одуванчик » 22 сен 2011, 15:33
мдя. тиждень не було на форумі, а гризні дор фіга.....
оскільки тут згадувалось моє ім"я то і я втулю свої дві копійки
у Роксани була один раз дома коли фоткали її котів. я не пам2ятаю скіко у неї було котів на хазяйстві, і фотки її котів у мене не збереглись. нічого погано за людину сказати не можу. дома була з годину поки фоткала казявок.
пам"ятаю старого агнлійского бульдога, по словам Роксани забраного з Бородянки і проблемного ( в собаках не шарю того і не вникала в суть проблеми)
ті коти, що у Роксани дома виглядали абсолютно нормально, не хворі, ухожені, жратва стояла, тарілок дофіга. іграшки різні.....
в бабульок-колекціонерів котів УМОВИ НАБАГАТО ГІРШІ!!!!!!!!!!!!! і коти виглядали проблемними, худими і неухоженими
у Роксани такого немиає. я не пам"ятаю усіх подробиць нашої зустрічі ( у мене в той день було 4 фотосесії) але Роксана склала хороше враження як волонтера.
ну якщо у людини дома на євроремонт і ремонт замер надовго то це не показник . у більшості наших форумчан умови в квартирі не ВАВ!!!!. якщо у квартирі дофіга тварин то абсолютної чистоти , порядку і євроремонту не може бути. по ходу своєї діяльності я буваю у багатьох удома і далеко не усі можуть похавалитися євроремонтами або хочаб шото рядом...... ну і шо?????? коту пофіг ганяти по старому паркету ( як наприклад у мене на зйомній квартирі) чи супер-пупер модному паркету. йому головне аби його обнімали, цілували, кормили, поїли і т.д....
ну запав кіт у душу Роксані, ну може вона його прокормити ..... то хай бере. якщо куратор не проти, звісно.
те, що я волонтер, форумчанин не означає, що я маю собі брати самого проблемного і гидотного кота (під словом гидотного кожен розуміє той окраз який не подобається йому - для мене це черепахи).
інколи я радію, що свою Тосю я нашла до форуму і вона виключно МОЯ. вірніше це Я ЇЇ МАМА.
і люблю я її не за її шикарний вигляд, пухнасті лапки. пишний задок і т.д.... а за її характер, наглість , вірність , за те що вона моя рідна душа.......
і я її не віддам, нікому і ні за які гроші......
звісно то є не дуже добре коли в одній квартирі назбирується багато котів...... але і квартири різні і коти теж.
Мегера у тебе дуже шикарні коти...... але ж ти їх не віддаш шоб узяти інших, довести до ладу і прилаштовувати....і у Нюри шикарні коти, слюні текут........
зараз можу назвати ще десяток форумчан у кого дома гарні породисті чи майже породисті шикарні коти..... і живеться їм офігенно
вони ж для нас не просто коти... а діти,.. члени сім"ї...... як же ж їх віддати??????
ні, дівоньки, я вважаю що кого-кого а на Роксану зараз напали зря.......
ну хоче, може то хай і бере......аби лише коту на благо
кстаті, мегера без образ.....абсолютно тебе не критикую і не осуджую.....