В однокімн.квартирі одинока жінка Тетяна тримає 14 підібраних котів/кошенят та 3 собаки (наскільки мені відомо, двох з них випускає на день на вулицю, вони ходять гулять на сусідній ринок де їх усі торговці знають і годують, на ніч забирає їх у квартиру). Собаки в неї чисті, вгодовані, з ошийниками, зареєстровані в міському центрі. Одну з цих собак Таня аж з Бородянки самостійно забирала. Ще Таня годує кілька собак і щенят на території заводу, де працювала; годує кілька кішок під сусідніми будинками та дитсатком...Щоб зекономити, їжу собакам на завод несе пішки, кілька зупинок.
Своїх котів Таня обов"язково стерилізує - возить на якусь льготну стериліз.аж на Троєщину, знову ж таки своїми силами. Тобто в питанні догляду за тваринами їй можна довіряти.
Можу помилятись, але вона здається навіть є членом якоїсь спільноти по захисту бездомних тварин, але ця спільнота допомогти їй фінансово не в змозі.
Проблема в тому, що в Тані жахливо затримують і без того маленьку зарплату, підприємство майже не працює; сама Таня підробляє тим що розклеює об"явки тощо. На важкий підробіток вона не здатна - здоров"я не дозволить.
Народ, бували дні, коли Таня голодувала. І на цілий день сходила з дому, щоб не бачити голодні очі котів, поки не позичить у когось із знайомих хоч би десять гривень, щоб купити й зварити їм каші...
Ці дні зараз у минулому - Тані дещо допомагає сусідка. Але сусідка сама утримує двох собак та гурт котів, і її фінанси вже співають сумні романси...
Особисто я теж як могла раніше домопогала Тані, але зараз сама по вухах у боргах за лікування Гранда (14.11.1998-27.12.2010), і маю ще четверо підбиранців котрі вже просять стерилізації. Я не потягну.
Тому - прошу допомоги для Тані. Грошей не прошу, адже брати на себе кураторство по фінансам я не ризикую - живу в іншому районі, працюю щодня, контролювати й звітувати про гроші фізично не зможу. Через те - прошу для Таніних котів/собак допомоги з їжею. Згодиться будь-що - крупа, вермишель, каша будь-яка, масло хоч би саме дешеве, жир, сухий котячий корм, якісь консерви (Таня замішує ними кашу), ліверна ковбаса (також замішується в кашу), тому подібне.
Мешкає Таня на Борщагівці. Подробиці й номер її телеф., кому потрібно буде - скину приватним повідомленням.