Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кошка Роза: ПХ

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Кошка Роза - погана біохімія.

Сообщение Білосніжка » 20 июн 2014, 21:08

Изображение

Я розумію, що без оплати прийома аналізи ніхто не прокоментує, я і не просила, але лікар на ресепшене сам сказав, що наркоз робити не можна з такою біохімією, планую здати сечу і на прийом до лікаря.
Нам тепер потрібен корм Гепатік?
Білосніжка

Re: Кошка Роза - погана біохімія.

Сообщение Білосніжка » 21 июн 2014, 15:11

Прошу прокоментувати:

Изображение
Изображение
Изображение
Білосніжка

Re: Кошка Роза - ПОРАДИ БУДЬ-ЛАСКА!

Сообщение Білосніжка » 23 июн 2014, 00:42

Отакі ми вже білі!

Изображение
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 02 июл 2014, 14:05

Вдома у нас весело, Роза просить кота безприривно, Жук заживає після кастрації...

Изображение

Розетта приймає Тітріозолин ще 2 тиждні, через 2 тиждні після закінчення курсу загальний аналіз крові та біохімія, якщо все гуд - стерилізація та вакцинація. На "Кот баюне" крики на горшке припиняються, з чого я роблю висновок, що наша глобальна проблема це гормони. Що, в принципі, підтвердив мені В.В., коли кастрував Жучка в неділю, а одже, стерилізація має допомогти.
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 07 июл 2014, 22:09

Не закрила пару днів тому на ніч вікно в кухні, там де Розетта обітає. Сквозняка не було. Почала сопливити, хрюкати, переважно зранку, може чихнути раз - два на день, очі вологі, але не сказати, що сильно слезятся. Анфлурон на передержке на Троещине, а так би уколола, поїхати не можу, захворіла, валяюсь з температурою. Короче, підкосило всіх котів одразу і мене з ними заодно :aq:
Білосніжка

Re: Кошка Роза. Відгуки: БЕЗДЕТНЫЙ Павел Николаевич.

Сообщение Білосніжка » 31 июл 2014, 14:46

Изображение

Соплі пролікували. Краплі не дуже допомогли, проколола 5 днів по 0,2 фармазіна. Зараз наче ок.

Також після моїх скарг на прийомі Стрельченко О.А. на поганий запах з рота у Розочки лікар детально оглянула зубки. Всі хворі: гнилі, з зубним каменем, ясна запалені, рихлі, джерело постійної інфекції. Вердикт: видаляти всі 5 зубів, лікуванню не підлягають. Попередньо озвучена ціна операції - 580грн, клініка Vet-ua http://www.vet-ua.com по вулиці Братиславській, Київ. Роза і зараз взагалі не жує, напевно боляче. Просто ковтає корм. Планую об'єднати цю операцію з операцією по стерилізації, не хочеться двічі навантажувати бабульку наркозом. Сьогодні була з Джанго на прийомі у лікаря Бездетного, в "4 лапах" на Драйзера 8, всі хвалять його, як терапевта. У них зараз акція: 350грн стерилізація. Видалення зубів по максимуму коштуватиме 250грн, якщо операції об'єднати. Може хтось підкаже, який він хірург? Дякую.
Білосніжка

Re: Кошка Роза. ПХ.

Сообщение Білосніжка » 27 окт 2014, 23:50

26.11 Розочке зробили повторний біохімічний аналіз крові, який виявився ідеальним(нагадую, що попередній аналіз продемонстрував погані показники роботи печінки, Роза пройшла тривале лікування та отримувала дієтичний корм). Оскільки аналіз не виявив протипоказань до операції, вона отримала гіперімунну сироватку, її стерилізували і вирвали всі зубки, бо лікуванню вони не підлягають. Операція закінчилася в 17:00, в 20:00 ми уже забрали із клініки радісне і мурчаще створіння. Апетит чудовий, туалетні діла прекрасно, здається, що всі проведені маніпуляції не принесли їй ніякого дискомфорту, а може вона просто звикла до того, що постійно все болить. Так що можете трохи порадіти за нас, ми майже зовсім здорові) Сердечно дякую усім, хто вболіває за Розочку.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Білосніжка

Сообщение Кроха » 28 окт 2014, 09:26

А что там с пожилой ПХ? Общались?
Кроха
Старожил

Сообщение Білосніжка » 28 окт 2014, 09:51

Кроха писал(а):А что там с пожилой ПХ? Общались?

Так, вона у нас перша на черзі :cp: Сподіваюся, що все вдасться.
Білосніжка

Сообщение Кроха » 28 окт 2014, 12:41

Білосніжка писал(а):
Кроха писал(а):А что там с пожилой ПХ? Общались?

Так, вона у нас перша на черзі :cp: Сподіваюся, що все вдасться.

Мы же переживаем :ab: Пусть все сложится!
Кроха
Старожил

Сообщение Білосніжка » 28 окт 2014, 13:00

Кроха писал(а): Мы же переживаем :ab: Пусть все сложится!

Іра, дякую Вам :ax: всім форумом вилікували, тепер всім форумом прилаштовуємо :az:
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 03 ноя 2014, 14:03

Розочка на ІС. Тримаємо кулачки)))
Білосніжка

Сообщение Кроха » 03 ноя 2014, 14:22

Білосніжка писал(а):Розочка на ІС. Тримаємо кулачки)))

АААААААА!!! Вот это новость!!!!! Всей душой желаю Розите зацепить своими коготками сердце хозяйки!
Кроха
Старожил

Сообщение Білосніжка » 03 ноя 2014, 15:43

Кроха писал(а):АААААААА!!! Вот это новость!!!!! Всей душой желаю Розите зацепить своими коготками сердце хозяйки!

Ірочка, це так мило, дякую))) зараз боюсь наврочити, як тільки щось з'ясується - розповім все в подробицях. Дякую за підтримку!
Білосніжка

Re: Кошка Роза: ПОВЕРНУЛИ. ПХ!

Сообщение Білосніжка » 07 ноя 2014, 11:28

Ситуація - абсурдний анекдот. Бабушка пані Зося хотіла дорослу кішечку 8-10 років, бо самій уже 68. Запропонувала я їй свою Розу. Розповіла завчасно про всі нюанси, що немає зубок, що чутливий шлунок, що лагідна, але ляклива. А як тут не станеш лякливим, якщо треба виживати на вулиці 9 років? Біохімія ідеальна, стерилізована, клінічно здорова, але з нюансами. Я пообіцяла допомогу з кормом і лікарнями. Планувала раз на пів Року возити Розу до вета. Вона мене слухала, розпитувала, сказала, що все для кішки зробить, і їжу їй буде на м'ясорубці крутити, якщо потрібно, бо їй немає про кого піклуватися, тож буде піклуватися про кішку. Короче, привезли ми Розу 2.11. Вони один одному сподобались, бабушка її обіймала цілувала. Привезли Роял Гастро на випробувальний термін, горшок, іграшки, наповнювач, все. Обговорили всі нюанси: сітки, те що не можна перегодовувати, бо вона і так колобок. У Рози застарілий перелом, вона піджимає лапку, коли сидить. 1 вушко так і не заросло після лішая і вже не заросте. Зубок не має, але вона від того не страждає. Їсти клянчить, бо жила впроголодь 9 років. Бабушка мені сподобалась. Намагалася дати 200грн нам.

Изображение

3.11 П.З. подзвонила мені сама. Сказала, що все добре, що спали вони разом.

4.11 я подзвонила їй. Все нормально, а потім питає: Настя, а ти знаєш, що я віруюча людина?
Відповідаю: я помітила у Вас на стінах плакати і здогадалась.
Вона: я не така віруюча, як більшість, я сильно вірю, по середах і п'ятницях молитва і піст. Завтра як раз середа, я спитаю у бога, чи угодна йому ця кішка, бо є добрі справи, але вони можуть бути не угодні богу. Я його просила, щоб ви її не привозили, якщо це не моя кішка, але тепер маю спитати в останнє. Він любить, коли ми приходимо до нього і радимось. Взяти кішку і не спитати у нього дозволу, це як дівчині вийти заміж і не сказати батькам.

5.11 вранці вона мені телефонує: кошка богу не угодна.

6.11 увечорі ми забрали Розу. П.З. була сумна, намагалася нам пляшку вина подарувати. І так мені шкода її стало, ту бабку, до сліз, весь вечір з голови вона у мене не йшла.

7.11 пише мені дівчина, яка нас звела: Она мне звонила сама, сказала, что кошечка ей не подходит, у неё лапка вся переломанная, ухо разодранное, она всё время кричит от боли и вообще, бог эту кошечку не одобрил.

Виявляється, вся справа в тому, що Роза - не королева краси. І бог тут ні до чого. Про лапу і вухо я їй пояснювала, кричить вона тільки на кухні, бо клянчить їжу, якщо не вестися на її шантаж і годувати тричі на день по годинах, то вона заспокоюється, а вони весь час чимось її підгодовували, то м'ясо, то яєчко, от вона і клянчила. За 4 дні з 2,5кг зробили мені кішку 2,9, а вона і так колобок. Можливо, не красуня, але зараз вона дуже милий толстопузий хом'як, як на мене https://m.vk.com/album-71004725_194408640

Изображение

І так гидко стало. Що за люди? Що у них за бог такий не милостивий?

Короче голову мені бабушка винесла. Буде шукати далі, бо хоче кішку, з кішкою 17 років прожила, звали Руся. До нас їй уже когось приносили, кішка її цапнула і вона її повернула.

Пані Зося, Дарниця, Бульвар Верховного Совета, живе з квартиранткою, працює добу через три.
Моб 096-270-94-21
Дом 292-92-49
Робочий 569-73-96
Білосніжка

Сообщение Кроха » 07 ноя 2014, 17:25

Печально все это :ac:
Кроха
Старожил

Сообщение zentava » 08 ноя 2014, 13:08

Нет .Этому другое название.Бабушка играется....одна, другая кошечка. Привезите, увезите. А в церковь она ходит советоваться в ту , которая между м.Дарница и м. Черниговская. Там не такое "бог" скажет.
zentava

Сообщение lorik13 » 10 ноя 2014, 10:20

Внесите бабку в Черный список, чтоб другие не велись на ее "добрые" намерения. Такая -не такая, не красивая... Трата времени и стресс для животное от таких выживших из ума бабулек.
lorik13
Старожил

Сообщение Білосніжка » 10 ноя 2014, 11:05

lorik13 писал(а):Внесите бабку в Черный список, чтоб другие не велись на ее "добрые" намерения. Такая -не такая, не красивая... Трата времени и стресс для животное от таких выживших из ума бабулек.

Лариса, я відписалась про неї в чорних ПХ, Стефанія fandango, яка нас звела з бабушкою, внесла її в ЧС. Мені чомусь не вдалось відправити форму заявки :bn:
Білосніжка

Сообщение meta » 23 ноя 2014, 13:46

черных пх добавляйте пока в эту темку: viewtopic.php?f=8&t=45925

и просьба переименовать тему: какя СРОЧНО ПОМОЩЬ СЕЙЧАС нужна?
meta
Старожил

Сообщение Білосніжка » 24 ноя 2014, 11:26

meta писал(а):черных пх добавляйте пока в эту темку: viewtopic.php?f=8&t=45925

Доброго дня! В темке про чорних ПХ я відписувалась, тут продублювала. Потрібні ПХ, до пристройства Роза житиме у нас.
Білосніжка

Сообщение meta » 24 ноя 2014, 14:03

Білосніжка писал(а):

Доброго дня! В темке про чорних ПХ я відписувалась, тут продублювала. Потрібні ПХ, до пристройства Роза житиме у нас.

ПХ потрібні всім безпритульним. Роза живе у Вас, це плюс. Щоб знайти ПХ я так розумію потрібний ПІАР.
Тому як модератор я вважаю, що цю тему поки перенести треба в "животные на передержке"
у "Срочних" створіть НОВУ тему, де повинно бути тільки: текст для піару і фото. і лінк на цю тему

з повагою, meta
meta
Старожил

Сообщение Білосніжка » 26 ноя 2014, 11:12

meta писал(а):
Білосніжка писал(а):

ПХ потрібні всім безпритульним. Роза живе у Вас, це плюс. Щоб знайти ПХ я так розумію потрібний ПІАР.
Тому як модератор я вважаю, що цю тему поки перенести треба в "животные на передержке"
у "Срочних" створіть НОВУ тему, де повинно бути тільки: текст для піару і фото. і лінк на цю тему

з повагою, meta

Добре, дякую
Білосніжка

Пред.

Вернуться в Проделанная работа