уважно перечитав правила форуму, не бачу жодних порушень з моєї сторони
а самому від усього відхрещуватися
покажыть, де я выдхрещуюсь?
Я ж не створюю тему " Заберіть їх від мене".
невже я крачала і просила, щоб собаку десь забрали? я сказала зразу, що можу зробити для допомоги цього пса. Читайте уважно
Ваші знайомі собаку задарма перетримувати не збиралися, а за гроші - згідні. Але, хто зможе їздити перевіряти, як вона буде утримуватися, харчуватися на гроші форумчан, якщо навіть сфотографувати, щоб мати уявлення, про кого люди піклуються, за 5 сторінок теми ніяк не сподвиглися.
- їздити зможу я раз на 2-3 місяці. я вище писала, що постійно купую і передаю туди корм, я можу викладувати чеки і тд. А до ветеринара я фізично возити не зможу ніяк взагалі
Тваринам наша жалість не потрібна, їм потрібні наші дії стосовно покращення їх становища. Якщо сам нічого не хочеш, не можеш зробити, навіщо створювати тему і чекати, що прийде дядя або тьотя і зробить.
- знову те саме. Де я писала, що приїдьте і заберіть???? ознайомтесь уважно з деталями, перш ніж робити передчасні висновки. Тема не створювалась із цілью а-ля заберітсь, бо мені погано.
megera, я не розумію вашого поннятя "передастичності"
Тема вже зїхалась на швиряння і звинувачення мене у всіх проблемах і смертних гріхах. З самого початку я не зверталася за допомогою, а просила поради і консультації, оскільки курарство я не потягну, якщо собаку забирати жити до києва. Займатися нею я не зможу. Якщо собаку згодні взяти мої знаййомі на доживання, я потягну це , буду передавати і гроші і корма і робити фото по мірі можливості (якщо це можна назвати кураторством)