Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Чеська принцесса :) ой, з Гашека.

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Чеська принцесса :) ой, з Гашека.

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 16:09

Чарівниця, малявка з цієї теми кішка розведенка з Гашека.
Тільки що обробила її advantage. Півпіпетки, а може й менше, бо котічка така легенька. Знайшла на форумі дозування.

Ось її фотки
Изображение

Изображение

Изображение

Пізніше зроблю більш фотогінічніші, коли розслабиться.

Дякую за фіндопомогу: Олі одуванчик за 50 грн. (викупила за 20 грн у двірника)+корм для кошенят. :ax:
і Наташі Кузя2 за 200 грн. (чекаю на карточку). :ax:
За організаційну, лікарняну і матеріальну Джусі :ax: ::co::
Ну Мегерці :ad: за консультаційну, модераторську великий респект. :ax: І за готовність вирішувати конфліктні ситуації :dk:
В цій темці я буду писати про життя котічки поки вона адаптується до квартирного життя, а потім буде шукати свою сімю, ттт.

Вушка вирішила не оброблювати поки, може ввечері, а то зараз вона налякана.
Последний раз редактировалось galarina 30 июн 2010, 17:09, всего редактировалось 2 раз(а).
galarina

Re: Чеська принцесса :) ой, з Гашека.

Сообщение Jussi » 30 июн 2010, 16:18

манюня-гарнюня! :cp: Очень боялась идти на ручки, но совсем не брыкалась и не царапалась.
На фото кажется больше, чем есть на самом деле :cv: она махонькая и легенькая...
глазки вроде чистенькие и ясные, носик еще теплый от стресса, ушки немного черные (есть капли барс) ::co::
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 16:33

ага, навіть спочатку зашипіла на Джусіка. А потім так притиснулась :cp:

А ще шкода тих двох, що залишилися на вулиці. Я їх правда чомусь і не бачу, сьогодні взагалі не бачила. :bh: А ще один загинув, біжи на Радугу, дитинча лісове :ak: :ak:
galarina

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 22:38

підкажіть будь ласка, чи можна обробляти адвентесом вдруге? а то блохи ганяють і по мені також :bh: :cf: Я мабуть мало капнула, бо боялася щоб не отруїти дитинча.

Як вона плаче, просто серце кровю обливається. :dy:
galarina

Сообщение galarina » 30 июн 2010, 22:41

Jussi писал(а):(есть капли барс)
Настя, каплі трошки прострочені :ah: термін закінчився 09.09. Я обробила а потім побачала. Думаю, що буде все гаразд. До речі, процедуру вона просто стійко витримала :ay: я вже навчилася на Хелі ніжно так то робити :ca: Так що Прінсі вже сливки знімає :ca:

Але як вона плаче, за сімєю, за свободою :dy:
galarina

Сообщение galarina » 01 июл 2010, 06:53

сьогодні дитинка покакала. Наче більш менш сформовані, є трошки з кровю.
Що робити? Везти до лікаря? Я знаю, що таке буває коли тваринка в стресі. Чи може все таки підстахуватися?

Протравила сьогодні глистів. Настюша дякую за ліки :ax: Побачимо, що вилізе з манюні.

Так шкода її, що сидить в переносці. Але ці блохи, просто не можливо, скакають як коні не запряжені :cm:
galarina

Сообщение galarina » 01 июл 2010, 09:10

ураааааа! дитинка мурчала, правда прийшла тьотя Хеля, вишкірилась і дитинка тримить знову в мене на руках. Якщо з мене будуть вистрибувати блохи, вибачайте :ca:
galarina

Сообщение galarina » 01 июл 2010, 19:01

за вечір і сьогоднішній день дитинка схрумала 100 гр корму. Скажіть це нормально? окрім того попила закваску

А ще, ми постригли кігтики :ah: просто і швидко. На всіх лапках, Котя навіть і не пікнула :bp:

А ще, я такими кусочками пишу основні новини. Котя сидить у мене на колінах, і дивиться на Хелю, мою кішку, Хеля як підходить близько так страшно шипить, що я сама починаю боятися. Панікувати рано звісно, я слідкую щоб Хеля не махала лапами а то вона теж сіамської породи і може запросто махати :bw:
galarina

Сообщение galarina » 02 июл 2010, 08:10

дитинка при мені не може їсти, зразу шипить і тікає. Дається взнаки дворове життя, коли за їжу треба було воювати. Зїдає зразу і все. Вже з радістю йде на ручки, якщо я її впіймаю :bq: . Сидить на ногах і мурчить :cj:

А ще, вона величезна ніженька і кокетка. І шкода :cm: збила квіти на кухні. Видно лізла вікно!!! Виділила їй частину вікна. Хоча б її то вистачило. Бо мені немає куди їх переносити. Все зайнято.

А ще :ca: , мені не дуже подобається коли вона буде розгулювати по столі :ac: а вона це точно буде робити. Хеля знає що не можна, а як цю привчати, коли двері постійно зачинені на кухню зараз? А потім я ще не придумала, як організувати їжу для них двох :bn: :bw: Хеля зариться на корма маля, а маля точно буде хотіли Хелін дорослий шлунковий корм :bc:

А ще, мега новина, дитя попісяло в лоток :bo: з пресованої тирси. ТТТ. Чекала каки, не було :ac: щоб перевірити чи є глисти.
galarina

Сообщение galarina » 02 июл 2010, 22:11

ховається як тільки заходжу на кухню, і потім смертельно зляканними очима дивиться на мене з під столу. :cf:
Коли витягну з під стол посаджу на коліна, дитина чудова, і має феноменальну здатність - робить масаж лапками :ba: , і торохтить, як дизельна автівка :cp: Але для цього її треба витягнути з під столу.

Сьогодні Прінсі купила курочку, зверила її з кабачком і гречаною кашою, побачу як буде хомячити. Закваску виїдає на ура. Трошки вже стрункі форми починають змінюватися, зявляється пузіко. :bp:
сьогодні ще раз почищу вуха, профілактично закапаю.
Ось такі справи. Щось нам ніхто не пише в темці :bh:
galarina

Сообщение Asi@ » 02 июл 2010, 22:23

Галю, блох повиганяла? :ca: А пісочок мала зацінила, чи опілки краще?
Изображение Изображение Изображение
Asi@
Старожил

Сообщение Anaken » 02 июл 2010, 22:45

galarina писал(а):А ще :ca: , мені не дуже подобається коли вона буде розгулювати по столі :ac: а вона це точно буде робити. Хеля знає що не можна, а як цю привчати, коли двері постійно зачинені на кухню зараз?

есть ли смысл отучать лазить ее на стол. если вы этого не ведите :bq: и она у вас временно?? Единственный способ (без вашего присутствия), заклеить стол двусторонним очень липким скотчем на время...пару раз залезет, прилипнет, не понравится, и не полезет больше + ничего съедобного не оставляйте, в том числе хлеб на столе.

А потім я ще не придумала, як організувати їжу для них двох :bn: :bw: Хеля зариться на корма маля, а маля точно буде хотіли Хелін дорослий шлунковий корм :bc:

раз котенок закрыт на кухне, поставить еду там, а для своей кошечки в комнате или коридоре на время поставить, и не пускать на кухню :bw:
Aut Inveniam Viam Aut Faciam
Изображение
Anaken
Старожил

Сообщение galarina » 02 июл 2010, 22:52

Ой, Asi@ а я заникала твої подарунки. І мовчок в куточок :bq: Дякую від дитинки тобі, величезне!!!!! :ax: :ax: :ax: вона мурчить і передає його тобі.
Насправді я як прийшла з роботи, то нагрузилася, а тут ще перший раз їжу варила котячу, а потім на блендері крутила.

Блохи кігтями на собі вже подавила :dp: А на дитинці буду за два тижні знову ганяти. Бо дохтур сказав що зараз ніззя :av:
А то вона і так скіко екзекуцій він мене витримує.
Великий респект від малявки за пісочок. Вже її запропоную з наступного тижня. На вибір поставлю. Буде як принцесса, переходити з одного на другий і вибирати :dc: з одного на другий :dp:
galarina

Сообщение galarina » 02 июл 2010, 23:01

Ой, коменти. ура-ура!
Anaken писал(а):есть ли смысл отучать лазить ее на стол. если вы этого не ведите
Anaken, смисл є говорити "не можна" коли бачу :ca: а як відучувати коли не бачу, я ж не медіум :bj:
Anaken писал(а):Единственный способ (без вашего присутствия), заклеить стол двусторонним очень липким скотчем на время...пару раз залезет, прилипнет, не понравится, и не полезет больше
памятаю такий спосіб, ще на доггі про нього читала. І свою першу так відучувала. Дякую що нагадали :ax: :ax: :ax: . Правда, її це не заважало забиратися на витяжку, коли вона дуже боялася чужих людей :ci: :cm: .

Anaken писал(а):ничего съедобного не оставляйте, в том числе хлеб на столе.
у мене їжа на столі тільки під час їжі. Так що з цим проблеми немає.

Anaken писал(а):раз котенок закрыт на кухне, поставить еду там, а для своей кошечки в комнате или коридоре на время поставить, и не пускать на кухню :bw:
так і є зараз, але не зручно те, що двері весь час зачинені на кухню. Буду ще щось вибирати.
Последний раз редактировалось galarina 05 июл 2010, 08:39, всего редактировалось 1 раз.
galarina

Сообщение galarina » 05 июл 2010, 06:45

Свіженькі новини про дівча. Насамперед.....починає помаленьку наладжуватися туалет. ттт. :chores-mop:
Хоча в суботу, була аварія. Дівча наклало кучу на підвіконні і зарило її фіалками. Земля. Як неяк. Сказати, що я була в шоці. Нічого не сказали. Бо прокинулася о 6.20 і о 7.30 мала виходити. Тому металася по квартирі, переносила квіти, садила їх заново, прибирала землю. І т.д. :chores-vacuum:
Зараз наче, ттт.
А ще у нас...... :bc: Гроші з карточки, які перерахувала Кузя2 не можу зняти :bh: заблокували на 2 тижні, бо закінчився її термін, а бухгалтерія забула продовжити. :bh: Ну нічого, почекаємо трошки .... Дитя зі смаком сьогодні зїло домашній сирок. Але заквасочку не пє. Їсть кашку з курочкою.

І ще, вона така чумаза.....от би покупати.... :bc: Після купок будемо фоткатися. А то не хочеться чумазу і замусолену красуню викладати :ah:

починаю до неї звикати. Вона таааакккаааа ніжна, мякенька, лагідна. стукаю себе по руках, і кажу, "не можна, не можна. Куди ще одну"

Вже скоро думаю можна вже піаритися. З адаптацією починає налагоджуватися, як береш на руки зразу муркоче, і лащиться, як песик. та й інкубаційний період минає, ттт, глистів немає (хоча прогонемо ще раз), бліх здається теж :ca: , вушка лікуємо - зараз вже майже добре.

Дівча дуже схоже на балінезіку про породу. Думаю, що так і будемо піаритися. Як метиска балінезійки. Є все що характерно для породи - великі вуха, тоненький хвіст, і шовкова шерстка :cp: :dp:
galarina

Сообщение galarina » 05 июл 2010, 17:10

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
galarina

Сообщение Jussi » 05 июл 2010, 17:56

ой какая гарнюня :ba:
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение megera » 05 июл 2010, 22:16

Jussi писал(а):ой какая гарнюня :ba:

:ba:
megera
Старожил

Сообщение galarina » 05 июл 2010, 22:43

якби ви почули як вона мурчить, і так мякенько лагідно перебирає лапочками, :cp: :bc: спасіть мене, а то можу закохатися :cm: :cv:
galarina

Сообщение Jussi » 05 июл 2010, 22:46

кажется у кого-то скоро будет ДВЕ кошечки!!! :dp:
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 05 июл 2010, 22:47

нє, буду тримати себе в руках :dp: :dy: . Але з такою манюнєю це дуже не просто :cp:
galarina

Сообщение Манула » 06 июл 2010, 12:10

Який погляд Изображение
Галю, нема слів від такої краси! :cp:
ИзображениеИзображение
Кошки оставляют следы на коврах,на мебели,на одежде, но самые замечательные в нашем сердце!
Манула
Старожил

Сообщение galarina » 06 июл 2010, 12:38

:az: дякую Наташо, я її передам. Зараз вона з Хелею знакомится. Сидять навпроти одна одної. Хеля правда тьотя така, що чомусь з :dl: лапою до мамюні лізе. Але вони самі мають познайомитися, буду ттт :ab:
galarina

Сообщение galarina » 07 июл 2010, 10:32

Все гаразд вчора зі знайомством, всі живі, ттт. Дитя так мило грається з іграшками. Особливо полюбляє кульку зі звіночками. Перегонить його з місця на місце :ba: А мишею на стієчці з пружиною так минтиляє, розмахуючи лапками на неї. Сміхота :bj: Я всі Хеліні іграшки її віддала :dp: Нече Хеля поки не ревнує, ттт :ci:

Сьогодні якщо зустрінемось з Джусі, дитя покупаємо :bo:
galarina

Сообщение galarina » 07 июл 2010, 16:35

дитятко покупалося. Сміливе, не пікнуло. Хоча і видно було що без єнтузазізму. Посушилося :ai: феном. Якого напочатку злякалося. Але не нявкнуло :ai: Зараз замотана в пухкий баний рушник сидить у мене на колінах. І мурчить :ai: :ay: Котя мега-класна. Ото пощастить комусь. Під час купання не було виявлено жодної блохи. А шампуньку Джусік дала дегтярну. Так що і перхоті у неї - ні-ні :dc: :naughty:

Дякую Джусік :ax: за шампусік. Тепер дитинку пофоткати :dz: . Висохне і будемо фоткатись.

Ах, забула деталь - фурміком вчора її вичесувала. Теж мурчала :dc: :cj:
galarina

След.

Вернуться в Проделанная работа