Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

В НЕАКТУАЛ БУДЬ ЛАСКА!

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

В НЕАКТУАЛ БУДЬ ЛАСКА!

Сообщение Білосніжка » 13 июн 2014, 17:51

ПЕРЕНОШУ 4 КОТЕНЯТ СЮДИ viewtopic.php?f=8&t=54707&p=845362#p845362 ОСКІЛЬКИ ПРОБЛЕМИ СПІЛЬНІ І ДАБИ НЕ ПЛОДИТИ ТЕМИ

Разгреблась трохи з Розою і вирішила взятись за цих товарищів. Планую їх потроху стерилізувати, оскільки їх періодично хтось травить :cm: З 10(приблизно, скільки їх точно я не знаю) стерилізовані, здається, 3. Їх годує моя сусідка, також тут є жінка-волонтер, яка за ними доглядає, але їй вже не 18 і в неї дуже багато тварин-підопічних. Виходжу я собі з під"їзду до них і бачу, що одна вже конкретно на сносях, я не розуміюся на сроках, але чисто інтуітивно, мені здається, що стерелізувати її потрібно було ще вчора. +4 котят. дуже симпатичні, мають пристроїтись. До себе взяти їх я не можу: в мене Роза з лішаями та хейлетіеллами, мій рідний кіт вже другий місяць на платній перетримці. Що нам потрібно... Безкоштовна передержка для чотирьох котят, платну я не потягну. Можу допомогти лише кормом та наповнювачем, клітки в мене немає, обов"язково потрібна буде фотодопомога та піар. Що їм можна прокапати в очі, бо там вже все закисло? В мене є Ципровет. Вони дикі, капец, я не знаю, як їх ловити :cm: Кошку негайно стерилізувати. Потрібна недорога стерилізація з саморозсасивающимися нитками. Якими шиє ВВ і чи можна таку пузату кошку різати вдома? Або звичайні нитки + передержка. Може хтось допоможе по волонтерському завезти її в державну клініку? Виправте мене, якщо я помиляюся в якихось моментах. Дякую усім за допомогу. Мій телефон в профілі.

Цветнік
Изображение
Изображение

Майбутня маман
Изображение

Вона друга справа
Изображение

Котенята
Изображение
Последний раз редактировалось Білосніжка 19 июн 2014, 22:32, всего редактировалось 6 раз(а).
Білосніжка

Re: 10 кошек і 4 котеняти в моєму дворі. ПЕРЕДЕРЖКА, ПОРАДИ!

Сообщение Кроха » 13 июн 2014, 19:08

После ВВ и с саморассасывающимися нитками тоже желательна передержка. Есть кошки, которые разлизывают себе шов до дырки :ac: Есть такие, которые выдают отторжение шовного материала.
Кроха
Старожил

Re: ПЕРЕДЕРЖКА, ПОРАДИ! Вагітна кошка та 4 котеняти!

Сообщение Білосніжка » 13 июн 2014, 21:25

Кроха писал(а):После ВВ и с саморассасывающимися нитками тоже желательна передержка. Есть кошки, которые разлизывают себе шов до дырки :ac: Есть такие, которые выдают отторжение шовного материала.

Та блін жеж йо-майо :cm: прошу про передержку для кошечкі після стерилізації, мені нема куди її взяти!!! Беру всі витрати на себе. Може запилити текст для піара? Хтось зможе їх прорекламувати?
Білосніжка

Сообщение evdokiya » 13 июн 2014, 21:41

Кроха писал(а):После ВВ и с саморассасывающимися нитками тоже желательна передержка. Есть кошки, которые разлизывают себе шов до дырки :ac: Есть такие, которые выдают отторжение шовного материала.

У нас была такая кошка, которая разлизала внутренний шов до воспаления. С тех пор я ярый сторонник традиционных швов.
Кошка и дрессировка – это просто... Кошке достаточно потратить на Вас два дня.

Помогая животным, очень важно не потерять человеческое лицо. С)
evdokiya

Сообщение Білосніжка » 13 июн 2014, 21:51

evdokiya писал(а):

У нас была такая кошка, которая разлизала внутренний шов до воспаления. С тех пор я ярый сторонник традиционных швов.

Співчуваю Вам. Довелось перешивати? А якщо попонка післяопераційна + воротнічок/конус??? Звичайний шов знімають через тиждень?
Білосніжка

Сообщение evdokiya » 13 июн 2014, 22:04

Білосніжка писал(а):
evdokiya писал(а):

Співчуваю Вам. Довелось перешивати? А якщо попонка післяопераційна + воротнічок/конус??? Звичайний шов знімають через тиждень?

Не перешивали, антибиотики кололи - клиника взяла на стационар и лечила бесплатно еще полторы недели.
А еще слышала, что саморассасывающиеся швы могут рассосаться не вовремя и это опасно особенно когда внутри. Врачи, которым я доверяю, делают швы нитками обычными.
Обычный шов снимают через неделю. Хватает попонки - воротничок не нужен.

Я считаю, что саморассасывающиеся швы оправданы только для суперстрессовых кошек, которые швыряются и без наркоза им швы не снять. Но все-равно выпускать сразу нельзя. Минимум 10 дней дождаться, что бы все зажило.
Кошка и дрессировка – это просто... Кошке достаточно потратить на Вас два дня.

Помогая животным, очень важно не потерять человеческое лицо. С)
evdokiya

Сообщение Білосніжка » 13 июн 2014, 22:12

evdokiya писал(а):Не перешивали, антибиотики кололи - клиника взяла на стационар и лечила бесплатно еще полторы недели.
А еще слышала, что саморассасывающиеся швы могут рассосаться не вовремя и это опасно особенно когда внутри. Врачи, которым я доверяю, делают швы нитками обычными.
Обычный шов снимают через неделю. Хватает попонки - воротничок не нужен.

Я считаю, что саморассасывающиеся швы оправданы только для суперстрессовых кошек, которые швыряются и без наркоза им швы не снять. Но все-равно выпускать сразу нельзя. Минимум 10 дней дождаться, что бы все зажило.

Ясно, на майбутнє прийму до уваги... З кицькою цією вибирати нам не приходиться, на таких строках взагалі її хтось візьметься стерилізувати?

ПОТРІБНА ПЕРЕДЕРЖКА, ПРОСИМО ПРО ДОПОМОГУ!
Білосніжка

Re: ПЕРЕДЕРЖКА ТЕРМІНОВО! Вагітна кошка та 4 котеняти! ПІАР?

Сообщение Вальтер » 13 июн 2014, 22:33

До Ткаченка можно спробувати. 300грн. вагiтна + 40грн. доба стацiонар з пiслястерилiзацiйною перетримкою. 7дiб х 40= 280грн.+300 стерилiзацiя вагiтноi. Якщо потягнете цю суму, то може варто такий варiант?
Вальтер

Re: ПЕРЕДЕРЖКА ТЕРМІНОВО! Вагітна кошка та 4 котеняти! ПІАР?

Сообщение Білосніжка » 13 июн 2014, 22:39

Вальтер писал(а):До Ткаченка можно спробувати. 300грн. вагiтна + 40грн. доба стацiонар з пiслястерилiзацiйною перетримкою. 7дiб х 40= 280грн.+300 стерилiзацiя вагiтноi. Якщо потягнете цю суму, то може варто такий варiант?

Дякую! Чоловік мене вб'є. В мене лежить золота каблучка вже 10 років, золото не ношу, завтра піду сдам і має вистачити на все про все :bp:
300грн це по волонтерському? В мене його немає, а рахунок іде на години та дні! Може знайду дешевшу передержку...
Білосніжка

Re: ПЕРЕДЕРЖКА до пристройства: 4 кошеняти з хворими оченята

Сообщение Білосніжка » 14 июн 2014, 18:14

Кошку простерили сьогодні у Ткаченко, все добре, останні дні вагітності,швів багато, рекомендували забирати 23-24.06. Розумом розумію, що все правильно, але шкода до сліз. :ak:

Сьогодні бачила 3 з 4 коят. Дуже красиві, в розквіті своєї дитячої краси, ПХ знайдемо швидко, мені здається, потрібна перетримка і пролікувати очі. Я буду їх куратором. Будь-ласка, треба починати зараз, поки вони милі плюшики, а не переросткі. Благаємо про передержку. Я можу їх забрати лише на відкритий балкон, клітки в мене не має, зароблять вони там собі рінотрахєїти, я в розпачі. Прошу допоможіть, або порадьте, що можна зробити.

:bc: :bc: :bc:
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 15 июн 2014, 14:01

Сьогодні я заварила ромашку, взяла краплі ципровет, товсті перчатки для огорода, чоловіка під мишку і ми пішли до котенят. Очі в них вже не відкриваються, геть закисли. Саша зняв малого з дерева, той прокусив йому палець, досить глибоко. Котеня кричав так, що позбігались та повисовувались з вікон сусіди, підгребли і коши-батьки. Малого відпустили, вони дуже дикі. Я не знаю, що робити далі.
Білосніжка

Сообщение *Svetlana* » 15 июн 2014, 14:44

Настя, на улице лечить животных не реально. Любое лечение требует регулярности. Вы сможете (и то не факт) ручных кошек один раз обработать/закапать, а потом они к Вам на пушечный выстрел не подойдут, я уже не говорю о диких. Тут надо только ловить, забирать и приручать через клетку, других вариантов нет. Даже в домашних мини-приютах больных кошек садят в клетку, иначе потом не поймаешь, а с уличными это бесполезная затея, к сожалению.
Существуют люди, безразличие и презрение которых делают больше чести, чем их дружба.
(Оксеншерна Аксель)
*Svetlana*

Сообщение Леля » 15 июн 2014, 22:27

Могу предложить вариант. Вы привозите котят мне на лечение(бесплатно) и забираете здоровых на домашнюю передержку до пристройства. Варианты:"выпустить обратно" и "оставить до пристройства" не подходят :ah: Долго объяснять почему...Если согласны- звоните :ab:
Не обязательно в каждом доме должно быть животное, но у каждого животного обязательно должен быть свой дом.
Лена, 067 323-54-32
Леля
Старожил

Сообщение Білосніжка » 15 июн 2014, 23:29

Леля писал(а):Могу предложить вариант. Вы привозите котят мне на лечение(бесплатно) и забираете здоровых на домашнюю передержку до пристройства. Варианты:"выпустить обратно" и "оставить до пристройства" не подходят :ah: Долго объяснять почему...Если согласны- звоните :ab:

Дякую Вам! Прекрасно розумію, що "выпустить" і "оставить" - не варіант. Я подивлюсь завтра що в мене залишається по-фінансах - потяну я домашню передержку, чи доведеться просити допомоги. І наберу Вас.
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 18 июн 2014, 20:53

Вчора котята зникли, на обід не виходили. Сьогодні знайшлися і прозріли :ca: , очі в усіх нормальні, на данний момент лікування не потребують. Шукаємо передержку для чотирьох красенів, можна частинам :ca: :bc:
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 19 июн 2014, 16:21

Прошу вибачити мене за якість фото - робилися на бігу, бо вони особливо не полюбляють фоткатись. Одне чорне чортенятко, інше благородно-сіре, фотік не передає. Інші 2 кошеняти шпротно-полосаті.

Изображение

Изображение

Изображение
Білосніжка

Re: В НЕАКТУАЛ БУДЬ ЛАСКА!

Сообщение Білосніжка » 19 июн 2014, 22:33

ПЕРЕНОШУ 4 КОТЕНЯТ СЮДИ viewtopic.php?f=8&t=54707&p=845362#p845362 ОСКІЛЬКИ ПРОБЛЕМИ СПІЛЬНІ І ДАБИ НЕ ПЛОДИТИ ТЕМИ
Білосніжка

Вернуться в Неактуальные темы