Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кошка Роза: ПХ

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Кошка Роза - потрібна допомога - ВІРОЦИД, поради, фінанс

Сообщение Білосніжка » 04 июн 2014, 18:00

nyura писал(а):А "кричит на горшке", когда идет писять, не может быть камнями в почках? Моча не имеет признаков крови?

Да. Сідає на горшок, виє секунд 15, потім пісяє і все. Моча начеб-то нормальна, у нас хвойний наповнювач, слідів крові не бачу((( боюсь за неї.
Білосніжка

Сообщение I.K. » 04 июн 2014, 18:51

Білосніжка писал(а):
nyura писал(а):А "кричит на горшке", когда идет писять, не может быть камнями в почках? Моча не имеет признаков крови?

Да. Сідає на горшок, виє секунд 15, потім пісяє і все. Моча начеб-то нормальна, у нас хвойний наповнювач, слідів крові не бачу((( боюсь за неї.

Может быть цистит. Лучше, разумеется, проконсультироваться с ветеринарами, возможно, сдать анализы. Но у своих такое я успешно лечу Кантареном в таблетках и КотЭрвином.
"Я всегда был за тех, кому горше и хуже. Я всегда был для тех, кому жить тяжело"
А. Вертинский
тел.: 410-62-37 (д.), 097 721-47-22 (моб.)
Изображение
I.K.
Старожил

Сообщение Білосніжка » 04 июн 2014, 19:16

I.K. писал(а):Может быть цистит. Лучше, разумеется, проконсультироваться с ветеринарами, возможно, сдать анализы. Но у своих такое я успешно лечу Кантареном в таблетках и КотЭрвином.

Ірина, дякую Вам, плануємо візит до лікаря.
Білосніжка

Re: Кошка Роза - ФРОНТЛАЙН 30мл, поради, фінанси

Сообщение Білосніжка » 05 июн 2014, 17:35

1,5 доби Роза не ходила по-маленькому, до цього декілька разів перед тим, як сходити на горшок вона плакала не своїм голосом. Вчора вночі я дала їй 1/4 ношпи, вранці вона попісяла і в обід ми поїхали в клініку Vet.ua

Якщо коротко, лішай соскоб не показав, зате присутні хейлетіелли. В сечовому солі, печінка трохи збільшена.

Купили все, крім Фронтлайна, від ціни очі на лоб полізли, можливо я в когось куплю на розлив, я так розумію, що нам потрібно на нашу вагу на 2 обробки всього лише 25(ну по максімуму 30мл).

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

2.06 БАЛАНС: мінус 496грн
+100грн Лена Ведмеденко

4.06
+150грн, я так підозрюю, що від Екатерины Крутоус, але данні поки що не відображаються

5.06
-288грн прийом, взяття проби, соскоб шкіри, УЗД в клініці Ветюа, лікар Стрельченко О.А.
-174грн аптека
-55грн корм Роял Гастро

БАЛАНС: мінус 763грн
Білосніжка

Re: Кошка Роза - ФРОНТЛАЙН 30мл, поради новачку

Сообщение skavi » 05 июн 2014, 21:23

вместо фронтлайна можно фипронил.. те же яйца...

Что-то с дозировкой много как по мне.. или я напутала
Пиарю мало в связи с отсутствием времени.. Прошу понять и простить...
skavi
Старожил

Сообщение Білосніжка » 05 июн 2014, 21:45

skavi писал(а):вместо фронтлайна можно фипронил.. те же яйца...

Что-то с дозировкой много как по мне.. или я напутала

Наташа, я дивлюсь інструкцію, макс. 6мл на 1кг ваги, тобто на наші 2кг треба 12мл на 1 обробку по максімуму, а обробки треба 2, тобто 24мл. Ціна приємна, але я не бачу наших паразитів хейлителлів в "показаниях". Чи це не принципово? Діюча речовина та ж сама... Дякую!
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 06 июн 2014, 19:23

Розочка другий день на Но-шпі та Цистоні, але, як і раніше, кричить на горшке перед тим, як сходити і по-великому, і по-маленькому :ak: Лікуємося і віримо. Думаю взяти Кантарен або Котервін, які мені Ірина (I.K.) тут радила.

Розетт сьогодні. Сонячні ванни.
Изображение
Изображение
Изображение
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 07 июн 2014, 14:13

Купили Стопцистит, який вже містить Дротаверин, тому Ношпу відмініямо, залишається Стопцистит та Цистон. На диво легко залила їй 2мл Стопцистита. Це, напевно, тому що вперше і вона ще не второпала, що відбувається. Сьогодні мила форумчанка Аня поділилася з нами Фронтлайном, дякуємо від усього серця :bp: :cp:
Цікавий момент: на кухні три стільця. З Рози сиплеться перхоть, волосся, взагалі залишаються коричневі сліди. Так ось вона, на відміну від нашого Жука, не вдовольняється одним стільцем. Спочатку треба посидіти там, потім там, а потім там і так по колу, всюди залишає свої артефакти. Не, ну а чому б і ні? Це ж її кухня? :ca: Стільці мию та обробляють парогенератором щодня, але вони все-одно весь час брудні, ми тепер їмо в спальні :ca:

Изображение
Білосніжка

Re: Кошка Роза - поради новачку

Сообщение Білосніжка » 08 июн 2014, 11:25

Офтоп, але вже дуже кортить поділитись радістю!
Побачила цих котят вконтакті http://vk.com/wall153060885_1933 вирішила повісити їх на сландо, трохи поспілкувавшись з дівчиною, яка їх підібрала. Начитавшись тут про те, як треба піарити тваринок, назвала їх не рудими і полосатими, а персіковими та мраморними і повісила в топ http://slando.ua//kharkov/obyavlenie/pe ... 9CSX3.html Вчора увечері ця дівчинка написала, що через сландо забрали двох з п'яти :bp: буду продовжувати підіймати їх в топ, поки не заберуть малят. Може щось підправити в оголошенні? :dz:
Білосніжка

Сообщение Кроха » 08 июн 2014, 12:03

Білосніжка писал(а):Офтоп, але вже дуже кортить поділитись радістю!
Побачила цих котят вконтакті http://vk.com/wall153060885_1933 вирішила повісити їх на сландо, трохи поспілкувавшись з дівчиною, яка їх підібрала. Начитавшись тут про те, як треба піарити тваринок, назвала їх не рудими і полосатими, а персіковими та мраморними і повісила в топ http://slando.ua//kharkov/obyavlenie/pe ... 9CSX3.html Вчора увечері ця дівчинка написала, що через сландо забрали двох з п'яти :bp: буду продовжувати підіймати їх в топ, поки не заберуть малят. Може щось підправити в оголошенні? :dz:

Это все здорово, только котята не мраморные. Но от этого они не менее красивые :ab:

Я вот подумала - может, Розу обрить под машинку? Чтобы меньше было от нее "артефактов"? Ну и меньше всякой гадости рассыпаться будет. Сейчас жарко, ей не повредит никак...
Кроха
Старожил

Сообщение Білосніжка » 08 июн 2014, 13:25

Кроха писал(а):Это все здорово, только котята не мраморные. Но от этого они не менее красивые :ab:

Я вот подумала - может, Розу обрить под машинку? Чтобы меньше было от нее "артефактов"? Ну и меньше всякой гадости рассыпаться будет. Сейчас жарко, ей не повредит никак...

Та 100% не мраморные :ca: а як би їх красиво обізвати?

Іра, ми думали сьогодні купити воротнік, обробити її Фронтлайном і вже через декілька днів, може через тиждень, непогано було б її підстригти. У нас є машинка, але Ви б бачили що вона влаштувала в клініці, коли їй машинкою хотіли поголити животік для УЗД. Довелося робити по шорсткє. Короче, ми не впораємося самі, а проф. грумер, мабуть, не візьметься за таке заразне.
Білосніжка

Сообщение *Svetlana* » 08 июн 2014, 20:30

При лечении грибковых заболеваний кожи все врачи говорят, что надо подстричь как можно короче, лучше даже побрить. При полной инфантильности и пофигизме моего кота ко всяким процедурам, стричь машинкой он не дается. Раньше продавались механические машинки, но сейчас их нет, поэтому я стригу ножницами. Долго, но зато без стресса. Если не сможете подстричь полностью, то выстригите места, где очаги.
Настя, забыла Вам сказать по телефону, что купать можно дегтярным мылом, оно в аптеке продается. Алена_Киев пробовала, говорит, что хороший эффект. Раньше им лечили перхоть и всякие грибки. Сегодня вычитала, что хозяйственное мыло (которое темное) тоже грибок хорошо лечит и убирает шелушение.
Существуют люди, безразличие и презрение которых делают больше чести, чем их дружба.
(Оксеншерна Аксель)
*Svetlana*

Сообщение Білосніжка » 08 июн 2014, 21:04

Светлана, дякую, дегтярне мило дуже люблю, але зараз його в мене немає, треба буде, користуючись нагодою, прикупити. Ок, я зрозуміла, щось придумаємо зі стрижкою. А Ви звичайними ножнічками Макса чікаєте, чи перукарськими? :ca:

Запшикали мадам Фронтлайном і відправили в ссилку :ak:

Изображение
Білосніжка

Сообщение *Svetlana* » 08 июн 2014, 21:10

У меня есть не дорогие ножницы для стрижки. Можете попробовать любыми хорошо заточенными, только не большими, которые для раскроя ткани.
Существуют люди, безразличие и презрение которых делают больше чести, чем их дружба.
(Оксеншерна Аксель)
*Svetlana*

Сообщение Білосніжка » 09 июн 2014, 16:07

Сьогодні переглядала фотки на телефоні, в тому числі з села, де ми забрали Розу. Листаю, чоловік каже: а це ж Розина дочка. Уявляєте? Схожі і не схожі водночас, такою гарною Роза була б, якби була здоровою...

Изображение

Изображение
Білосніжка

Re: Кошка Роза - поради новачку. Куплю, приму ВІРОЦИД!

Сообщение Білосніжка » 12 июн 2014, 14:15

Після 5 днів лікування Стоп Цистітом та Цистоном припинилися крики на горшке, але разом з цим закінчилася і течка. Тож не знаю, чи ліки допомогли, чи гормональний фон нормалізувався. Стул прекрасний. Настрій відмінний: гуляє квартирою, розмовляє з нами, знову їсть за трьох, грається з моєю рукою, взагалі вимагає до себе уваги, лізе на діван, стежить за порядком на вулиці, сидячи біля вікна. Сечу на аналіз зібрати не можу, оскільки ходить вона раз на день вночі. В неділю їдемо до лікаря, будемо робити повторний соскоб на лішай і дивитись, чи витравили ми хейлетіелл. Точечно обробляю Імаверолом, вавки від лішая ще є, на носіке, наприклад, їх прекрасно видно.
Доречі, наша вага вже 2,1кг)))

Зазирнула в свою хімію і знайшла там таку штуку http://www.nanosvit.com/sumersil_1l Може вона мені замінить Віроцид? Пишуть, що має фунгицидні властивості...

Изображение
Білосніжка

Сообщение skavi » 13 июн 2014, 11:16

я думаю эта штука тоже подойдет.. термоядерная таки по описанию...
Давайте ее наверное.. Только всякие дырочки и т.д. хорошо обработайте...

А Розочке еще немножко, и будет самая красивая кошечка!
skavi
Старожил

Сообщение Білосніжка » 13 июн 2014, 11:25

skavi писал(а):я думаю эта штука тоже подойдет.. термоядерная таки по описанию...
Давайте ее наверное.. Только всякие дырочки и т.д. хорошо обработайте...

А Розочке еще немножко, и будет самая красивая кошечка!

Дякую! Так і є :ax:

Мені здається, що вона трошки підросла :ca:
Изображение

Изображение
Білосніжка

Re: Кошка Роза - поради новачку.

Сообщение Білосніжка » 13 июн 2014, 18:52

Купила сьогодні такі вітаміни для шорсткі та шкуркі :ca: 1шт коштує 30коп та іде на 4,5кг ваги. Підходить і кошам, і собаням, курс 14 - 30 днів. Нашій даме треба 0,5 таблетки на її 2кг, отже на 30-ти денний курс нам необхідно 15 пігулок, виходить, 4,5грн. Супер-ціна! З'їла вона вітамінку із задоволенням, після курсу напишу відгук.

Изображение
Білосніжка

Сообщение skavi » 13 июн 2014, 20:52

это нормальные витамины. Я тоже их на развес покупаю.. Хотя в основном корме все есть, но думаю для кицюни сейчас не помешает дополнительной подкормки
skavi
Старожил

Сообщение Білосніжка » 15 июн 2014, 00:23

Вечірні ніжності 15.06
Ех! Пощастить комусь з такою кошечкою :cp:

Изображение

Изображение

Изображение
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 15 июн 2014, 18:47

Нам дозволили забрати нашого котейку додому з умовою проведення профілактичних мір: щеплення + каплі з інтервалом в 2-3 дні. Чи може бути ефективним для Розетти шампунь від блох за 2грн? Чи може купити щось інше?

Дякую!

Изображение

Изображение
Білосніжка

Сообщение Білосніжка » 19 июн 2014, 01:03

Знову плаче на горшочке, готуємось до стерилізації та вакцинації.

Изображение
Білосніжка

Сообщение *Svetlana* » 19 июн 2014, 09:59

Настя, у Розы явные проблемы с почками или мочевым пузырем. До выяснения причины и лечения ее нельзя прививать и стерилизовать. Кошка может не перенести наркоз или получить осложнение после прививки. Вы пытались подлечить, но эффект был кратковременным, значит все серьезнее, чем казалось сначала. Тут уже надо сдавать анализы и лечить.
(Оксеншерна Аксель)
*Svetlana*

Сообщение Білосніжка » 19 июн 2014, 10:22

*Svetlana* писал(а):Настя, у Розы явные проблемы с почками или мочевым пузырем. До выяснения причины и лечения ее нельзя прививать и стерилизовать. Кошка может не перенести наркоз или получить осложнение после прививки. Вы пытались подлечить, но эффект был кратковременным, значит все серьезнее, чем казалось сначала. Тут уже надо сдавать анализы и лечить.

Светлана, нам лікар сказала, що в неї отекає слизова через порушення гормонального фону і треба просто стеріть :bn: спробую показати її ще одному лікарю і будемо думати.
Білосніжка

Пред.След.

Вернуться в Проделанная работа