Tunchik писал(а):Купите празицид суспензию для щенков - недорого и эффективно.
Пирантел дозировка не по кубику на кг веса точно. Я им не пользуюсь, с ходу дозировку не назову.
Повторите празицид через 10 дней.
ДЯкую за пораду, але празицид є антигельмінтиком широкого спектру дії, а це означає, що вуличні заглистовані цуценята можуть померти разом із глистами.
Пірантел безпечний (до речі, доза - 0,1 мл на 100 грам ваги тварини), бо навіть від передозу цуцикам нічого не буде...
Три дні пірантелу (або хоч день принаймні), за тиждень уже можна буде дати щось із широкого спектру.
Система відпрацьована волонтерами не перший рік і з усіх мені відомих є найбезпечнішою для вуличних заглистованих тварин...
Сьогодні була біля цуциків - бачила два виводки, налила кефіру, але вони так і не підійшли їсти, перелазити через ворота побоялась, бо десь там мала бути мамка.
У четвер обіцяла допомогти мені Лариса Янівна, вона досвідчена і не раз кусана собачниця, тож мені не соромно буде кинути її там напризволяще, якщо почнуть гавкати дорослі.

Я боюсь незнайомих собак...
Не знаю чи вийде малих обробити на місці, враховуючи те, що вони не йдуть до рук, а на будівництві є де сховатися. Якщо можна буде когось зловити, то зловимо з ЛЯ, а там видно буде що далі робити.