Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де недорого зробити УЗІ коту???

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де недорого зробити УЗІ коту???

Сообщение RAM » 10 фев 2010, 20:33

Вихідні дані такі. Кіт Жулька, взяла з Гостомельського притулку влітку цього року. Візуально і до того куратор стверджували, що кіт здоровий (не враховуючи жуткого запаху з рота і глістної інвазії). Але літом проколола, пролікувала і кіт був нормальний (не пишу, що здоровий, бо хто його знає...)
Тепер в мене в квартирі епідемія лішая і у кота в останнього вилізли сімптоми...
я посадила його в клітку, він в ній сидів з тиждень. Але потім я побачила, що кіт якийсь млявий. Випустила з клєтки. Кіт за два дні схуд наполовину ваги тіла. Прокололи 5 днів антибіотики, втіаміни та імуностимулятори. Ніби стало краще. Постійно раз на 5 днів пшикаю Зооміколем. Вчора пшикнула, а сьогодні побачила, що коту знову гірше. Ветеринар, яка постійно обслуговує каже, що ще щось колоти навмання вже не варто, а варто везти на УЗІ внутрішніх органів.
Тепер питання. Повезу сама з Гостомеля по ветці метро від Академмістечка. Не хотілося би, щоб кіт дуже довго був на повітрі (ще б не простудити би)... ПОрадьте лікарню, поблизу цієї ветки метро, щоб далеко не ходити. Ще одна загвоздочка, в мене тут фінансова..опа... тому в дуже дорогу клініку не зможу собі довзолити піти....
Планую везти кота завтра зранку...
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.
RAM
Старожил

Re: Де недорого зробити УЗІ коту???

Сообщение I.K. » 10 фев 2010, 20:38

Недалеко от Берестейской (1 остановка троллейбусом) - ветклиника Юкка http://yukka.kiev.ua/uslugy.php. Позвоните, узнайте, когда принимает УЗИст и какова стоимость.
"Я всегда был за тех, кому горше и хуже. Я всегда был для тех, кому жить тяжело"
А. Вертинский
тел.: 410-62-37 (д.), 097 721-47-22 (моб.)
Изображение
I.K.
Старожил

Сообщение Снежок » 10 фев 2010, 22:15

Мы делали у Кудрявцева в "Эквусе" на Касияна, 1/10, от Академгородка прямая маршрутка ходит, токо вот нужно по предварительной записи, кажись, он там узи делает только в пн и чт.
Снежок
Старожил

Сообщение RAM » 10 фев 2010, 23:48

дякую, я вжі подзвонила узісту Юкки. Домовились на завтра..
Тему в пророблені, плиз..
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.
RAM
Старожил

Вернуться в Проделанная работа