Модераторы: Управляющий, ФинКом
....Дуже не люблю створювати такі теми, де не можу нічим допомогти... але ризикну і прийму свою порцію тапків, бо бувають різні випадки, і раптом і цій тваринці пощастить
у мене тепер маленька дитинка, допомогти не виходить ні фізично, ні матеріально, з фінансами туго... раніше хоч піарити могла, а зараз і на це часу не вистачає
Moira писал(а):делайте перепост, кто может
http://vk.com/wall8694157_443
aldonad писал(а): Я пиарю ежедневно, но видимо этого мало.
Загляну на днях к Стрельченко, узнаю, что делать с его непрекратившимся кашлем(((.
Kozya писал(а):Зможу на днях виділити 100 грн на харчування зайцю, мало, розумію, але нажальдайте реквізити, будь-ласка, хтось.
Катю, Ви напишіть, коли Імбір буде вже пострижений, може спробую знайти фотографа.
Свет, дякую, що захищаєтесь за мене))) але тут всіх можна зрозуміти, ситуація непроста... Катя теж не підписувалась на кураторство, вона просто пошкодувала малого і вирішила допомогти безкоштовною перетримкою! а тепер їй доводиться і гроші свої віддавати, і проблеми різні вирішувати, домовлятись про різні послуги, та ще й перетримкою ризикувати((( це теж не зовсім гуд
Катя2 писал(а):А чому Свєта дивується бездіяльності моїй та перетримки у нагальних питаннях - не розумію
Катя2 писал(а):Як можна приймати тут чиюсь сторону, якщо по-перше, ніхто не воює, а по-друге, Імбірь з самого початку був безкураторним? І його спасіння - діло рук багатьох людей, а не когось конкретного.
Катя2 писал(а):Kozya, як автор теми будь ласка визначайтесь, що робимо далі. Переїжджаємо у неактуал?
Катя2 писал(а):Повертаємо хлопця назад? Періодично вирішуючи його проблеми з шерстю стрижкою, і нехай продовжує жити на вулиці?
Катя2 писал(а): Времени мы сидим уже даже больше, чем просились изначально. Понятно, что так и предполагалось, но блин...Пока все довольны, но на лето мы точно не сможем остаться.
Катя2 писал(а):Можете дозвониться Людочке? Я ей сразу написала адрес, и что мы были бы рады встрече в любой будний день после 19-00.
Катя2 писал(а):Звонил Сережа, пообещал снова поддержать финансово. Как только бросит денежку, отпишусь. Сережа, спасибо!
Предложил помощь с фото. Но у него, как и у меня, мыльница. Если после 10ого и стрижки сможет сфоткать Бирю кто-то с художественным взглядом или профи-фотиком - Биря будет рад.
Юля, ребята говорят, до понедельника с кормом продержатся. Если у меня еще не будет Сережиных финансов, сможете подкинуть что-то по корму? Или как планировать? У Елены Анатольевны спросите, если можете, бывает ли кашель как результат ослабленного сердца из-за той дозы наркоза, которую получил кот во время стрижки.
И еще хотела спросить, удобно ли что я звоню сначала Вам, а потом пишу здесь? Или лучше всегда писать сразу здесь, чтобы было понятнее следящим за темкой? А то я начала сомневаться.
(пы.сы. все мои посты пока касаются Бирьки. мои прошу, если что, не чистить)
Kozya писал(а):Зможу на днях виділити 100 грн на харчування зайцю,
Kozya писал(а):я дуже постараюсь сьогодні ввечері кинути на Катін телефон 100 грн, хтось знає, це ж можна через термінал поповнення зробити?
aldonad писал(а):т.к. котик (ума такая, на аппетит мы не жалуемся) меньше чем за 6 недель скушкал 3,5 кг корма
МарТоша писал(а):aldonad писал(а):т.к. котик (ума такая, на аппетит мы не жалуемся) меньше чем за 6 недель скушкал 3,5 кг корма
Юль, а какой корм есть котик?
Что-то многовато он съедает....![]()
Расход Роял Канин :
для кота 3 кг - 40 грамм корма в сутки, для кота 5 кг - 55 грамм в сутки....
Kozya писал(а):перекинула вчора ввечері 100 грн.
Вернуться в Проделанная работа
Сейчас этот форум просматривают: MailRu[bot] и гости: 21