для модераторів - тема до вечора провисить потім я \\заберу
я сиджу на роботі і тихенько валяюсь під столом.... мо\ улюблені співробітники првітали мене з завтрішнім днем юриста і подарували - попугайчика в клітці...... тіпа - ти ж тваринок любиш.......
попугай корелла (німфа) ще маленький і кажись пацан, але шото яйок я там не наблюдаю..... але саме цікаве, що у нього на голові такий хохолок - ярко-жовтний ірокез і чимось нагадує мою нинішню зачіску.......
так от у мне питання
як мої дві котяри віднесуться до попуги дома???????? чи не будуть вони вважати, що мамки їм принесла десерт в пір"ях??????? я читала , що попужку та випускати політати у квартирі.... а в цей момент коти ж будуть підстрибувати вище голови щоб збити цей літаючий месершміт.... за мухами ж вони стрибаюсь .................
а тримати пташку у клітці постійно мені теж шкода........
є ще варіант залишити пташку на роботі але теж свої мінуси є....
зимою у мене температура в кабінеті падає до 12 градусів темла і вдень постійно працює обігрівач.... я боюсь не застудити пташку уночі та на вихідні
крім того у мене погана вентиляція в кабінеті і постійно душно. чи буде комфортно пташці в таких умовах.
і крім того в кабінеті у мене постійно товчуться люди... шум, гам.....
і враховоючи, що сьогодні пятниця то питання з попугайчиком ( забирати додому чи залишати на роботі) потрібно вирішити до 17.30.......
чекаю на ваші поради