rys » 20 сен 2013, 09:19
Ну да. Собака в домі - мінус дві години інтернету в день! ;0)
А кіт лежить собі коло монітору і в пів ока спостерігає за господарем.
Хоча, звичайно, бувають і геть безалаберні ІТшники....
Так що тут таке. Я би все таки запропонувала поїхати відвозити кошеня разом з господарем (попередньо узгодивши день. Несподівані візити, коли в домі легкий безпорядок і я з немитою головою мене теж напрягали б). Безпорядок прибирається, а ось неблагополучну людину зразу видно по її житлі. Записала адресу. На рахунок ксери паспорта - чесно, я б не погодилася. Зараз з кредитами стільки всяких історій. А він не знає Вас так само, як Ви не знаєте його.... Прсто попросити показати, переписати руками серію, номер, прописку - ну, паспортні дані.
Я просто завжди собі кажу - навколо бігає стілки котів, що якщо людині треба для якихось нехороших цілей - не стане їхати за три дев"ять земель, а наловить в найближчій підворотні. Інша справа, якщо віддають породистого - тоді да, треба серйозно провіряти. А так - треба оцінити адекватність: чи не на подарунок, чи не "на літо", чи не вивезе в село, якщо що, чи знає чим годувати-лікувати, про сітки на вікнах, про небезпеку самовигулу, хто буде доглядати на випадок відсутності (відрядження, відпустка), особливо уточнити про долю кота в разі створення сім"ї і народження дитини.... Врешті решт ми не знаємо, що станеться з кошеням через пару годин після того, як ми його віддали "на постоялках". І скільки є історій, коли віддавали пор"ядним людям, а потім з твариною трапилася халепа. Та кінець-кінцем, скільки породи, купленої за дорого, по підвалах шариться...
Так що все це лотерея....