Вихідні дані такі. Кіт Жулька, взяла з Гостомельського притулку влітку цього року. Візуально і до того куратор стверджували, що кіт здоровий (не враховуючи жуткого запаху з рота і глістної інвазії). Але літом проколола, пролікувала і кіт був нормальний (не пишу, що здоровий, бо хто його знає...)
Тепер в мене в квартирі епідемія лішая і у кота в останнього вилізли сімптоми...
я посадила його в клітку, він в ній сидів з тиждень. Але потім я побачила, що кіт якийсь млявий. Випустила з клєтки. Кіт за два дні схуд наполовину ваги тіла. Прокололи 5 днів антибіотики, втіаміни та імуностимулятори. Ніби стало краще. Постійно раз на 5 днів пшикаю Зооміколем. Вчора пшикнула, а сьогодні побачила, що коту знову гірше. Ветеринар, яка постійно обслуговує каже, що ще щось колоти навмання вже не варто, а варто везти на УЗІ внутрішніх органів.
Тепер питання. Повезу сама з Гостомеля по ветці метро від Академмістечка. Не хотілося би, щоб кіт дуже довго був на повітрі (ще б не простудити би)... ПОрадьте лікарню, поблизу цієї ветки метро, щоб далеко не ходити. Ще одна загвоздочка, в мене тут фінансова..опа... тому в дуже дорогу клініку не зможу собі довзолити піти....
Планую везти кота завтра зранку...