Модераторы: Управляющий, ФинКом
Ганна писал(а):Зараз вирішили віддати її в притулок у Бортничах. Я переживаю - чи він безпечний? Чи це правильне рішення для собаки? ТЕРМІНОВО!!!! Бо собаку мають забирати сьогодні вдень!!!
анет писал(а):Девочки я могу забрать ее к себе на передержку с дальнейшим пристройством!
На неблагополучное хозяйство накладывают ограничение, которое снимают через 40 дней после последнего случая выздоровления или гибели больной собаки.
Ганна писал(а):ПС. А чому на форумі лабрадорів всі такі нелюб'язні?Це риторичне запитання...
Ганна писал(а):Дякую всім за відгуки! Пояснюю ситуацію... Собачку забрали цивілізовано. Її забирали кінолог та волонтер. Ну і мій знайомий водій. Виявилося, що дівчинка метис, а не лабрадор. Стерилізована. В машину пішла нормально, силувати не довелося. Їхала теж добре. Мій знайомий сказав, що умови там нормальні. Хоча я трохи сумніваюся - що саме для нього нормально... Але пізніше ми зв'яжемося з цим волонтером і дізнаємося більше. Утримувати в Бортничах буде Світлана. Коштуватиме це 750 грн на місяць. На днях туди виберемося з чоловіком і пофоткаємо собаку. Будемо намагатися прилаштувати. Дякую всім! Обов'язково доповім - як же там у тих Бортничах, коли з'їздимо!!! Ще раз всім дякую.
ПС. А чому на форумі лабрадорів всі такі нелюб'язні?Це риторичне запитання...
108galka писал(а):Ганна, це у неї на нашийнику великими буквами напис "Не снимать"? Тоді я її бачила на Русанівці - підходила, але їжу не брала, від рук втікала... Гарнюня! Добре, що вона нарешті в затишку.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 60