stena писал(а):Катюш, ты прям не в бровь, а в глаз

. Легче ж всего обгадить кого-то/что-то, слабо поехать и недельку в приютах попахать.
Все что не делается к лучшему и, кстати сказать, не известно еще кому повезло.
Фу, мені огидно читати це...
Ви мене не знаєте і писати про мене чи про мою родини гадості.... просто гидко
Я не надавала оцінку ані діям ані характеру керівництва притулку. Я описала виключно фактаж і попросила допомоги.
ДЕ я когось обгажувала??? А чому робота в притулку вже стала виправленнам м'яко кажучи неадекватної поведінки??
Я в цю теми дивитися більше не буду, так що пишіть що хочете. Також я для себе припинила всяку допомогу притулкам як таким, оскільки мене не влаштовує концепція "допоможи тварині - нахами людині!!"
Для Каті2: Катя, да я дійсно розумію як важко працювати в притулках, але НІЩО!!! і в цьому я переконана, не можу бути виправданням хамства..
Я стараюся досить виважено писати і не озвучувати свої оцінки знайомих мені людей, особливо якщо вони є критичними.
Я знаю схему роботи притулків, власне тому я написала тут, сподіваючись на отримання АДЕКВАТНОЇ допомоги, а не обговорювання мене особисто чи моєї сестри...
Все. Ця тема закрита. Цьому коту не повезло. Ірка знайде собі кого рятувати-))
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.