Модераторы: Управляющий, ФинКом
Ира BitterPoison писал(а):Девочки, кто сможет машинкой забрать возле м. Лыбидская учебники для Виталика?
Ира BitterPoison писал(а):Девочки, кто сможет машинкой забрать возле м. Лыбидская учебники для Виталика?
Berta писал(а):Ира BitterPoison писал(а):Девочки, кто сможет машинкой забрать возле м. Лыбидская учебники для Виталика?
Завтра буду на постоялках на Лыбедской, подносите заберу.
Berta писал(а):Тийна, могу передать трехлитровую банку капусты и поллитровую банку заправки для борща. Картохи добавил и готово.
surrealist писал(а):Простите, что Вы имеете ввиду?? Мне кажется, Вы глубоко заблуждаетесь.
RAM писал(а):Тійна, я там тобі кидала телефон вчителя, яка згідна Віталіка натягати по алгебрі, фізиці, інформатиці, хімії і ще там чомусь. Якщо буде репетитор, то буде стимул хоча би читати підручники у Віталіка, а там може й піде навчання, може втягнеться-))
Най зізвонюється сам з нею домовляється про години-дні, або ти подзвони, поговори... Не тягніть з цим. Якщо люди пропонують послуги, треба хоча би попередньо зізвонитися, розпитати що да як...
Вернуться в Проделанная работа
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 25