Модераторы: Управляющий, ФинКом
Кэт писал(а):CATETTO, а цеафтриаксон, как написано на Электро колется? Почему спрашиваю, просто это очень сильный антибиотик, а при таких показателях почек, просто смертелен.
Кэт писал(а):CATETTO, а цеафтриаксон, как написано на Электро колется? Почему спрашиваю, просто это очень сильный антибиотик, а при таких показателях почек, просто смертелен.
Blueberry писал(а):Юля, у кота сильная анемия и она будет прогрессировать, так как почки повреждены. Дают ли ему препараты железа для поднятия гемоглобина и эритроцитов?
Blueberry писал(а):возможно, ему хватит и просто железа с витаминами. хоть почки и пострадали, у него мочевина с креатинином не заоблачные.
rys писал(а):Скажу з власного досвіду. В моєї киці після ургентної стерилізації (патологічні роди) саме на фоні цефтриаксону розвинулася така дика гостра ниркова недостатність, що ще трохи - і кінець би був. П"ять днів кололи - п'ять днів її рвало, почали відказувати задні лапи, вона падала і повзла, не їла і рвала. Після скандалу у ветклініці відмінили цефтриаксон і почали рятувати нирки. З нирками все бульш-меньш, а от на фоні інтоксикації стався спазм капілярів шкіри і вона відмерла по всій спині - від лопаток і до основи хвоста. Поступово злазила і залишилася відкрита рана. Спина заростала десь з дев'ять місяців, залишилися шрамиі на цих участках шерсть не росте....
Так що я бибула надзвичайно обережна з цефтриаксоном для слабих на нирки. Там вроді для таких є інші антибіоники, щадящі для нирок.
rys писал(а):Ну, я ж не спорю. Може і індивідуальна непереносимість. Тільки потім я бачила з такою ж відмерлою шкірою на спині собачку чі-хуа-хуа в того ж вета. Спитала хазяйку - стерилізація.каже так, після незапланованих родів. Питаю - цефтриаксон - вона каже - так. Все як у поєї киці. То я і вивела для себе систему.
У всякому разі вважала за потрібне попередити.
Вернуться в Проделанная работа
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 32