Доброго дня дорогі форумчани!! Прошу вашої допомоги у створенні притулку для тварин у м. Чернівці.
Сьогодні в обід до мене зателефонували з однієї з партій і запропонували подати на розгляд бізес-план створення Притулку для тварин. Крайній термін - п"ятниця, а я не знаю з чого мені розпочати і що закласти в кошторис видатків і доходів. Тому прошу всіх, хто має відношення до притулків в інших містах відповісти на мої запитання:
1. Наскільки важко отримати безхозне приміщення і клаптик землі біля нього.
2. Яке завелике воно повинно бути??
3. Скільки людей краще найняти і чи охоче люди йдуть у волонтери??
4. І взагалі скільки приблизно коштів необхідно для побудови вольєрів для собак і окремо закупівлі для кішок.
Ну може я щось пропустила. Допоможіть мені, будь ласка, бо я не знаю за що братися і як підготувати більш-менш правдивий бізнес-план. Може в когось старий завалявся.
Сказали ще, що реальніше виграти тендер, якщо створити готель для тварин, щоб він фінансував притулок. Тобто зробити таку неприбуткову організацію. Може ще бізнес-план готелю є?? Або просто якщо можна напишіть скільки потрібно в день маленькій, середній і великій собачці, тобто які середні витрати на песика в день. Може знаєте розцінки готелів в Києві, бо в мене, на жаль, немає змоги наочно все подивитися.
Дякую за відповіді наперед.