Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Далматинець на Сихові, навпроти Сільпо

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Далматинець на Сихові, навпроти Сільпо

Сообщение joulu » 03 май 2010, 11:28

Вчора моя мама повідомила мене, що бачила в пятницю далматинця, худого і (цитую) "з пухлиною під хвостом" в районі православної церкви, що на Сихові, навпроти сільпо. Собака був відчуджений і на людей не особливо реагував. Вчора ввечері я оббігала цей район, але нікого схожого не знайшла.
Сьогодні я дізналася в однієї пані, що в тому районі більше 5-и років жила далматинка, харчувалася то біля ларьків, то на Іскрі, і що її регулярно там бачили. Жила в під'їзді. Цю собаку ще давним-давно якоби випускали господарі гуляти саму, бо не мали бажання нею займатись, вона "здичавіла" і додому вже не поверталася. Та пані її вже давно не бачила і казала мені, що мабуть її вже немає. Може хтось з сихівчан знає таку історію, а можливо хтось з форумчан має кого запитати? А я постараюся дізнатися більше чи то та сама собака, котру бачила моя мама.
"Байдужість - це параліч душі, передчасна смерть." А.П. Чехов
joulu

Re: Далматинець на Сихові, навпроти Сільпо

Сообщение joulu » 06 май 2010, 10:28

Позавчора, в вівторок, методом монотонного опитування людей, я вияснила, що ця собака (дійсно та сама собака, котра якоби бігає по Сихову роками) - має власників і проживає на вул. Антоненка-Давидовича.
Спочатку сусіди та продавці ближніх магазинчиків стверджували що собака безпритульна, проживає в підїзді, глухувата, хвора та немічна, але ні коциків, на жодних мисочок-підстилочок я не знайшла в підїздах. Аж потім я натрапила безпосередньо на сусіда господарів, який зустрів мене словами "Ви що, хочете звести свого? Та вона ледве жива тут лазить, в неї купа болячок... Їй вже мало що залишилося" і т.д. На мою відповідь, що я хочу дізнатися те, чи є в собаки господарі, мужчина відповів "Що є, що нема... Там багатодітна неблагополучна сім'я, вони її щодня випускають, вона харчується на смітниках і гадить під під'їздом. В них ще і три коти живе. Ви хочете її забрати? Так ідіть на другий поверх і орієнтуйтеся на запах! Вони її вам віддадуть!"
Ось така історія. Піднятися на другий поверх я не ризикнула, та й що я могла їм запропонувати власникам :bh:
Короче кажучи, домовились з Маринкою (moresai) на вихідних провідати горе-господарів і діяти далі в залежності від побаченого та почутого.
joulu

Сообщение Одрі » 06 май 2010, 10:53

правильно роблять у одній із країн за кордоном,що вимагають довідку про доходи,перш ніж дати дозвіл на отримання собаки,щоб знати,чи взмозі господар доглядати за тваринкою
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение joulu » 06 май 2010, 11:32

Невідомо яка там ситуація. Можливо що ті ж "господарі" собаку приютили колись. Сподіваємся дізнатися.
joulu

Сообщение joulu » 06 май 2010, 22:55

Все-таки було вирішено на разі не турбувати ні собачку, ні горе-господарів. Скажу зразу, що таку позицію я підтримую цілком і повністю, враховуючи вік собаки і її "бомжувато-дикуватий" стиль життя, що продовжується вже 5 років, а то і більше... Тим більше що господарям зараз немає що запропонувати - місця в притулку на сьогоднішній день немає ВЗАГАЛІ, та й чи було б їй там краще, собаці, що привикла гуляти сама по собі усім районом? А прилаштувати таку собачку - це мабуть з сфери фантастики...
--
Темку напевно варто віддати в неактуальні, щоб не засмічувати ефір.
Всім щиро дякую.
joulu

Вернуться в Неактуальные темы