Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Аміго, Атос, Вінні і Тігра шукають господарів

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Аміго, Атос, Вінні і Тігра шукають господарів

Сообщение alessandro » 26 июл 2010, 00:04

Попередній текст і додаткові фото видалено.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Последний раз редактировалось alessandro 28 июл 2010, 22:16, всего редактировалось 2 раз(а).
alessandro

Re: Аміго, Атос, Вінні і Тігра шукають господарів

Сообщение alessandro » 28 июл 2010, 22:09

я зрозумів:) це форум для тих в кого є котики, а не для тих хто шукає котиків:)

в кого є досвід, порадьте що краще: відвезти їх на базар, випустити на вулицю, де в котиків буде більше шансів вижити? я за місяць переїзжаю і маю їх або десь пристроїти або максимізувати шанси на виживання. в мене є бюджет на їх пристроювання в розмірі 5000грн. можливо є якісь служби, що можуть допомогти. Дякую.
alessandro

Сообщение rita-lviv » 29 июл 2010, 00:11

Пожалуйста укажите возраст котиков, а так-же ваш телефон, возможно найдётся желающий по моим обьявлениям. Советую дать обьявление в ,,ВАШ МАГАЗИН,, Насколько я по фото могу определить это подростки есть шанс к пристройству. Есть частный кошачий приют , принадлежит некому Юрию, но больше ничего не знаю, возможно знают наши старожилы vivi и sola . Пожалуйста не выбрасывайте их на улицу, домашним не выжить.... Не берите грех на душу.
rita-lviv

Сообщение chucho » 29 июл 2010, 12:42

Раджу зробити оголошення і розклеїти максимально можливу кількість. Як показує досвід - це найефективніший спосіб.
Дуже гарні у вас котики, не залишайте їх напризволяще....
І ще, залишіть свої контакти у профілі.
Дякую
chucho

Сообщение vivi » 29 июл 2010, 18:50

До Юрія не радив би (думаю, якби він це прочитав, то й сам не порадив) - умови там далекі від ідеальних.
Справа не в бюджеті, справа в затрачених зусиллях. В загальному Львівському розділі є тема з оголошенням, бачили? Отакими оголошеннями у нас котики і прилаштовуються, тільки клеїти їх треба багато. Якщо нема на це часу, але є "бюджет" - можете спробувати винайняти когось з таких людей, що ходять клеють оголошення. Щоправда, я, нажаль, таких не знаю і порадити не зможу, навпаки, був би вдячний, якби Ви, якщо знайдете таких людей, поділились їх координатами...
vivi
Старожил

Сообщение alessandro » 29 июл 2010, 20:40

дякую, за поради... буду давати оголошення в ВАШ МАГАЗИН і домовився за розклеювання оголошень на вулиці. Можливо у вас є якісь взірці як гарно оформити оголошення для розклеювання, щоб привернути увагу?

П.С. телефонами і взірцями оголошень поділюсь пізніше:)
alessandro

Сообщение vivi » 29 июл 2010, 21:09

alessandro писал(а):дякую, за поради... буду давати оголошення в ВАШ МАГАЗИН і домовився за розклеювання оголошень на вулиці. Можливо у вас є якісь взірці як гарно оформити оголошення для розклеювання, щоб привернути увагу?

П.С. телефонами і взірцями оголошень поділюсь пізніше:)

Усі наші оголошення можна побачити тут: viewtopic.php?f=32&t=2276
З метою підвищення ефективності можу порадити друкувати їх на кольоровому папері - краще привертатиме увагу (звісно, якщо є можливість друкувати оголошення в кольорі - це ще ефективніше, але нам, наприклад, невиправдано дорого).
Звісно, якщо до нас звертатимуться по кошенят, ми пам"ятатимемо і про Вас. Але от Вам слід було б простерилізувати кішку-маму, щоб подібні ситуації не повторювались у майбатньому.
vivi
Старожил

Вернуться в Неактуальные темы