Модераторы: Управляющий, ФинКом
nyura писал(а):сачок есть у меня, могу одолжить, звони
Настя, я не вмію дожимать, якщо чесно. Все що я можу, я роблю. Він каже що не може цим займатися постійно, бо має роботу. Постом вище я написала суть нашої розмови. і про мотивацію теж.Jussi писал(а):ну надо дворника дожимать, ведь у него получается их ловить.
у диких свої правила.Jussi писал(а):Я к сожалению совсем не умею с дикими обращаться.
Jussi писал(а):Единственно, если по работе в тот день не буду очень загружена, когда поймает - помогу с транспортировкой...
galarina писал(а):Віддала двірнику сьогодні сачка. тримайте лапки і хвостики, щоб кішка впіймалася все ж таки!!! Хочаякщо вона дама у віці, то ще раз пишу, стрьомно її каструвати, або я чогось не розумію
megera писал(а):по віку нема протипоказань, протипоказання на СТЕРИЛІЗАЦІЮ є лише по здоровю.
galarina писал(а):Так що ж робити? чорна десь біля фірми дітей своїх ховаєяк виведе
. Ця теж уже погуляла
Може ще раз спробуємо самі організуватися на лови???? Якщо не вдасться...впіймати. Я розслаблюся, і нехай собі розмножується, живе як в природі, що день подасть.
Що скажете?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 109