Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

фіндопом для стерел 2 кішок та на кошеня-відгодувати!

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Re: упіймати 4 диких кошенят на Гашека, фін.допомога

Сообщение meta » 21 июн 2010, 11:12

Jussi писал(а):Сегодня после 17-00 буду в том дворе.

Насть, я тебе заодно кабель отдам :bs:
meta
Старожил

Сообщение Jussi » 21 июн 2010, 11:21

meta писал(а):
Jussi писал(а):Сегодня после 17-00 буду в том дворе.

Насть, я тебе заодно кабель отдам :bs:

ок :ap:

Галя, ищи альтернативную передержку :ad:
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 21 июн 2010, 12:23

Jussi писал(а):Галя, ищи альтернативную передержку :ad:

Anaken писал(а):0 дней назад я писала Галине, что уезжаю в конце июня. Помощь свою я предложила еще 1 июня, тогда был бы месяц, сейчас остается только неделя. Понятное дело, что так быстро их уже не социализировать и не пристроить… :ai:

И если вы их будете ловить, то тогда надо искать дополнительный вариант передержки. :bn:

Мда, реальність інколи вносить корективи у плани. Дякую Аню. Я зрозуміла. І справді будемо шукати альтернативну перетримку. Шкода звісно що так відбулося з ловлею і з її організацією.
Я ще не досвітчений ловець ну і куратор відповідно, мене організаційні причини стримують.
Anaken писал(а):Я могу принять вас когда угодно, в любой день и время… :bf:

Якщо що ,у середу, з 16.00?
Anaken писал(а):У меня были пару ПХ на тайского, но теперь не знаю, хотят ли они еще и специализируется ли он за недельку. Все упирается во время...

А чи могли б ви уточнити у них бажання? тваринку я можу сфоркати в будь який момент, поки ми її не впіймали.

Значить така ситуація по ловах, Настя Джусі написала що може допомогти у середу з 16.00. Я теж можу в середу. До 18.00, щоб я змогла їх відвести до Ані.
Ксюша, як у Вас у середу з 16.00?
Але нам треба шукати перетримку додаткову, на яку переевести потім котів. Я пишу можливо примітивні тексти, пробачте, але для мене то важливо, щоб я розуміла :ab: як вирішувати.
galarina

Сообщение Anaken » 21 июн 2010, 12:45

Якщо що ,у середу, з 16.00?

Нормально пока )) До среды еще дожить надо, пока планов нет.

А чи могли б ви уточнити у них бажання? тваринку я можу сфоркати в будь який момент, поки ми її не впіймали.

Спрошу. Одна девочка в частном доме живет, может войдет в положение и возьмет пугливого и кусючего? :bj: :bj: Фотки бы желательно, от них то все и зависит, я бы им сразу показала...

:ax:
Aut Inveniam Viam Aut Faciam
Изображение
Anaken
Старожил

Сообщение galarina » 21 июн 2010, 12:56

Anaken писал(а):Спрошу. Одна девочка в частном доме живет, может войдет в положение и возьмет пугливого и кусючего? :bj: :bj: Фотки бы желательно, от них то все и зависит, я бы им сразу показала...

Знаєте, ніжніших та ласкучих котячих істот чим тайці, немає. Он, можете навіть запитати Оксанку Мегеру. Але для цього слід покорити їх серце. Правда вони це зроблять першими :ca: я це кажу як хазяйка однієї такої :ad: А те, що є приватний будинок то це взагалі супер-пупер :bo: . Правда спочатку його треба добре прив'язати до хати, їжею і ласкою.
galarina

Сообщение Anaken » 21 июн 2010, 13:06

Да я не сомневаюсь )) У моего папы тайский котик купленный на базаре за 1 гривну. Сейчас ему уже 8 лет. Самый спокойный, тихий, ласковый и безобидный из всего его дурдома :ap: Я это говорила к тому, что котенок не привыкший к людям, очень испугается, будет пытаться как-то защититься, но все это конечно можно исправить со временем. :ab:
Изображение
Anaken
Старожил

Сообщение galarina » 22 июн 2010, 09:57

Anaken писал(а):Фотки бы желательно, от них то все и зависит, я бы им сразу показала...
фотки в темці є, є і відео. Там якраз котик тайський є. Покажіть їм. Інші фотки зробити важче, бо вони обережні ще.

Отже завтра ловимо звірів. Звязалася з Ксюшою метою і Настею. Завтра з 16.00.

Дуже потрібна безкоштовна перетримка з 28-30.06. Допоможіть будь ласка
galarina

Re: 4 диких кошенят на Гашека, безкошт.перетримку з 28.06!!!

Сообщение galarina » 23 июн 2010, 14:09

апусі. :ah:
galarina писал(а):Дуже потрібна безкоштовна перетримка з 28-30.06. Допоможіть будь ласка
galarina

Сообщение galarina » 23 июн 2010, 16:08

тільки що ходили на лови :cm: що сказати.....одні :dp:

з котів були тільки дві мамки. Виводка, заради якого все то затівалося не було :cf: Пошуки не дали результейшну.
Стосовно мамок, ми на них дивилися, Ксюша запропонувала хоча б їх впіймати, щоб стерелізувати :ca: Віскасом підманили обох. Хіба якась котя устоїть. Поїмка лісової мамусі, була частково вдала. Ми її впіймали. Посадили в переноску. Уявіть, впіймали. Вона як стала крутитися. Як білка. І вибила дверці. Махала лапами, як сікаторами :ci: дала дьору.
Друга кішка чорна. Виявилася з повними сиськами (Ксюша її лапала :ad: ), її ловити не було сенсу, десь діти годуються від неї. В принципі вона з обережністю приймала їжу.

а ще Ксюша такі слова говорила про мамок :ah: Я і не згадаю :ah:
Але ,як Настя Джусік заліхвацьки дряпалася на дерево, ви би бачили :cp:

Отакі новини на 17.00 :dy: Але ми не опустили руки. Будемо ще ловити :ad:
galarina

Сообщение Anaken » 23 июн 2010, 16:26

жалко конечно :bh: ....их, наверное, надо идти ловить сразу, как увидите, что они гуляют. Так практически невозможно найти! :ah:
Изображение
Anaken
Старожил

Сообщение galarina » 23 июн 2010, 16:34

Anaken писал(а):надо идти ловить сразу, как увидите, что они гуляют. Так практически невозможно найти! :ah:

та ми так і домовилися :bf:
galarina

Сообщение galarina » 23 июн 2010, 19:07

під час другої спроби вловити котів (вони так і сиділи на даху, і спуститися не захотіли на наше кис-кис). Діститати без високої драбини їх неможливо. А моя низька виявилася, баби з двору влаштували крик. Чому ми ловимо котів? Вони ж їх кормлять. Богдані розкажуть. що саме цікаво, що я тоді розмовляла з цією жінкою, Богданою, і вона казала, що допоможе з їхнім виловом. От двохдушні баби. Яке примітивне мислення. А потім пороздирають тварин собаки
galarina

Сообщение White Tiger » 24 июн 2010, 00:53

Да не обращайте внимания на этих бабулек, а ловите котят, пока они еще котята. Было б неплохо и за черной кошкой проследить, чтоб успеть ее приплод приручить и раздать
Все для красоты и здоровья http://www.iherb.com?rcode=VJS960
Скидка 10 долларов на первую покупку от 40$ без посредника по коду VJS960, прямая доставка в Украину.
White Tiger

Сообщение galarina » 24 июн 2010, 20:14

White Tiger писал(а):ловите котят, пока они еще котята
Та я би з радістю впіймала, але вони високо сидять, на даху, десь на ньому ж і ховаються. :ac:

Що ж робити? Кошенята ростуть, а я поки зібрала та перевезла все що треба. Хоча б того блакитноокого впіймати. Як його дістати????? Хто може допомогти полізти на дах?????

White Tiger писал(а):Было б неплохо и за черной кошкой проследить, чтоб успеть ее приплод приручить и раздать
Якби ж то знати де вони. Сьогодні ходила після роботи, все облазила, навколо шукала. Немає. :bn:
galarina

Сообщение megera » 24 июн 2010, 22:09

Галю, я не знаю, що тобі радити-в даній ситуації радити-це приймати за тебе рішення. Ніхто тебе не засудить, якщо ти не маєш змоги займатись "важкими" кошенятами, але ти можеш прикормлювати їх, приручати і, принаймні, стерилізувати. Основна задача зараз-це мамка.
megera
Старожил

Сообщение galarina » 25 июн 2010, 10:08

Оксанко, Їх харчують всі бабки з будинку, несуть залишки їжі регулярно. Все що залишається доїдають собаки.
megera писал(а):Основна задача зараз-це мамка.
Мамку піймати не просто. Та й як себе поведуть діти без неї, вона зараз за ними наглядає, вони тримаються всі разом. Тому і не знаю чи можна її зараз ловити? :bw:

Дівчата, Настя, Ксюша коли у вас буде змога приєднатися до ловів мамки?
Последний раз редактировалось galarina 26 июн 2010, 19:22, всего редактировалось 1 раз.
galarina

Re: допомога у вилові дикої кішки-розведенки на Гашека

Сообщение galarina » 25 июн 2010, 10:28

Який красивий той тайський, на вухах китички, як у мейн-куна. Дивився з даху на мене блакитними очима, зі здивуванням. Зачарував :cp: Контрасний поїнт, він просто шедевр. Що природа робить :cm:

Нафоткала його з далеку. Видно лише зад (правда не можу скинути сюди фотки, бо Хтось взяв кабель, обіцяв вчора повернути :ah: :ae: ). Бо коли спустилась з фотиком донизу щоб сфоткати очі, вже нічого не було!!!!
galarina

Сообщение Jussi » 26 июн 2010, 18:10

Сегодня с мамой пытались поймать котят - они спустились с гаража. Результата "ноль" :ac:
Ох и дикие, а еще прыткие, удирали так, что в машине, по которой они драпали, сработала сигнализация :cf:
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 26 июн 2010, 22:38

от що відбувалося. А я чула крик цієї машини. Кошенят можна спостерігати лише здалека. Ось ще фотки тайця. Здається все таки сил-поїнт

Изображение

Изображение
galarina

тайського впіймано. Гроші на кастрацію і післяопераційну2х к

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 09:03

тільки що у двірника за 20 грн. (дякую :ax: Олі одуванчик, яка дала 50 грн. використала їх, бо зараз совсім на мелі, а тут як знахідка для цієї справи :az: ) я викупила тайське кошеня. правда він впіймав його не мені, а сусіду з верхнього поверху на дачу (так сказав двірник). Ми піднялися разом до сусіда. Його не було вдома. Тому зараз це дике дитинча сидить у мене на кухні в боброловці (стася, не сваріть мене дуже :bh: за неціьове використання присторою :ca: ). Сидить тихенько, хоча билося спочатку трошки, на тряпочці, спостерігає за кожним моїм рухом. Воду і їжу я поставила туди ж. Хелю витурила з кухні. Трошки шерсть в крові, може поранилося? :bn: Але видимих поран не видно.

До речі, чорно-біла киця лише кітна!!!!, її терміново можна впіймати і каструвати, поки не розродилася. Двірник може допомогти в цьому. За гроші :ac: . Допоможіть зібрати гроші на стерелізацію і післяопераційну перетримку 2 х кішок з двору, щоб припинити розмноження :bh:
Последний раз редактировалось galarina 29 июн 2010, 10:46, всего редактировалось 2 раз(а).
galarina

Сообщение megera » 29 июн 2010, 09:09

На дачу котенка не отдавать!
megera
Старожил

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 09:11

:ah: тепер зі мною буде сварити не лише нижній поверх, а й верхній. А хто його так просто віддасть, якщо я його купила у двірника. Мені і самій його шкода на дачу :ad: . Такий гарний, пухнастий, з китичками. До речі дуже схожий на сіамського :ai: Сил-поїнт. :cp: Мрія, а не котик. Чистенький такий. Милий і ніжний. Дуже спостерігає за мною, наче запитує чи не слід мене боятися. Я кажу - не бійся. Ми тільки добре тобі можемо зробити!!!!
Ось свіженькі фотки
Изображение

Изображение

Изображение

що з ним зараз робити? Куди його? ::co:: . Хто може допомогти з безкоштовною перетримкою? :cm:
galarina

Re: фіндопом для стерел 2 кішок. Гашека. терміново! 1 кітна!

Сообщение megera » 29 июн 2010, 09:58

Мабуть, якщо до вечора ніхто не відгукнеться, візьму
Тільки, люди добрі, подайте на харчування нам грошиків і на піпі і на обробку від паразитів...бо ми савсЄм на мЄлі :cm: .
Ну і щоб хтось привіз, було б добре. Хоча б до метро Дарниця о 18-50.
megera
Старожил

Сообщение galarina » 29 июн 2010, 10:03

Anaken писал(а):Спрошу. Одна девочка в частном доме живет, может войдет в положение и возьмет пугливого и кусючего? :bj: :bj: Фотки бы желательно, от них то все и зависит, я бы им сразу показала...

Аня, запитайте тих людей. Фотки. Дитинка лежить спокійно, намагається заснути. Я думаю, особливої проблеми з привчанням до туалету не буде, вони дуже допитливі і розумні ці коти. Але віддам лише коли будуть дивитися на нею, і не будуть випускати, поки не звикне до них.
я вже теж закохалася в цю дитинку :ba:
А щоб ще й такі красиві були. То це взагалі. Я так і бігаю на кухню дивитися на нього. :ba: :cv: А як хочеться залишити. Але нажаль двох я поки не потягну :cm:
megera писал(а):Ну і щоб хтось привіз, було б добре. Хоча б до метро Дарниця о 18-50.
сьогодні не зможу привезти. Завтра зможу. :ah:
Последний раз редактировалось galarina 29 июн 2010, 10:07, всего редактировалось 1 раз.
galarina

Сообщение megera » 29 июн 2010, 10:06

То може хоч лишиш на перетримку? Народ допоможе! :cp:
megera
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Неактуальные темы