Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кошка Роза: ПХ

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Кошка Роза - потрібна допомога - піар, фінанси, поради

Сообщение Білосніжка » 30 май 2014, 15:07

Кроха писал(а):Хлорка на споры грибков не действует!!! Только спец. дезсредства - я лично пользуюсь вироцидом - по деньгам нормально, безопасно для всех, бутылка большая - я все покрывала и домашнюю одежду даже в р-ре замачивала.

Дякую! Я саме шукаю імаверол та віроцид, якщо у Вас є, я би купила трошечки
Білосніжка

Сообщение aldonad » 30 май 2014, 15:14

Кроха писал(а):
Darv писал(а):Еще-после начатого лечения ВСЕ что сыпется с собаки(кошки) уже не является заразным)))) поэтому не заморачивайтесь с обработкой помещений-присутствие спор грибов в окружающей среде это нормальное явление-просто болеют им те особи, у которых снижен иммунитет)))

Это Вы расскажите тем, кто никак лишай из квартиры убрать не может - то один заболеет, то второй, то третий. С тем же Имаверолом считается, что животное становится незаразным после 4-й обработки, а до этого сколько с животного рассыпалось? Я согласна, что в окружающей среде много чего есть, но тут речь о большой концентрации спор на небольшой площади.

Да, увы, типа того.
У меня было 2 группы товарищей, каждая из которых обрабатывалась имаверолом раз по 8, по 10 уже, все позарастали.
Вынуждена была их соединить. Потом кошки были пристроены, а потом новые котята приехали...через три недели красота цвела и пахла. Друзья из этих мест, поехавшие на др. передержки чистые. Мои розданные были носителями, хоть и стописят раз обработанными, насыпали гриба...

К слову, хлоргексидин аптечный 0,5% на лишаи, и на бактерии при пиодерме не действует.
Нужен только специальный, или в аптеке на заказ, или ветклиники сами замешивают и продают, 1-2%, но цена...100 мл раньше стоил ок. 60 грн. Чтоб опрыскать помещение ну мл.200 надо, и стоимость обработочки выходит от 120 грн, а это 2-3-4 р. в неделю...хорошо, эффективно, но нерентабельно.
Мы покупаем полезные корма здесь http://ua-vet.com
aldonad

Сообщение Білосніжка » 30 май 2014, 21:08

Кошка Роза. Фінансовий звіт за травень 2014. БАЛАНС: мінус 393грн

ПРИХОД: + 1015грн

7.05 +200грн Екатерина Мягкова(vk)
8.05 +50грн Елена Соседко (vk)
9.04
+ 120грн (Татьяна ua.vet, нік zverechek_t )
+ 25грн MANTUROVA OKSANA VASIL'EVNA(privat 24)
10.05
+ 100грн мої мама і бабушка
+ 150грн Екатерина Крутоус (vk)
12.05 +70грн Ірина Грубая (vk)
15.05 + 150грн, Екатерина Крутоус (vk)
28.05 + 150грн, Екатерина Крутоус (vk)

РАСХОД: - 1408грн

4.05 мінус 240грн консультація в клініці VetPro тел. 229-18-16 (огляд, аналізи, перші уколи, прочистка вушок та ін)

5.05.2014
Мінус 78грн отоспектрин
Мінус 25грн празицид-комплекс
Мінус 88грн клітка
Мінус 14грн перчатки
Мінус 170грн консультація в клініці VetPro тел. 229-18-16 ( передержка 1 доба; уколи: антибіотик, імуностимулятор, вітаміни; прочистка та закрапування вушок, обробка від паразитів, пеленкі)

6.05
Мінус 36,72грн пеленкі
Мінус 90грн консультація в клініці VetPro тел. 229-18-16 (уколи антібіотік + вітаміни + імуностимулятор +вушка)

7.05 мінус 90грн консультація в клініці VetPro тел. 229-18-16 (уколи: антібіотік + вітаміни + імуностимулятор, прочистка та обробка вушок)

8.05 мінус 222,6грн ліки(шприци, аугментин, анфлурон, гамавит, ципровет)

11.05 мінус 70грн консультація в клініці VetPro тел. 229-18-16(вимірювання температури, прочистка та обробка вушок, соскоб з вуха, ін'єкція вітамінок)

13.05 мінус 76,72грн ліки:
Лактобіфід - 15грн
Празицид - 25грн
Пелёнкі -36,72грн

18.05 мінус 29,24 грн Пеленкі 5шт

20.05 мінус 120грн консультація в клініці VetPro 229-18-16 (огляд, тетравіт + антибіотик підшкірно, 4 порції антибіотика та 2 порції шампуні з собою)

29.05 мінус 58 грн корм Royal Canin Sensetivity Control 400гр

РОЗА ДЯКУЄ УСІМ ЗА БУДЬ ЯКУ ДОПОМОГУ - МОРАЛЬНУ ТА МАТЕРІАЛЬНУ, Я БИ НЕ ВПОРАЛАСЯ БЕЗ ВАС :text-thankyouyellow:
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось Білосніжка 31 май 2014, 11:33, всего редактировалось 1 раз.
Білосніжка

Сообщение zaja » 30 май 2014, 21:36

Какая красавица стала!
zaja

Сообщение Білосніжка » 31 май 2014, 11:35

zaja писал(а):Какая красавица стала!

Дякую Вам :ax: а буде ще красивіша)))
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 31 май 2014, 23:54

31.05
БАЛАНС: мінус 393грн

РАСХОД: мінус 103 грн Імаверол(20мл)+шприц /кому цікаво, купили в клініці Медведева, 1мл - 5грн/

БАЛАНС: мінус 496 грн

Изображение

Изображение
Білосніжка

Re: Кошка Роза - потрібна допомога - ВІРОЦИД, поради, фінанс

Сообщение Білосніжка » 02 июн 2014, 14:47

Шукаю віроцид на розлив, куплю у Вас, або можемо взяти в складчину.

Прошу пораду у розумних людей. Чи можна Розетту зараз стерилізувати/привівати в її нинішньому стані? Плануємо забрати Жука 12.06 після того, як обробимо мадемуазель 4 рази Імаверолом, на 14-15.06 плануємо кастрацію кота у нас вдома, може "совместить полезное с приятным"? Вет, який робитиме операцію, вів Жука з дитинства, але Розетку не бачив. Він сказав: дивлячись, як вона почувається.
І взагалі, ми все правильно робимо??? :bc:
Дякую!
Білосніжка

Сообщение lorik13 » 02 июн 2014, 16:16

З вакцинацією та стерилізацією краще почекати, тому що це стрес для організму і на його фоні навіть у здорових тварин вилязять усілякі "бяки".
Треба відновитись, вилікувати грибок.
Віроциду маю трошки, можу поділитись.
lorik13
Старожил

Сообщение Білосніжка » 02 июн 2014, 16:43

lorik13 писал(а):З вакцинацією та стерилізацією краще почекати, тому що це стрес для організму і на його фоні навіть у здорових тварин вилязять усілякі "бяки".
Треба відновитись, вилікувати грибок.
Віроциду маю трошки, можу поділитись.

Я Вам дуже-дуже дякую, за Вашу небайдужість. Пішу в лічку!

2.06 сонцетерапія))) :cj:
Изображение
Изображение
Білосніжка

Розочка, выздоравливай быстрее!!!

Сообщение Delfa » 02 июн 2014, 18:48

Білосніжка, Вы творите чудеса )
Спасибо всем большое за поддержку! :cv:
Какая молодец Розочка, старается выздоравливать )

перевела 100 грн с карточки 67624********64101 в 19:40

доход с продаж ( http://067.io.ua ) /как и указала на том своем сайте)

РОЗОЧКА-А-А!
Изображение
Участвую в совместном заказе, для животных, ультразвуковых ошейников анти-лай, Еды из Италии.
переноски
, КЛЕТКИ. я ВК http://vk.com/lena__online
Лечебные и ухаживающие натур. косметические средства. $ на зверей!
Delfa

Re: Розочка, выздоравливай быстрее!!!

Сообщение Білосніжка » 02 июн 2014, 19:28

Delfa писал(а):Білосніжка, Вы творите чудеса )
Спасибо всем большое за поддержку! :cv:
Какая молодец Розочка, старается выздоравливать )

перевела 100 грн с карточки 67624********64101 в 19:40

доход с продаж ( http://067.io.ua ) /как и указала на том своем сайте)

Лена, ну Ви взагалі :cv: :cv: :cv: я не знаю, що би я без Вас і так робила. Дякуємо!!! :az:
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 02 июн 2014, 20:54

Я розумію, лішай і всє дєла, але дуже сильно лізе шорстка і багато перхоті. Думала змішати Каніни: Gastro intestinal + Hair and Skin. Чи потрібні кардинальніші міри? Дякую!
Білосніжка

Сообщение *Svetlana* » 03 июн 2014, 01:52

Смешивать корма не надо. Как у Розочки со стулом? Для кожи и шерсти в таком состоянии корм не поможет, он больше для профилактики подходит, чем для лечения, лучше подавать витамины.
Существуют люди, безразличие и презрение которых делают больше чести, чем их дружба.
(Оксеншерна Аксель)
*Svetlana*

Сообщение Fimina » 03 июн 2014, 09:02

для кожи и шерсти кошечки купите биодобавку \Биотин + цинк
Fimina

Сообщение Білосніжка » 03 июн 2014, 12:00

Дякую усім!
Біотин+цинк в вет. чи в людській аптеці? Яке дозування?
Светлана, стул ідеальний на Сенсетів Контрол, після нього все ж таки візьму Гастро Інтестінал, який ви всі мені радили. :ax:
Білосніжка

Сообщение Fimina » 03 июн 2014, 18:57

по биотинуи консультировалась в вет аптеке. сказали пока грибок не вылечили НИКАКИХ ВИТАМИНОВ . Но вообще у них для котов есть масса витаминов
Fimina

Сообщение Білосніжка » 03 июн 2014, 20:59

Fimina писал(а):по биотинуи консультировалась в вет аптеке. сказали пока грибок не вылечили НИКАКИХ ВИТАМИНОВ . Но вообще у них для котов есть масса витаминов

Дякую Вам! :cv:
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 03 июн 2014, 21:38

Прошу підказати, що нам можна зробити з вушками? Вичищаємо щодня чорну масу звідти ватними палочками зі звичайним хлоргексидином, крапаємо Отіпакс. Лікарі казали, що за 2 тижні ми все вичистимо, а воз і нині там.
Білосніжка

Сообщение Fimina » 03 июн 2014, 22:09

Білосніжка писал(а):Прошу підказати, що нам можна зробити з вушками? Вичищаємо щодня чорну масу звідти ватними палочками зі звичайним хлоргексидином, крапаємо Отіпакс. Лікарі казали, що за 2 тижні ми все вичистимо, а воз і нині там.

Вы не вычистите ватными палочками. Берете длинный пинцет, соединяете его, наматываете на соединенную часть вату хорошо смоченную хлоргексадином и глубоко вычищаете уши. На каждое ухо у меня уходило до 10 турундочек. После полного вычищения капаете капли от ушного клеща ( можете самые дешевые взять в зоомагазине). Так чистите 2 раза в день. Через неделю вы забудете об этой проблеме.
Турунды мотайте туго, что бы случайно с пинцета не слетели и не остались в ушной раковине. Пинцет берете не для бровей, а большой длинный.
Fimina

Сообщение Білосніжка » 03 июн 2014, 22:25

Fimina писал(а):Вы не вычистите ватными палочками. Берете длинный пинцет, соединяете его, наматываете на соединенную часть вату хорошо смоченную хлоргексадином и глубоко вычищаете уши. На каждое ухо у меня уходило до 10 турундочек. После полного вычищения капаете капли от ушного клеща ( можете самые дешевые взять в зоомагазине). Так чистите 2 раза в день. Через неделю вы забудете об этой проблеме.
Турунды мотайте туго, что бы случайно с пинцета не слетели и не остались в ушной раковине. Пинцет берете не для бровей, а большой длинный.

Дякую за допомогу, мені вже радили тут замінити Отіпакс на краплі від кліща, але я тоді ще не ставила під сумнів слова лікарів. Дякую, завтра розпочнемо.
Білосніжка

Сообщение lorik13 » 04 июн 2014, 09:08

Каплі від кліща дуже жорстоке лікування, тому що тварині пече, і другий раз Ви вже не зможете закапати, бо кіт вховається при одному вигляді флакончика.
Раджу гель Орідерміл, так, зараз коштує недешево, але ефективний при кліщі та не подразнює слизову. Максимум закладати 10 днів, але зазвичай на 5-6 день чорного в вухах вже немає.
lorik13
Старожил

Сообщение Білосніжка » 04 июн 2014, 10:30

lorik13 писал(а):Каплі від кліща дуже жорстоке лікування, тому що тварині пече, і другий раз Ви вже не зможете закапати, бо кіт вховається при одному вигляді флакончика.
Раджу гель Орідерміл, так, зараз коштує недешево, але ефективний при кліщі та не подразнює слизову. Максимум закладати 10 днів, але зазвичай на 5-6 день чорного в вухах вже немає.

Дякую, дійсно, в нас навіть закрапування отіпакса - це війна, сьогодні іду за мазюкалкой.
В нас втретє повторюється ситуація - кошка перед тим, як попісяти, кричить на горшку не своїм голосом. Наче виє, як дикий звір... Вперше було днів 10 тому 2 рази. І зараз знов знов повторилося. Кошка в течке. Хотіли іти до лікаря після курса ІМАВЕРОЛА та відновлення шорсткі, тобто, днів через 10. чи може варто поспішити? Дякую.
Білосніжка

Сообщение lorik13 » 04 июн 2014, 11:19

Сьогодні планую бути в ветаптеці на вул.Рибальській, де низькі ціни і маю знижку 5%, можу придбати для Вас оридерміл.
lorik13
Старожил

Сообщение Білосніжка » 04 июн 2014, 11:52

lorik13 писал(а):Сьогодні планую бути в ветаптеці на вул.Рибальській, де низькі ціни і маю знижку 5%, можу придбати для Вас оридерміл.

Мені Юля aldonad порадила спитати у Іри Крохи, вона колись радила аналог оридерміла, але значно дешевший, написала Іре в лічку, чекаю на відповідь. Лариса, дякую Вам за турботу.
Білосніжка

Сообщение nyura » 04 июн 2014, 16:25

А "кричит на горшке", когда идет писять, не может быть камнями в почках? Моча не имеет признаков крови?
ИзображениеИзображениеИзображение

НЕТ ВОЙНЕ!
nyura
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Проделанная работа