Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Мої підвальні цуценята - потрібна допомога з піаром

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Мої підвальні цуценята - потрібна допомога з піаром

Сообщение ryna » 16 дек 2010, 23:48

Прилаштувала Бруно, не Шульца.
Ось він наш герой
Бруно
Изображение
Відрізняється від Шульца маленькими білими латками на лапках і підборідді.
З господарями вже зідзвонювалась, політ проходить нормально - Шиншин гасає, але ще трохи лякається, Бруно лежить на пелюшці, стресує і не їсть. Після підвалу та в кваритиру - я б і сама стресувала. Господиня лишила його самого, щоб отямився песик, від завтра мені дзвонитиме за консультаціями - я їй пообіцяла надати для консультацій досвідченого собачника, ой, себто собачницю. Дуже мені хочеться, щоб усе у Бруно з господинею склалося і щоб перша кучка не налякала господиню.
А це Шульц
Шульц
Изображение
Изображение
про моїх тварин охочі можуть прочитати тут
http://kademch.livejournal.com/
ryna
Старожил

Сообщение ryna » 17 дек 2010, 22:25

Сьогодні прилаштовано на постоялках двох цуциків: Брюс поїхав у приватний дім у Віті-Новій до господині Галі, і чорненький песик, про якого я думала, що він Шульц, але перевіривши на знімках білі латки на задніх лапках, виявила, що він Швейк, поїхав у приватний дім у Голосіївському районі... Тож Шульц, про я кого я думала, що він Швейк, живе у Василькові, а правдивий Швейк поїхав жити у приватний сектор у Голосіївський район.
Даруйте, я й сама заплуталась хто з чорненьких хто, але важить, щоб господар був добрий, а Швейк до того господаря потрапив, Шульц, а чи Бруно нам не важить.
Господаря Швейка я видзвонила - Швейк, як і йому і годиться, виявився грайливим песиком і вже навіть поїв, Галю, господиню Брюса не видзвонила, либонь, вона, як і годиться господині великого господарства, рано лягає спати, тож задзвоню завтра.
Завтра відпружуюсь від постоялок і чекаю кого там мені повернуть...
Сьогодні зранку дзвонили за оголошеннями, хочуть Дюка подивитися, якщо я людей не налякала, то завтра передзвонять і я його покажу, але не віддам - ще треба кілька днів, щоб Дюк цілком вилюднів.
У Дюка на добрих харчах поправилися вушки і тепер не стоять, бо від ваги впали - це йому дуже пасує.
Дюка і Бенджаміна, що живуть у мене в квартирі вже понад два тижні, пофоткаю і викладу.
А підвальні цуцики вже прилаштовані.
Спасибі Дмитрові за ручки, якими він тримав на постоялках цуциків, і Наташі Манго за те саме. Я без вас здуріла б, а цуцики тим більше...
:ax: :ax: :ax: :cp: :cp: :cp:
ryna
Старожил

Сообщение ryna » 17 дек 2010, 22:38

ВАЖЛИВО: жодного з своїх цуценят за порадою ДОСВІДЧЕНИХ собачників я не купала, бо цуценята після купання мають пересидіти у теплі мінімум дві доби, значення для нормальних господарів купаний цуцик, чи не купаний не має, а от цуцикам їх некупаність може зберегти життя.
Люди, не слухайте шкідливі поради - НЕ КУПАЙТЕ ЦУЦЕНЯТ!
ryna
Старожил

Сообщение tgs » 17 дек 2010, 22:40

Поздравляю с пристройством и с друзьями, которые не оставляют в беде :ab: :ay:
tgs
Старожил

Сообщение ryna » 17 дек 2010, 22:57

tgs писал(а):Поздравляю с пристройством и с друзьями, которые не оставляют в беде :ab: :ay:

Я навіть здивована, що у мене виявилося аж стільки друзів тут. Знаєте, довелось декого навіть відмовляти йти на постоялки, бо люди, відпрацювавши тиждень, пропонували постояти у переході з моїми цуциками у свою вихідну суботу.
Мої золоті друзі-піарники, друзі-постояльники - я вас люблю!
Але історія ще не завершена - мені рано відпружуватися.
ryna
Старожил

Сообщение ryna » 20 дек 2010, 15:30

Оновила перший пост: виклала фотографії колишніх хворих Дюка та Бенджаміна, які вилюдніли і починають шукати господарів. На початку місяця мали вони геть кепський вигляд
Дюк
Изображение
Бенджамін
Изображение
А тепер вони отакі
Дюк-кобельок
Изображение
Изображение

Бенджамін-кобельок
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ryna
Старожил

Сообщение Пэрис » 20 дек 2010, 18:57

Такие мордахи классные стали!!! И выросли так , что не верится что это те же пёсики. Мне Бенджамин очень понравился. Вот что значит в хороших условиях отоспаться, отъесться. Приятно видеть как преображаются животные в руках серьезных ответственных кураторов. Повезло , Катя, малышам тебя встретить)) Пусть у всех будут самые лучшие хозяева! Впрочем ты с Наташей кому попало животных не раздаешь.
Пэрис
Старожил

Сообщение ryna » 20 дек 2010, 20:40

Пэрис писал(а):Такие мордахи классные стали!!! И выросли так , что не верится что это те же пёсики. Мне Бенджамин очень понравился. Вот что значит в хороших условиях отоспаться, отъесться. Приятно видеть как преображаются животные в руках серьезных ответственных кураторов. Повезло , Катя, малышам тебя встретить)) Пусть у всех будут самые лучшие хозяева! Впрочем ты с Наташей кому попало животных не раздаешь.

Спасибі, Іро.
Абикому не віддаємо, всіх п'ятьох, можна було за день роздати і то не конче п'яницям, але ризик помилитися завжди є - завжди страшно віддавати тварину.
У Бенджаміна вушка зазвичай не стоять, але ми з ним довго тренувалися перед фотосесією, от він і навчився ставити вушка доберманом.
ryna
Старожил

Сообщение Пэрис » 20 дек 2010, 21:51

очень хорошенький..или фотки классные)) Значит парить надо как метиса добермана))
Пэрис
Старожил

Сообщение ryna » 20 дек 2010, 22:19

Пэрис писал(а):очень хорошенький..или фотки классные)) Значит парить надо как метиса добермана))

у нього лапа 42-го розміру - сам розуміє, що не те, бач як підібгав
ryna
Старожил

Сообщение ryna » 23 дек 2010, 19:11

Сьогодні з Либідської нас вигнала міліція, постояли трохи на Деміївській, але там холодно і людей мало, тож повернулися додому у повному складі.
Нові фотки Дюка
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ryna
Старожил

Сообщение Пэрис » 24 дек 2010, 00:48

Мне больше нравятся фотки с ушками стоячими. Катя, был просто не ваш день..у тебя всегда и все получается)))просто вопрос времени.
Пэрис
Старожил

Сообщение ryna » 24 дек 2010, 01:50

Пэрис писал(а):Мне больше нравятся фотки с ушками стоячими. Катя, был просто не ваш день..у тебя всегда и все получается)))просто вопрос времени.

та було й таке, що за день стояння поверталися у повному складі... нічого...
погано те, що ніяк одужати не можу після вірусу, то ліпше мені, то гірше, а цуциків треба прилаштовувати...
і мушу конче сама бути присутньою на постоялках, бо це для мене принципово...
завтра піду знову, компанію мені складе Дмитро.
ryna
Старожил

Сообщение Berta » 24 дек 2010, 02:09

ryna писал(а):Сьогодні з Либідської нас вигнала міліція,

:ai: Кать, случаем не тот который молодой мелкий и черненький?(помнишь тот что я тебе говорила?) Мы с Наташей в среду спокойно стояли :bn:
"Это невозможно" - сказала Причина. "Это безрассудно" - заметил Опыт. "Это бесполезно" - сказала Гордость. "Попробуй" - сказала Мечта.

0679010577 Ирина
Berta
Не ведет финотчет

Сообщение Mango » 24 дек 2010, 04:01

ryna писал(а):Нові фотки Дюка

Гамик - само совершенство.
Mango
Старожил

Сообщение ryna » 24 дек 2010, 13:37

Berta писал(а):
ryna писал(а):Сьогодні з Либідської нас вигнала міліція,

:ai: Кать, случаем не тот который молодой мелкий и черненький?(помнишь тот что я тебе говорила?) Мы с Наташей в среду спокойно стояли :bn:

Нижчий і дебеліший із давніших міліціонерів був не проти, але його начальний - високий - ганяв і не дозволяв навіть коло металевих дверей стояти. Побачу що там сьогодні буде.
ryna
Старожил

Сообщение ryna » 24 дек 2010, 13:53

Mango писал(а):
ryna писал(а):Нові фотки Дюка

Гамик - само совершенство.

Наталю, в житті Дюк-Гамік ще витонченіший і гарніший. А був задохля задохлею, ті непрезентабельні перші його знімки було зроблено після кількох днів посиленого харчування у мене в карантині, бо в підвалі він від голоду не міг як слід на лапках триматися. Мені теж цей найдрібніший у виводку песик дуже подобається.
ryna
Старожил

Сообщение tgs » 24 дек 2010, 20:39

Подняла на Сландо и е-маркете в Топ по 27.12.10 вкл.Пусть повезет. Такие красопетки! :ab:
tgs
Старожил

Сообщение ryna » 24 дек 2010, 21:27

tgs писал(а):Подняла на Сландо и е-маркете в Топ по 27.12.10 вкл.Пусть повезет. Такие красопетки! :ab:

ДЯКУЮ, Таню!
Сьогодні з Либідської нас вигнали знову, міліціонер зізнався, що від них нашого вигнання вимагають продавчині кіосків із харчами.
Стояли на Лісовій, нікого не прилаштували.
ryna
Старожил

Сообщение tgs » 24 дек 2010, 21:41

Наташа говорила, что на Лесной надо стоять у центрального выхода.
А на Лыбидськой Мета раньше договаривалась в райадминистрации :bn:
tgs
Старожил

Сообщение ryna » 24 дек 2010, 22:51

tgs писал(а):Наташа говорила, что на Лесной надо стоять у центрального выхода.
А на Лыбидськой Мета раньше договаривалась в райадминистрации :bn:

Та ніби стояла там, де треба - хіба що не на східцях, бо там холодно.
Довідувалась про дозвіл від райадміністрації, волонтери домоглися листа, що це питання не в компетенції райадміністрації. Тож домовлятися треба на місці - з продавчинями або з господинею цих кіосків. Можна просто попросити, щоб нас не чіпали, або ж вишукувати порушення в торгівлі і скаржитися у відповідні органи і таким чином псувати їм життя. Іншого виходу я не бачу.
ryna
Старожил

Сообщение tgs » 24 дек 2010, 23:24

Да.Все очень сложно. Жалко терять такое место, где уже "засветились", и народ шел целенаправленно за щенками и котятами. :bw:
tgs
Старожил

Сообщение ryna » 29 дек 2010, 20:55

Геть я заплуталась із чорненькими цуциками - бравий цуцик Швейк поїхав не у Васильків, а в київський приватний дім - в неділю мені київського цуцика повернули і по білих латках я зрозуміла, що це Швейк. Отже у Васильків поїхав чи то Бруно, чи то Шульц, здається, таки Шульц.
Сьогодні стояла з Бенджаміном, який перетримувався у мене в квартирі і повернутим Швейком, який тепер перетримується у мене в квартирі, бо шкода його відправляти у підвал. Нікого не прилаштувала.
У неділю забрали у мене Дюка - живе у немолодих пенсіонерів у квартирі в місті Березань, він для них замість дитини.
Фотки Швейка, який погарнішав за час перебування у тимчасових господарів і порозумнішав - дуже добре піддається вигулу, швидко розуміє де живе - так от, фотки нового Швейка вже є, скоро викладу.
ryna
Старожил

Сообщение Пэрис » 29 дек 2010, 21:07

Вот ведь как удивительно бывает -самый неказистый Дюк пристроился лучше всех)) Точно не родись красивым, а родись счастливым! Катя, желаю чтобы все у тебя пристроились до Н.Г. по объявкам! И ты не ходила не морозила себя и щенков))
Пэрис
Старожил

Сообщение ryna » 29 дек 2010, 21:28

Пэрис писал(а):Вот ведь как удивительно бывает -самый неказистый Дюк пристроился лучше всех)) Точно не родись красивым, а родись счастливым! Катя, желаю чтобы все у тебя пристроились до Н.Г. по объявкам! И ты не ходила не морозила себя и щенков))

Нє, Ір, найкраще прилаштувався чи то Бруно, чи то Шульц (думаю, що Бруно)- у київську квартиру до красивої й інтелігентної жінки, яка виявилась готовою до всіх клопотів і завдяки песику почувається абсолютно щасливою.
Дюк прилаштувався за інетоголошенням, тож піарникам моїх песиків від мене низький уклін і :ax: :cv: :aj:
ryna
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Проделанная работа