розкажу свою задумку.
у мене по сусідстку живе хлопчина Антон- інвалід з ДЦП ( кажись так назив його хвороба), він пересувається по квартирі на інвалідному візку і практично не покидає свої квартири. користується компютером та має доступ до інету. вік - за 20 років. хлопець живе з мамою і двома собаками.
от до чого я веду.
у нас не усі форумчани мають доступ до інету, або мають обмежений доступ. да і не усіх є надхнення до піару. але практично у всіх є ПОТРЕБА в піарі.
у мене зараз на піарі близько 70 тварин ( коли порахувала то сама офігела) тварини чужі (інших форумчан) на їх піар я витрачаю на тиждень по кільканадцять годин - приблизно по 2-3 години в день. я зараз маю змогу піарити в звязку з відносною незагруженістю на роботі. але я не знаю коли ця лафа закінчиться.
я і хочу запропонувати для Антона заробіток - давати оголошення в інеті за гроші форумських тварин.
механізм буде наступних йому в лічку (або в спеціальну тему на форумі) скидаються координати темки тварини в "віддам" з фотографіями та текстом. він в свою чергу дане оголошення кидаю на сайти (сландо, окс, емаркет та інші). черговість такого піару оговорюється з куратором. як на мене через два дні на третій це нормально, але якщо ситуація критична то можна домовитись про піар щодня.
перевірити наявність оголошень в інеті дуже легко - достаньо зайти на сайт і глянути як часто твоє оголошення подавалось. якщо сам куратор не має змоги зайти в інет і перевірити то можна попросити когось .
розрахуватись можна готівкою (Хлопець живен на Позняках) передати через мене або скинути гроші на карточку.....
стосовно розцінок - я не знаю...... але думаю що ціна має бути не велика і не маленька - гривень 50 чи 100 в місяць - куратор потяне . якщо порахувати то 10 сайтів через два дні то в місяць це буде приблизно 100 оголошень. по 1 гривні за оголошення це начебто і не багато......
інша справа коли кілька тварин піарити...... але я думаю, що тут уже можна домовлятись... кошенята чи цуценята можна піарити разом , не "віддам одне руде кошеня", а "віддам кошенята - сіре, біле та сіро-біле-малінове".....і пішли кілька фоток.....
от така у мене задумка..... начебто непогана...... чекаю на ваші побажання , зауваження та ідеї.
тут начебто і допомога хворій людині - можливість заробити свою копійку і допомога волонтерам.....