Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

фіндопом для стерел 2 кішок та на кошеня-відгодувати!

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Re: фіндопом для стерел 2 кішок та на кошеня-відгодувати!

Сообщение megera » 30 июн 2010, 10:52

Галь, а ты перестань обижаться и давай просись в фонде на сильнобеременную кошку! :ad:
megera
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 11:44

Оксана ,я написала, що не ображаюсь. Мені було не приємно. Бо я писала про складності які є у мене ,і те що я тривожуся, в нових для ебе ситуаціях. При тому що я роблю це перший раз.
galarina писал(а):на що обращатися, я не ображаюся. В мене досвіду мало. Я його тільки здобуваю. Тому я її і залишила в себе, бо ти пишет що в тебе теж немає грошей, і ти будеш просити як і я.
megera писал(а):Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет
Так, я можу помилятися. А що конкретно ти маєш на увазі? Підкажи. А не так загалом говорити. /quote]

по кішках. 2-х, я ще вчора поговорила і з Анею, все гаразд. і з Ліхачьовою стосовно кастрації є домовленість на 18.00. Відписалася в темі І.К. є там І.К. відписалася є 1 місце, можна його забронювати, якщо буде змога хоча б лісову впіймати. Тілько що разом з двірником пробували ловити їх. Чорна вже худа, так що родила. Якщо її впіймає, діти загинуть, де вона родила двірник не знає. Лісова теж не впіймали, так драпонула. Можна ще спробувати її половити, коли ще прийде.
Якщо Настя може принести мазюки на 16.00, то можемо спробувати половити лісову кішку, до вечера. Вона ж сюди постійно приходить, але ловити її можна тільки з чимось, боброловка, тощо і коли вона голодна. Бо так не вловиш.

стосовно кошеня, я ж писала, що згодна щоб вона у мене залишилася. Я її оброблю коли буде чим. І зможу випустити на кухні поки. Щоб перетримати вірусний термін (зараз залишилося з 4 кошенят, 2, одне чомусь здохло!!!!). І тим більше для кошенят краще адаптуватися в маленькому приміщенні.
Последний раз редактировалось galarina 30 июн 2010, 13:00, всего редактировалось 7 раз(а).
galarina

Сообщение Jussi » 30 июн 2010, 11:54

с кошками понятно.... жаль не успели... . :ac: а когда за котенком заехать к тебе заехать?
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение megera » 30 июн 2010, 12:16

Галь, я ніц не розумію. Кошеня ти все таки вирішила залишити чи шо? :dc:

Ти визначись, а? От прямо зараз :dy:
megera
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 12:21

Вчера, 17:03

galarina писал(а):Оксанко, немає зовсім за що :ah: її тримати. Скоро Хелі треба купувати їжу, і я просто зараз і не знаю звідки взяти гроші на корм

Галь, я чесно, не розумію. Кажу тобі, що в мене теж грошей нема, що мої барабєки теж хочуть їсти, чи ти думаєш, що якщо вона переїде до мене, то гроші мені дасть старик Хотабич? :ap:
Так само треба побиратись.
Мала починає тобі довіряти, ще один переїзд-стрес для неї.
Люди обовязково допоможуть, не мені, чи тобі, а кошеняті.
Рішайся. :ad:

Вчера, 22:19
залишаю у себе :ah: . Тільки її ж треба її обробити від глистів, блох. :ah: Настя ти казала що в тебе є різні мазюки від блох-глистів

Виходить, що одночасно і кішки (яких треба було впіймати для Ліхачової), і кошеня. Тому давай розділяємо котлети і мухи.
По кошеняті що треба:
1) потравити блохи, глисти,
2) гроші харчування.
3) Лоток візьму. Підсипка є Хеліна, поділиться.
Зараз вона під ванною, залізла туди, коли я її закрила в ванну. Бо боброловку я брала для того, щоб вловити кішок. Буду чекати племінника відкрутити екран щоб я її дістала з-під ванни.

Що з кішками? Якщо їх ловити, то треба помічники. Хто може сьогодні допомогти? Або сказати Ліхачьовій що відміняється.
Последний раз редактировалось galarina 30 июн 2010, 12:32, всего редактировалось 1 раз.
galarina

Сообщение megera » 30 июн 2010, 12:24

Галь, мне кажется, что я пациент психушки.
Потому что я все равно ничего не поняла.
Ты можешь дать односложный ответ?
Например, "ДА КОТИКА СЕГОДНЯ НАСТЯ ПЕРЕВЕЗЕТ ТЕБЕ" :dp:
megera
Старожил

Сообщение megera » 30 июн 2010, 12:27

Потому что если ты оставляешь у себя на передержке, то пиши срочно Кузя2, что ты таньге заберешь. Потому как времени заморачиватся со встречами-передачами денег у меня нет совсем-совсем. :ah:
megera
Старожил

Сообщение Jussi » 30 июн 2010, 12:27

Конечно возможно зря, но напишу, что думаю по поводу всего этого:
1. Вторую кошку я б пока еще недели 3 не трогала, пока она с котятами...
2. Котенка я б отдала на передержку Мегерчику, - ведь помощь уже предложена, а Гале действительно возможно будет сложно.
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение Jussi » 30 июн 2010, 12:48

ну по всем перечисленным позициям в исправленном посте - для котенка помощь предложена :ab:
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 12:52

megera писал(а):мне кажется, что я пациент психушки.
Потому что я все равно ничего не поняла.
Оксано ,якщо кажеться то треба хреститися. Народна мудрість.
megera писал(а):Ты можешь дать односложный ответ?
Можу, я його сказала.
galarina писал(а):залишаю у себе
megera писал(а):Например, "ДА КОТИКА СЕГОДНЯ НАСТЯ ПЕРЕВЕЗЕТ ТЕБЕ"
якого котика? ще й котика? Кішечка у мене, і Насті не треба нікуди її везти. Якщо ти хочеш її взяти, то так і скажи, що ти хочеш її собі залишити, і тоді буду по всій строгості перевіряти тебе, як потенційного ПХ, ну і тут радитися, бо все ж перший досвід. :ad:

megera писал(а):то пиши срочно Кузя2, что ты таньге заберешь.
ок, дякую. Напишу.
Jussi писал(а):Конечно возможно зря,
А чого зря, зовсім не зря, навіть навпаки, я дуже-дуже тобі вдячна за допомогу.
Jussi писал(а):Гале уже говорила, повторюсь тебе: отдам суспензию для котят от глистов, и есть спрей болф
:ax: :ax: :ax:
Jussi писал(а):но напишу, что думаю по поводу всего этого:
1. Вторую кошку я б пока еще недели 3 не трогала, пока она с котятами...
Ок, я ттеж так думаю. А що з першою - лісовою-мамкою робити? Я можу сьогодні, завтра буду на роботі цілий день, займатися нею не буде змоги завтра. Або вже тоді в інший дні, домовляємось. Просто виходить паралельно дві справи, от їх і треба розділяти. Я готова.
Jussi писал(а):Котенка я б отдала на передержку Мегерчику, - ведь помощь уже предложена, а Гале действительно возможно будет сложно.
А кому легко? Оксана он теж писала що її складно. Навіть скільки всього перерахувала, у мене немає машини, і я життя не страхую, хоча б дуже хотіла.

Дякуюююююююю всім хто переживає за цю тему :ax: :ax: :ax: .

І правда треба розділити дві теми:
1) кішки
2) котічка маленьтка.

Мегера, як це зробити щоб було правильно і можна було актуально називати теми, допоможи будь ласка :ax:
megera писал(а):Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет.
.
galarina

Сообщение Jussi » 30 июн 2010, 12:58

Галя, глянь уши у малой, у меня капли ушные еще нашлись, если там клещ.... ищу Болф -куда-то засунула :bn:
по поводу кошки - я имела ввиду эту серую кошку не тррогать пока еще.
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 13:26

я зняла екран у ванній за яким сиділа котя, не дочекавшись племенника. :ca: хіба витримаєш її крику, буду монтером уже :dc: :ab:
galarina

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 13:29

Jussi писал(а):Галя, глянь уши у малой, у меня капли ушные еще нашлись, если там клещ.... ищу Болф -куда-то засунула :bn:
по поводу кошки - я имела ввиду эту серую кошку не тррогать пока еще.

Вуха глянула, є чорне. Обробляти точо треба. У мене десь була евантексінова мазь (чи як там її), але не можу знайти, може я її Япошці віддала, коли вона збирала Аптечку, а може і ні. :bn:

Настя бери будь ласка і для вух.

Від блох Є Advantage, колись її купила. Для кішок до 4 кг. Чи знаєте скільки його треба і чи можна для кошенят??????
Последний раз редактировалось galarina 30 июн 2010, 15:33, всего редактировалось 2 раз(а).
galarina

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 13:31

galarina писал(а):І правда треба розділити дві теми:
1) кішки
2) котічка маленьтка.

Мегера, як це зробити щоб було правильно і можна було актуально називати теми, допоможи будь ласка :ax:

megera писал(а):Можно просто актуально называть темы и тебе бы точно помогли, а не в одной теме-весь винегрет.

?
galarina

Сообщение megera » 30 июн 2010, 13:35

Галь,зроби 2 свіжих теми, цю знесемо в неактуал.
1) Про кішок
2) Про маля
:cv:

Бо мені треба хоча б на ЗП собі заробити :ca:
megera
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 13:40

Кузя2 писал(а):Оксана, завтра положу на котюню 200 грн. на Вашу карточку.

Я Вам там написала в ЛС. :ax: :ax: :ax: Дякуємо дуже дуже!!!
galarina

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 13:42

megera писал(а):Галь,зроби 2 свіжих теми, цю знесемо в неактуал.
1) Про кішок
2) Про маля
:cv:

:dk: зроблю. Дякую! Може можна розділити тему там де, про кішечку то відділити і перенести у "Лікування, Перетримка". А про кішок я нову тему в Срочний. Чи як?

Зробила тему про козявку Лечение, передержка

А про кішок .... коли зберемося їх ловити тоді.
galarina

Сообщение meta » 12 июл 2010, 11:06

эту темку переносим в неактуал.
по взрослым кошкам в срочных есть темка: http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=8&t=15822
по малече в отдам: http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=4&t=15914&start=0
meta
Старожил

Пред.

Вернуться в Неактуальные темы