зовсім за що :ah: її тримати. Скоро Хелі треба купувати їжу, і я просто зараз і не знаю звідки взяти гроші на корм
Галь, я чесно, не розумію. Кажу тобі, що в мене теж грошей нема, що мої барабєки теж хочуть їсти, чи ти думаєш, що якщо вона переїде до мене, то гроші мені дасть старик Хотабич? :ap:
Так само треба побиратись.
Мала починає тобі довіряти, ще один переїзд-стрес для неї.
Люди обовязково допоможуть, не мені, чи тобі, а кошеняті.
Рішайся. :ad:
megera
Старожил

Сообщение Anaken » 29 июн 2010, 18:16

одна девочка ПХ завтра обещала позвонить :ab:
Изображение
Anaken
Старожил

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 22:19

залишаю у себе :ah: . Тільки її ж треба її обробити від глистів, блох. :ah: Настя ти казала що в тебе є різні мазюки від блох-глистів? :ah: Дівчинка така легенька, її б відкормити трошки. А ніжнааааа :aj: А ще у нас немає горшка.....
Може хтось може позичити???
Anaken писал(а):одна девочка ПХ завтра обещала позвонить :ab:
ото пощастить комусь :cp:

Настя, могли б завтра спробувати їх упіймати самі. Як ти? Двірник може допомогти до 14.00 сказав що працює, але з ним треба розраховуватися.
Не вирішено питання з перетримкою поки. Я написала І.К. що вона відповість. З кастрацією домовилась на завтра на 18.00, якщо впіймає привеземо. Ну і немає зовсім грошей на харчування молоденької котічки і цих двох мамаш.

допоможіть на харчування і пісок Ми з Настею Джусічкою хочемо припинити :az: розмноження в котячому пункті на Гашека :ca: Так, Настя? :ad:
Последний раз редактировалось galarina 29 июн 2010, 22:59, всего редактировалось 3 раз(а).
galarina

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 22:23

megera писал(а):то гроші мені дасть старик Хотабич? :ap:
:ah: а шо.....поговори з ним :bp: адже така ж дівчинка красуня
megera писал(а):Мала починає тобі довіряти, ще один переїзд-стрес для неї.
Мені довіряти просто. Я дитинку не ображу :cp: Дитинка поїла сир мягкий, попила водичку, так що процес пішов, голод нам не друг. От би ще лоточок
megera писал(а):Так само треба побиратись.
Так тобі ж на форумі довіряють більше чим мені, я людина не дуже відома, а ти он яка відома, перевірена :ci:
Последний раз редактировалось galarina 29 июн 2010, 22:59, всего редактировалось 1 раз.
galarina

Сообщение Anaken » 29 июн 2010, 22:32

galarina писал(а):залишаю у себе :ah: . Тільки її ж треба її обробити від глистів, блох. :ah: Дівчинка така легенька, її б відкормити трошки.
Anaken писал(а):одна девочка ПХ завтра обещала позвонить :ab:
ото пощастить комусь :cp:

Она в 10 днев. отпуске, приедет на след. неделе, но позвонит все равно. Было бы классно за эту недельку обработать ее, чуть подкормить и главное-приучить к человеческим ручкам! :ax:
Изображение
Anaken
Старожил

Сообщение одуванчик » 30 июн 2010, 07:58

у мене є зайвий горшок.
дам покористуватися.
одуванчик
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 08:01

давай. Олічка, дякую тобі. я дам знати, якщо що.
galarina

Re: фіндопом для стерел 2 кішок та на кошеня-відгодувати!

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 09:42

Сьогодні цілу ніч кошеня плакало :cf: я майже всю ніч не спала. Вставала до неї, заспокоїти. Бідненька дитинка. Тепер хоч вставляй в очі, засинаю. Але головніше, що блохи стрибають як коні по дитинці, а я до зарплати повний нуль :ah: . Сиджу біля компа, а відчуваю щось мене кусає. О, Господи, дві блохи сидить на руці, і це при тому що я її взяла на трошки. А з глистами там взагалі. :ai: поки не потравила не можу її випустити. Сидить бідненька в боброловці.
galarina

Сообщение stasya » 30 июн 2010, 09:55

Галь, Вы уж меня простите, но боброловка для других целей. Поищите хотя бы переноску побольше.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
stasya
Старожил

Сообщение megera » 30 июн 2010, 10:20

Сегодня котенок переезжает ко мне. Буду, наверное, сидеть на паперти с протянутой рукой и просить денег, потому как ЗП еще не дали, а ее уже нет-а в следующем месяце надо платить страховку по машине, страхование жизни, кредит, коммуналку, купить своим котеям пожрать. И даже маленький балинез будет мне накладен. Но я справлюсь, потому что я великий модератор и популярная личность, а значит не имею права ударить мордой в грязь. : ))))))
megera
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 10:23

навіщо влаштовувати це окунання в бруд. Знаєш, мені не приємно. Я мала тільки те на увазі, коли писала, про те що тобі допоможуть швидше. І не треба видумувати щось інше. Я просила допомоги, і все.
Последний раз редактировалось galarina 30 июн 2010, 10:26, всего редактировалось 1 раз.
galarina

Сообщение megera » 30 июн 2010, 10:26

Галя, я никого ни во что не окунаю. Ты можешь обижаться, но я не хотела тебя обидеть. Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет. Ты почему-то решила, что мне будет легче чем тебе, не пойму, правда, почему. я принимаю твою позицию, обещала-заберу. Никаких обид. Просто мне точно также нужно побираться как и тебе. :ab:
megera
Старожил

Сообщение Jussi » 30 июн 2010, 10:26

Ксюш, я Гале уже говорила, повторюсь тебе: отдам суспензию для котят от глистов, и есть спрей болф
Сегодня после 16-00 готова приехать за котенком, вечером передам тебе.

Галя, звонить сейчас маме? она выйдет заберет котенка, если ты уходишь на работу раньше 16-00 :ab:
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 10:35

на що обращатися, я не ображаюся. В мене досвіду мало. Я його тільки здобуваю. Тому я її і залишила в себе, бо ти пишет що в тебе теж немає грошей, і ти будеш просити як і я.
megera писал(а):Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет
Так, я можу помилятися. А що конкретно ти маєш на увазі? Підкажи. А не так загалом говорити.

Jussi писал(а):Ксюш, я Гале уже говорила, повторюсь тебе: отдам суспензию для котят от глистов, и есть спрей болф
Настя я написала
galarina писал(а):Тільки її ж треба її обробити від глистів, блох. :ah: Настя ти казала що в тебе є різні мазюки від блох-глистів?
Последний раз редактировалось galarina 30 июн 2010, 12:08, всего редактировалось 1 раз.
galarina

Сообщение Jussi » 30 июн 2010, 10:39

и? я ж тебе ответила что сегодня могу тебе передать после 16-00. Потом выяснилось, ЧТО Ксюша забирает, я написала и ей об этом. Мазюки я пообещала еще в начале темы, неужели ты думаешь, что я зажала или забыла? :naughty:
Jussi
Старожил

Сообщение Кузя2 » 30 июн 2010, 10:45

Оксана, завтра положу на котюню 200 грн. на Вашу карточку.
Кузя2

Сообщение megera » 30 июн 2010, 10:49

Кузя2 писал(а):Оксана, завтра положу на котюню 200 грн. на Вашу карточку.
Спасибо Вам большое! ПРосто огромное! От меня и от котеночка! Просто так стыдно, но я полный минус в июле :ac: .
megera
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Неактуальные темы