Модераторы: Управляющий, ФинКом
rys писал(а):Даша! Порахували до ста і заспокоїлися!!! Ще не факт, що цей кістяний мозіль не оперується, не факт, що після операції саме в цієї тварини він знову відросте, не факт, що Альф буде продовжувати ходити під себе. Все - НЕ ФАКТ!!!! Це думка одного, нехай і хорошого лікаря. Перш ніж думати погане - варто вислухати думку ще одного лікаря. Я ще раз нагадаю історію Тимура - там цей же лікар також прогнозував недержання, неходіння і інші мраки. Наразі в песика залишилася єдина проблема - він чекає на протези. І їсть і ходити поривається і справи свої робить, як здорові собаки.
Просто видихніть і як знайдете час - покажіть його іншому лікарю.
А крайню міру (присипляння) - залиште на той випадок, якщо ВСІ вети скажуть одинаково - без шансів.
Aliwer писал(а):Возможно смогу помочь с авто. Но это еще не на 100%. Буду знать ближе к вечеру
Даша 23 писал(а): Я считаю, что в тяжелых случаях не помешает мнение еще одного хорошего специалиста
фламинго писал(а):Может я и глупость напишу...но, у знакомых старенькая собачка по квартире в подгузнике для взрослых ходила.Может хоть маленькое и временное,но решение проблемы?
darbud писал(а):Если решите,то у меня есть манеж.так же возьму на себя обеспечение пеленками
Даша 23 писал(а):darbud писал(а):Если решите,то у меня есть манеж.так же возьму на себя обеспечение пеленками
спасибо за предложение!!!
я просто в потерях, так как если это все нельзя вылечить незнаю стоит ли так жить
и я консультировалась еще с двумя врачами и они сказали, что операцию делать - это нереально. а из такого состоянии вывести собаку тоже не под силу
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 29