Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Мої підвальні цуценята - потрібна допомога з піаром

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Мої підвальні цуценята - потрібна допомога з піаром

Сообщение ryna » 27 янв 2011, 01:26

Сьогодні сантехнік сказав мені, що цуценят у підвалі було дев'ятеро. А кількома днями раніше чоловік мій бачив на вулиці дівчину, яка вигулювала песика, вельми схожого на Бенджаміна. Трупиків я в підвалі не бачила, отже є надія, що й другого хтось забрав собі. Якось тепліше на душі від думки, що хтось із сусідів мені допоміг.
А чому тема в Неактуальних?
Все ж ввона більше для Проделанной работы, бо стільки і справді було зроблено багатьма людьми, щоб песики здобули домівку.
Бенджамін, щоправда, наразі все ще в мене - вже й лапу піднімає на мої двері. Надії прилаштувати не втрачаю!
про моїх тварин охочі можуть прочитати тут
http://kademch.livejournal.com/
ryna
Старожил

Сообщение ryna » 09 фев 2011, 15:17

За кілька днів буде два тижні, як Бенджамін має дім. Живе у квартирі, господарі - телевізійники з СТБ, свідомо брали безпородного песика. Бенджамін хлопець лякливий, але в квартирі вже освоївся, бешкетує, не завжди терпить, щоправда, бо замалий іще терпіти, але вміє проситися на вулицю і загалом із туалетом особливих проблем не виникає. Вулиці боїться - і місце для нього незнайоме і холодно, порадила господарям подавати адаптол.
ryna
Старожил

Сообщение tgs » 09 фев 2011, 15:43

Катя, ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!Наконец-то свершилось! Счастья малышу и спасибо тебе за терпение и настойчивость!!!И еще за СИЛУ ДУХА!!!!!!!!!!!!! :bp: :bp: :bp:
tgs
Старожил

Сообщение ryna » 09 фев 2011, 15:59

tgs писал(а):Катя, ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!Наконец-то свершилось! Счастья малышу и спасибо тебе за терпение и настойчивость!!!И еще за СИЛУ ДУХА!!!!!!!!!!!!! :bp: :bp: :bp:

Таню, де була б моя СИЛА ДУХУ, якби ніхто не відгукнувся і не взявся мені допомагати - я відчувала поруч стільки людей і стільки допомоги від вас усіх отримала. Бракує смайлика, аби висловити моє вами захоплення, тож наразі оцей :cp:
ryna
Старожил

Пред.

Вернуться в Проделанная работа