Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Стерелізацію кішок на Позняках. перетримка та соціалізація

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Стерелізацію кішок на Позняках. перетримка та соціалізація

Сообщение одуванчик » 01 авг 2010, 20:01

я на форумі уже рік і перший раз прошу фінансової допомоги і сума невелика але в кармані узагалі не густо. та й борг не знаю коли мені віддадуть і чи віддадуть узагалі......
неподалік мого дому по Драгоманова (кажись 40) (Позняки) живе кошача сімейка дві мамки і 4 їх дитяток.
одна мамка уже в похилому віці - пухнаста і смугаста та короткошерстна і чисто чорна. їх дітки приблизно місяців по 5-6 , чорні, смугастик та чебурашка.
смугаста мамка вагітна і скоро має народжувати. чорну не бачила.
коти важко даються в руки. поки що я їх прикармлюю щоб звикали до мене. котенята в руки не даються і того я не знаю ху из ху. візуально коти здорові.

я фінансово спроможна лише підгодовувати котів. зарплата буде лише після 19-го і я боюсь що кішка до того часу народить.....
я планувала їх обох стерелізувати і забрати до себе на перетримку , але девочка з якою я знімаю квартиру проти бездомних котів у нас дома. я думала що вона поїде у відпустку а я за два тижні стерелізую і потримаю у себе котів.... але на жаль Таня залишається у Києві і того перетримку у мене пас.....

мені потрібна фінансова допомога на стерелізацію у Ліхачової - 150 грн та допомога на корм.

на післяопереційну перетримку буду проситись до І.К ( якщо у неї будуть місця) або щось шукати по знайомих.
кілька фоток
Изображение
Изображение

це мама кицька
і її дітки
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось одуванчик 11 авг 2010, 09:54, всего редактировалось 1 раз.
одуванчик
Старожил

Re: фінансова допомога на стерелізацію кішок на Позняках

Сообщение одуванчик » 02 авг 2010, 09:30

ап
одуванчик
Старожил

Сообщение одуванчик » 02 авг 2010, 15:10

пліз
одуванчик
Старожил

Сообщение одуванчик » 03 авг 2010, 18:34

на стерелізація попросила у фонда.
на перетримку до І.К.
сьогодні намагалась зловити кішку але не дається.... завтра спробую з Лєною Мастер-Л.
одуванчик
Старожил

Сообщение I.K. » 03 авг 2010, 18:38

одуванчик писал(а):на перетримку до І.К.

Не позднее завтрева. Ибо 13 я таки уеду, и кошку необходимо забрать до того.
"Я всегда был за тех, кому горше и хуже. Я всегда был для тех, кому жить тяжело"
А. Вертинский
тел.: 410-62-37 (д.), 097 721-47-22 (моб.)
Изображение
I.K.
Старожил

Сообщение одуванчик » 04 авг 2010, 20:07

кицьку не зловили. думали на крайняк хоч би ыншу спыймати але ны. залишила переноску можу кішку спіймає жіночка яка їх кормить - Марія.....
до І.К. на перетримку ми уже не встигаємо ніяк.

хтось можу підказати перетримку хоча б платну? днів на 10.
одуванчик
Старожил

Сообщение одуванчик » 10 авг 2010, 14:08

кішку спіймати не вдалось і кажись що вона уже родила..... я її не бачу. зато інша кішка з"явилась на мої очі з пузом.
крім того, біля іншого будинку з"явилось кошеня віком 4 місяці . кошеня ликувате але мпіймати можна . я його приручаю до рук, підгодовує. окраска кошеняти - звичайний полосатик.

а сьогодні зранку зустрічалась з Метою і просто офігела... біля іншого будинку ( третього уже) бігає пара кошенят короткошерстний чорний та щось дуже схоже на сіамку . чорненьке постарше, а "сіамка" зовсім маленьке.
добре я їх не роздивилася бо вони ховалися під кущами а потім втекли у дирку в будинку.

мені потрібна допомога
фінансово я зможу виділити гривень 300-500 ( в залежності від певних факторів), я зможу відпозити кішок на стерелізацію до ЛЛ. я домовлюсь з ЛЛ за стерелізацію.
потрібна допомога:
а) спіймати вагітних кішок та диких котенят
б) перетримка післяопераційна . до себе я не можу їх узяти. навіть на кілька днів. я б хотіла б до І.К. проситись, але вона буде у від"їзді. якщо у нас ситуація затянеться то буду знову проситись до І.К.
в) перетримка для приручення диких котенят . я думаю тижнів два вистачить.
г) постоялки з кошенятами.
ну і фінанси на прокорм та перетримку

і саме головне це моральна підтримка і сокуратор. бо я сама відкину копита...
одуванчик
Старожил

Сообщение одуванчик » 11 авг 2010, 08:24

як оказалось в останьому виводку мама кішка чорнява та як мінімум троє котенят - двоє чорних і сіамка..... як там могла оказатись сіамка і де пробігав тато сіам не зрозуміло...... кажись на сіамку у мене є руки. чергова співробітниця :ca: :ca: :ca: :ca: :ca: :ca: :ca: :ca:
ось норка в якій вони живуть. фотки будуть погані бо фоткала здалеку. ці малі козявки до рук не йдуть і тікають
Изображение

ось мама-кішка
Изображение

а от і сіамка .
Изображение

а це дикувате кошеня яке живе саменьке біля іншого будинку. де взявся незрозуміло
Изображение
одуванчик
Старожил

Сообщение Zhu » 11 авг 2010, 09:23

Сиамка - супер! :cv: Даже если ПХ передумает, то ей и другие ручки быстро найдутся!
Zhu
Старожил

Сообщение одуванчик » 11 авг 2010, 09:41

да я знаю що сіамку з руками забируть.. але ж її потрібно приручити... от тіко де????????????????????

а якназву теми поміняти? шось я туплю від цієх спекуи
одуванчик
Старожил

Сообщение I.K. » 11 авг 2010, 09:43

одуванчик писал(а):

а якназву теми поміняти? шось я туплю від цієх спекуи

Зайти в правку первого поста.
"Я всегда был за тех, кому горше и хуже. Я всегда был для тех, кому жить тяжело"
А. Вертинский
тел.: 410-62-37 (д.), 097 721-47-22 (моб.)
Изображение
I.K.
Старожил

Re: Стерелізацію кішок на Позняках. перетримка та соціалізація

Сообщение одуванчик » 16 авг 2010, 09:09

невже ніхто не виявив бажання допомогти.
агов, народ-кошатніки , хелп мі.

я кажись ( щоб не зглазити) нашла перетримку для тайки на соціалізацію та ПХ. стерелізація у ЛЛ , в кінці серпня на перетримку до ІК.
допоможіть ручками, фінансами та перетримками.
одуванчик
Старожил

Сообщение cezyk » 16 авг 2010, 21:37

:bc: :bc: :bc:
cezyk

Сообщение одуванчик » 25 авг 2010, 09:59

на вихідних мене не було в Києві того останіх новин не має.
котенят не можу спіймати сама. постійно тікають, але я її підкормлюю
одуванчик
Старожил

Сообщение одуванчик » 06 сен 2010, 09:50

про допомогу в стерелізації домовилась з Лєною Єленавік, добре що вона живе в сусідньому будинку. стерелізація у ЛЛ, а перетримка буде у Лєни дома. так що поки що ми обходимся власними силами....
учора зранку намагалися зловити котів. ні фіга..... коти в руки не давались. потім нас прогнала тьотя чи то двірник чи то конс"єрж " мол хто ви такі і чого ви тут ходите? я не хочу щоб ви тут ходили", налякала котів і ми пішли. потім думали спіймати хоча б сіамку. але теж кошенята дикі і в руки не даються....

а потім... це називається доля..... я поверталась додому після того як відвезла двох кошенят з Привокзальної на перетримку і проходила біля того будинку і бачу картина Рєпіна "Приплили".. сидят коти рядочком і ловлять мишку..... я підходжу ближче.. вони не тікають, мишку ж ловлять..... я ще ближче.... ноль на масу... я хап за шкірки найближчого... а кіт в цей момент хап за шкірки мишку.... так я їх обох в переноску і поклала.... і тут кіт опам"ятався, що його спіймали разом з мишкою..... і почалося.....
переноска починає скакати у мене в руках, репетує на усі Позняки а я тікати..... думаю як зараз вийде та тьотя як дасть мені по шапці...... добігла я до дому і думаю, "а якщо це кіт а не кішка то навіщо його стерелізувати????? треба глянути"
пришла я додому, кіт заткнувся. зайшла на балкон , закрила вікно, двері і відкрила переноску і тут почалося.... вихор, смерч, ураган це все фігня, ураган Катріна - дєтский лєпет на лужайці, цунамі - дитяча іграшка в порівнянні з цим котом.... кіт не те слово, що бігає, він літає, гасає носиться.... по усьому балкону. по стелі, по бікнам, по підлозі по стінам... я уже подумала, що зараз виб2є вікно і гепнеться з- 10-го поверху. :ai: :ai:
.... а з-за вікна на увесь цей цирк зиркають моїх два кота..... такого охрєнєвшого виразу обличчя я у Тохи своєї не бачила , по типу "Мамо шо це??????".
я й уже забула, що я хотіла глянути чи є яйки у кота чи ні... ну ті яйки з котом разом...головне вціліти...
я тікати з балкону, з переляку не можу відкрити двері.... а позаду воно----- котяра скажене з моторчиком біля дупи...... усьо думаю, буду я зараз покусана, погризана, поцарапана і т.д. але втекала....
котяра побігала побігала і залізла на самий верхній куток між вікном і шкафом і так сиділо години дві.... фотка у мене є, але дома.

потім пришла Лєна і ми закутавшись в шуби, з зимовими перчатками на рукам , з шваброю в руках почали звідти виманювати кота.... і тут почалося дубль два....... коли воно вистрибнуло мені на плечі я думала, що рожу на місці йожика...... більше я ужастіки на ніч дивитися не буду...... тут вживу вистачає.... :ba:
кота все таки спіймала Лєна і посадили в переноску.... ітого прокусаний палець, тріснута швабра, подряпані перчатки і мій переляк... довелось потім з Лєною пити налівку, стрес лікували :bj: :bj: :bj: :bj:

до ЛЛ учора ми не встигли... кота до себе на ніч забрала ЛЄна і сьогодні ми плануємо його відвезти до ЛЛ на Ярославську. відпускати назад не будемо. фіг його потім упіймаєш...

я то кажу що це кіт, але я не роздивлялася ... в тому вихорі нічого не замітила, а от Лєна роздивилась, що це дівчинка....

а тепер саме смішне.... я ж забула про мишку!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мишка увесь час була у переносці. :bq: :bq: ох....... добре, що мишка була мертва, бо вона б ще ращ померла б зі стресу.......
про мишку я згадала, коли уже Лєна стояла з переноску біля ліфта на мою фразу "еееееееееееее кстаті, ну так... між іншим.... у тебе в переносці лежить на додачу до скаженого кота ще й трупик мишки..... :ah: :ah: :ah: "........
усьо.... Лєна в осадок випала........

отак кішка й ночувала в переносці з трупом мишки...

ох побажайте нам удачі в нашій оперерації "стерелізації скаженої кішки та поховання трупика мишки"....

а ніхто не знає, коли мишки починають розлагатися??????
одуванчик
Старожил

Сообщение master_l » 06 сен 2010, 10:24

:ca: :ca: :ca: :ca: :ca:
молодцы девчонки. Спецназ отдыхает.
посмеялась от души.
Если мышку сегодня похороните - то не усе бу хорошо.
master_l
Старожил

Сообщение meta » 06 сен 2010, 11:36

Оль, :ay:

перенесла темку пока в раздел ""Стерилизация"" :)
meta
Старожил

Сообщение IRINKA » 06 сен 2010, 14:26

Вам сейчас нужна фин помощь?
IRINKA

Сообщение IRINKA » 06 сен 2010, 14:39

Я постараюсь помочь в стерилизации фин и возможно с передержкой. Звоните мне 0633297901, Ирина.
IRINKA

Сообщение одуванчик » 06 сен 2010, 18:14

Изображение
учорашній котогерой
одуванчик
Старожил

Сообщение одуванчик » 07 сен 2010, 13:43

IRINKA писал(а):Вам сейчас нужна фин помощь?

Ірина допомога в основною потрібна руками - допомогти спіймати. я з суботи буду у відпустці і мене два тижні не буде в Києві. а Лєна сама не спіймає. та з перетримкою. у Лєни дома можна тримати лише по одній кішці.
одуванчик
Старожил

Сообщение одуванчик » 07 сен 2010, 14:14

по результатам стерелізації - кішка була вагітна і у неї всередині були мертві котенята і до того ж уже давно :ai: :ai: :ai: :ai:
кішка влаштувала розгон в клініці, побила мензурки, покусала співробтницю...... :ah: :ah: :ah: :ah: вихор а не кішка.

Лєні довелось робити укол від стовбняка, адже кішка її укусила.....
одуванчик
Старожил

Вернуться в Проделанная работа