Модераторы: Управляющий, ФинКом
ну так може залишиш все ж таки на перетримку?galarina писал(а):дівчинка. Принцесса Яка ж вона ніжна. Вже там притискалася до мене. Склала лапки І кігтики не випускала. Тремтіла від страху, але так уважно слухала, як я її тихенько розказувала і так дивилася блакитними очима
Галь, я чесно, не розумію. Кажу тобі, що в мене теж грошей нема, що мої барабєки теж хочуть їсти, чи ти думаєш, що якщо вона переїде до мене, то гроші мені дасть старик Хотабич?galarina писал(а):Оксанко, немає зовсім за щоїї тримати. Скоро Хелі треба купувати їжу, і я просто зараз і не знаю звідки взяти гроші на корм
ото пощастить комусьAnaken писал(а):одна девочка ПХ завтра обещала позвонить
megera писал(а):то гроші мені дасть старик Хотабич?![]()
Мені довіряти просто. Я дитинку не ображуmegera писал(а):Мала починає тобі довіряти, ще один переїзд-стрес для неї.
Так тобі ж на форумі довіряють більше чим мені, я людина не дуже відома, а ти он яка відома, перевіренаmegera писал(а):Так само треба побиратись.
galarina писал(а):залишаю у себе. Тільки її ж треба її обробити від глистів, блох.
Дівчинка така легенька, її б відкормити трошки.
ото пощастить комусьAnaken писал(а):одна девочка ПХ завтра обещала позвонить![]()
Так, я можу помилятися. А що конкретно ти маєш на увазі? Підкажи. А не так загалом говорити.megera писал(а):Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет
Настя я написалаJussi писал(а):Ксюш, я Гале уже говорила, повторюсь тебе: отдам суспензию для котят от глистов, и есть спрей болф
galarina писал(а):Тільки її ж треба її обробити від глистів, блох.Настя ти казала що в тебе є різні мазюки від блох-глистів?
Спасибо Вам большое! ПРосто огромное! От меня и от котеночка! Просто так стыдно, но я полный минус в июлеКузя2 писал(а):Оксана, завтра положу на котюню 200 грн. на Вашу карточку.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 42