Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Викинута/загублена невеличка вагітна собачка на зупинці

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Викинута/загублена невеличка вагітна собачка на зупинці

Сообщение Одрі » 17 май 2010, 22:11

Десь близько 2-3 тиждня назад звернула увагу на собачку на стоянці біля Епіцентру,вона тривожно бігала взад-вперед,підбігала до всіх людей,заглядаючи прямо в очі.Через декілька днів зустріла її на зупинці неподалечку.І так тепер кожен день.У неї територія біля Епіцентру,зупинка і на кольці.
Собачка явно викинута або загублена,так как підбігає до кожної маршрутки і заглядає людям в обличчя
Собачка маленького зросту,дещо менша від пекінеса ,йде до рук і вагітна.Уже видно животик:((

Дівчата,прошу помочі,тому не знати як вона розродиться .А головне де? На зупинці маршруток без накриття,де просто дорога.От вчора падав весь день дощ,а вона там і лежала,на вулиці,в болоті,під дощем,заглядаючи в очі всім,хто виходив з маршруток
Сама рішити не можу,так як дім переповнений,дві свої собаки,щеня Куся підібране,і три своїх киці

А передають дощі і похолодання,а їй немає навіть де сховатися від дощу:((
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Re: Викинута/загублена невеличка вагітна собачка на зупинці

Сообщение alisa_svit » 18 май 2010, 11:04

Я вчора на кільці (на зупинці) також бачила невеличку собачку, чорну з коричневим і гострою мордочкою, можливо це та? Цілий день мені з голови не виходила, бо стоїть просто біля траси, і реагує на собак по ін.сторону вулиці, лізе просто під машини... Маршрутки зустрічає, та видно, що боїться людей, напевно має гіркий досвід(( Сама думала, до кого б звернутися.. бо забрати не можу, своїх найдочок хватає..
alisa_svit

Сообщение Одрі » 18 май 2010, 11:53

це та сама
Одрі

Сообщение joulu » 18 май 2010, 11:55

Іра, я пишу тобі в лічку.
Якщо можеш нині сфорографувати - сфотографуй!
"Байдужість - це параліч душі, передчасна смерть." А.П. Чехов
joulu

Сообщение rita-lviv » 18 май 2010, 12:06

Стерилизацию и после -операционную передержку могу обеспечить, что дальше прошу совета и помощи.
rita-lviv

Сообщение Одрі » 18 май 2010, 16:44

Сьогодні пробували з Максимом відловити собачку.Без результатів.Ввечері ще будемо пробувати це зробити з Іреною.
Максим,велике спасибі за допомогу.За бажання спеціально підїхати і допомогти.. :ax:
Одрі

Сообщение Одрі » 18 май 2010, 21:29

Тільки що робили другу спробу зловити собаку з Іреною,її чоловіком і ще одним молодим чоловіком.Ні зливний дощ,ні темнота не пішли нам на користь.На жаль не зловили..Єдине добре,що хоч підгодували її.Втекла вона від нас від зупинки,що на кольці і побігла прямо до Епіцентру,де і скрилася між палетами товарів.
За версією Ірени,собака,як І Ніка(з теми селянка Ніка)напевне викинута кимось з навколишніх сіл..
Завтра піду перед роботою і після неї її годувати,щоб звикала..Думаю,що завтра ловити її не варто..Хоча,може і помиляюся...
Одрі

Сообщение vivi » 18 май 2010, 23:24

В принципі... Настільки, наскільки вона сьогодні до себе підпускала і при її габаритах мало б сенс пробувати поки один відволікає другому накрити її сачком. Ну а далі вже "дєло тєхнікі", з сачка би вже ніде не ділась - є перчатки, є седація. Ще б велику переноску... Моя гулівер "двійочка" таки десь загула в районі персоналу радіоточки. :( Одинички буде замало, а п"ятірки (яка у мене практично в наявності, тільки забрати, але то хоч завтра) - трохи забагато - велика, незручно.
vivi
Старожил

Сообщение Одрі » 19 май 2010, 08:57

А в кого можна взяти сачок?
І зовсім слабо собі це представляю,досвід в цьому у мене нульовий:((
Одрі

Сообщение vivi » 19 май 2010, 09:03

В мене. Або в Рити. Відповідно, найліпше разом зі мною або Ритою. Але запис на сьогодні я вже відмінив, так що два-три дні ніц не вирішують, спробуйте поки що "перед тим як колискову співати по-хорошому з нею" (с)
vivi
Старожил

Сообщение Одрі » 19 май 2010, 09:28

Зранку перед роботою її не було.Підїжджала тільки що.Вона мене шарахається.Їду її підкинула,принюхалася і не їла.насторожено на мене подивилася і рішила,що краще від мене втекти.А там же дорога,тому я сама перйшла на іншу сторону.Тоді вона заспокоїлася і залишилася там.З іншої сторони бачила,як жінка з зупинки залишину мною їду їй підкинула і та на неї спокійно реагувала.
Запамятала вона мене.А біля інших людей стоїть під ногами прямо:((
Одрі

Сообщение Одрі » 19 май 2010, 09:30

перепрошую,що не сфотографувала,але з фотіком з роботи вийти не могла,піду ще після роботи.Хоча думаю близько до неї не варто підходити мені.
Одрі

Сообщение Одрі » 19 май 2010, 18:34

Ось тільки так получилося мені сфоткати собаку.При далекій відстані і то при макрозйомці.Ввечері ще раз переконалася,що я її лише лякаю.Побачивши мене від себе за 3 метра,вона кидається на дорогу і тікає з зупинки:((І нема її діла до моєї їди
Изображение
Одрі

Сообщение Одрі » 19 май 2010, 18:41

Изображение
Одрі

Сообщение larik » 19 май 2010, 20:25

а може просити тих жіночок, в яких вона під ногами крутиться, погодувати і зловити. ми з Максимом вже в мене на подвір"ї кішку якось лапали, але вона з"їдала віскас і тікала. (вибачте, що не в тему) Максим, кішка успішно відловлена і стерилізована - це вона з теми про кицю з білими лапками.ще раз вибачте, що не в тему.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение Одрі » 19 май 2010, 21:36

Жінки-це люди,які чекають на маршрутку.А підійти і сказати не зможу-зразу втікає.
Хоча ідея хороша в плані.що потрібна чужа людина
Одрі

Сообщение а-лиса » 22 май 2010, 00:59

Десь близько 2-3 тиждня назад звернула увагу на собачку на стоянці біля Епіцентру,вона тривожно бігала взад-вперед,підбігала до всіх людей,заглядаючи прямо в очі.

Что произошло с животным,не знаю,но будем говорит о одной и той же собачке.... При виде человека,она несется сломя голову,куда угодно, под колеса автомобилей,никого не воспринимает,никакой еды не берет, Я ей попыталась (положить,не кинуть!) кусок печенки и тут же ретировалась,она увидив это -тут же развернулась и кинулась в другую сторону,ее кто то очень хорошо напугал,на фоне общего стресса. Мы с Максимом,даже ничего и не успели еще предпринять,только вылезли из машины,она увидив нас , хотя минимум расстояние было 15 метров,рванула сначала на круг кольцевой ,а потом исчезла в полях возле Эпицентра. Собаку поймать не возможно,ни сетью,ни сачком,ни трубкой с инъекцией.
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение alisa_svit » 22 май 2010, 10:11

Наташа, напевно її собача інтуіція підказує, що ви хочете її забрати, що її і лякає... Я якось була на тій зупинці, то вона навіть дала себе погладити, хоч і дуже обережно. Днями також бачила, як якась пані принесла їй їжу, вона частину з"їла, а кісточку понесла в сторону Епіцентру..
В мене був схож. випадок, коли шукала господарів для собачки з нашої вулиці. Вона завжди за мною бігала, а в день, коли її вже мали забрати, почала від мене тікати. Так і втекла від тих господарів... правда зараз має нових.
alisa_svit

Сообщение sola » 23 май 2010, 18:58

Вчора під вечір була я на тій зупинці, бачила собачку. Запропонувала їй консерву котячу Гурме, вона встала, підійшла до мене, понюхала, лизнула і відійшла. Але підійшла на таку відстань, що могла її запросто зловити. Консерву їсти не стала, але може, це тому, що якраз якийсь ще чоловік підійшов до зупинки, то вона відійшла на безпечну відстань.
Може, від мене так пахне котами, що їй і в голову не могло прийти, що я можу претендувати на песика? А може, й справді інтуїція і телепатія...
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение а-лиса » 23 май 2010, 23:32

Наверное все таки читает она наши мысли,но может тогда кто то попытается ее поймать, я повторюсь,только вышли из машины,я даже пыталась в ее сторону не смотреть,а она уже рванула на противоположную сторону, и у нас речи быть не могло,чтоб даже руку протянуть , если она кого то к себе подпускает-помогите ,собаку жалко,там такое движение. От человека,которого она не боится, просится только отлов,и сразу звоните нам,только пж не поздно вечером.
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение rita-lviv » 23 май 2010, 23:50

Если поздно, то звоните мне ,она и так у меня на передержке будет.
rita-lviv

Сообщение Одрі » 27 май 2010, 08:20

Ходила вчора в ресторан,що на зупинці,де перебуває собачка.Ну що сказати,все так як я і припускала.Він не працює.Всі входи-виходи закриті.Людей нема,світла нема,тільки велика собака бігає по дроті.
Так що версія,що можливо собачка наша приходить з кимось з працюючих,не працює.Так як і відпадає можливість,що хтось з тих людей,працюючих в ресторані,допоможуть зловити собачку:((
Одрі

Сообщение alisa_svit » 30 май 2010, 22:29

Собаці на зупинці не видно... Днями там була, то подумала, що її нема через дощ, та сьогодні ніби гарна погода. Можливо, вже десь народила...
alisa_svit

Сообщение Одрі » 31 май 2010, 08:16

немає вже декілька днів......
Одрі

Сообщение Одрі » 31 май 2010, 11:24

alisa_svit писал(а):Собаці на зупинці не видно... Днями там була, то подумала, що її нема через дощ, та сьогодні ніби гарна погода. Можливо, вже десь народила...

Аліса,дуже треба з Вами звязатися,а номера в профілі нема,може подзвоніть мені
0667086988
Буду дуже чекати
Одрі

След.

Вернуться в Неактуальные темы