Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Моя сьогоднішня знахідка, порадьте

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Моя сьогоднішня знахідка, порадьте

Сообщение Kozya » 29 авг 2010, 22:14

Проводжала ввечері сестру на маршрутку, сидить отаке чудо і волає, біля чуда коробочка з ганчіркою - щоб не замерзла... взяла на руки - худюще, одні кістки + кругле глистяве пузо, табуни блох і нещасне до крику :ac: Вирішила забрати додому погодувати, а далі видно будне... вдома виявилось, що мала кульгає на задню лапку, і лапка опухша... а ще проблеми з туалетом, довго сидить в одній позі і нічого не виходить у неї...трошки поїла, сіла в сумку і поїхали ми до лікаря на Васильківську, 16 ( найближча клініка до Глевахи)...
Черговий лікар Наталя котю подивилась, температура в нормі, сказала що перелому немає, хтось наступив чи придавив і через тиждень повинно попустити, і що глистів у малої море, вколола три уколи - щоб зняти запалення, щоб нормалізувати роботу кишечника і ще якийсь... Спакувала нам з собою ще купу шприців - уколи на три дні: Тилозин 5%, Травматин, Гамавит ( якщо я все правильно розібрала). З глистами сказала почекати, а потім прогнати Празіцидом.
Ми вже дві години вдома, а малявка не хоче їсти - купила консерву Роял для кошенят, зварила курочку - відмовляється... Може це наслідок уколів? мявчить, чогось хоче від мене - а я не можу зрозуміти :bh: на туалеті знов сиділа дулась - трошки по-маленькому сходила і все :ac:
Я щось можу ще для неї зробити зараз? Завтра цілий день на роботі, страшно залишати саму в такому стані :ak:
І ще питання, ті шприци, які нам накапали - їх можна зберігати при кімнатній температурі?

Изображение

Изображение
Kozya

Re: Моя сьогоднішня знахідка, порадьте

Сообщение Oo » 29 авг 2010, 23:05

Гамавит тільки в холодильнику!
Якщо він змінить колір - значить уже непридатний!
Тримайтесь, до завтра ще маєте ніч.
Хай все буде добре за малявкою!
Oo
Старожил

Сообщение megera » 29 авг 2010, 23:07

Ви казали Наташі про ці проблеми? Там обидві Наталі непогані лікарі.
megera
Старожил

Сообщение Kozya » 29 авг 2010, 23:34

Дякую за підтримку!!!
Про туалет говорила, тому вона мабуть і вколола щось для кишечнику :bw:
У нас новини: малявочка годинку поспала, прокинулась і трошки перекусила , і навіть какнула ( не знаю, наскільки доречно писати тут про такі інтимні речі :ca: але мушу), зовсім капельку, зі звуковими спецефектами і колір мені не сподобався - зеленуватий :ac: А зараз увесь час проситься на руки, голосно мурчить, дивиться в очі і репетує противним голоском... що вона хоче мені сказати?? :bw:
Kozya

Сообщение Oo » 29 авг 2010, 23:48

Що вона радіє, що тепер Ви у неї є!
Oo
Старожил

Сообщение Oo » 29 авг 2010, 23:50

Kozya писал(а): какнула ( не знаю, наскільки доречно писати тут про такі інтимні речі :ca: але мушу), зовсім капельку, зі звуковими спецефектами і колір мені не сподобався - зеленуватий :ac:

А консистенція? І наскільки саме зелений?
Oo
Старожил

Сообщение Kozya » 30 авг 2010, 00:04

chat-ami писал(а):
Kozya писал(а): какнула ( не знаю, наскільки доречно писати тут про такі інтимні речі :ca: але мушу), зовсім капельку, зі звуковими спецефектами і колір мені не сподобався - зеленуватий :ac:

А консистенція? І наскільки саме зелений?

Колір - темно-зеленувато-коричневий ,але більше зеленуватий, важко пояснити, консистенція - не дуже рідко (не водичка), але і не так, як має бути( сформовано), середньої густоти. Ох і пояснила :ah:
Kozya

Сообщение Oo » 30 авг 2010, 00:13

Тобто каша приблизно оливкового кольору?
На спішіть лякатись, Ви ж не знаєте, що вона до Вас їла.
Ще є якісь ознаки хворі?
Oo
Старожил

Сообщение Kozya » 30 авг 2010, 00:21

Точно, колір оливковий, консистенція теж приблизно схожа. На рахунок ознак хвороби - тяжко сказати, я повний профан :bh: очки чисті, ніс теж, вуха брудні - завтра протру хлоргексидином, дуже худа, самі кістки, а більше я і не знаю, на що увагу звертати :ac:
Kozya

Сообщение светик » 30 авг 2010, 07:06

такой цвет кала может быть результатом не правильного кормления( на улице кормят чем попало)
а возможно и дезбактериоз кишечника, плюс колики. если ей тяжело покакать, дайте 3-4 капельки эспумизана с водичкой.
мы только так малышку и спасаем..он снимет вздутие, колики, и даст малышке спокойно опорожняться
светик
Старожил

Сообщение Катя2 » 30 авг 2010, 08:12

передзвоніть лікареві, проконсультуйтеся на рахунок вколення антитіл Глобфел (у маленької цілком можливі віруси), а також використання Макропена (1/8 таблетки 3 дні), якщо розлад випорожнень не припинеться (це означатиме кишкові інфекції, яка на вулиці скрізь).
Катя2
Старожил

Сообщение Kozya » 30 авг 2010, 08:49

Мала сьогодні зранку нормально поїла, сходила в туалет і зробила усі свої справи :ae: - "порція" мене порадувала! консистенція не ідеальна, але вже краща! а колір - як вчора... Проблема в тому, що через хв 40 вона знову сіла в позу - довго сиділа і нічого не вийшло у неї... а ще вона постійно кричить :ac: або спить - або репетує увесь час, одне з двох.... ходить за мною по квартирі і мявчить без зупину, береш на руки - трохи заспокоюється і муркає, і дуже старається потертись об лице - все інше не підходить :ab: і лапками перебирає...на сильно хвору не схожа ніби. Але досвід з кошенятами у мене дуже обмежений, можу і помилятись...Я не можу зрозуміти, її щось турбує, чи просто скучно і хочеться спілкування :bw:
Ще сьогодні буду спостерігати, завтра подзвоню лікарю
Kozya

Сообщение Kozya » 31 авг 2010, 12:42

У малявочки мабуть цистит :ac: Сьогодні зранку довго старалась, плакала і видавила всього пару капель, через 15-20 хв знов та сама історія, і так кілька разів :ac: хоча вчора ввечері після уколів було ніби нормально... а ще вона часто піднімає хвостик доверху і трусить ним, ніби їй там щось заважає... Позвонила до лікаря - сказала, що це її цистит турбує і порадила ще пропити кілька днів "Стопцистит".
Є питання до професіоналів: як можна це чудовисько привчити до туалету? вона ходить скрізь, тільки не в горшок, навіть на дивані, там де спить :ak: вчора після роботи по всіх кутках знаходила сюрпризи...зі мною і так чоловік крізь зуби говорив, злився, що я її притягла, а зараз взагалі ... каже піди поклади де взяла :dy: довелося сьогодні залишити її на балконі :ac: добре, що там місця багато...але їй там самотньо, вона хоче спілкування і простору. Що робити?
Kozya

Сообщение светик » 31 авг 2010, 12:44

она везде писает, потому что ей больно. вылечится, и все будет в порядке
светик
Старожил

Сообщение Катя2 » 31 авг 2010, 12:56

Ви глистогонне так і не дали? кошенята у такому стані помирають від них. візьміть четверту долю таблетки Прателу, дайте киці, заразом і розведіть у пів-скляночці води Ентеросгель і у цей день, після таблетки, випоїть кошеняті 5-10 мг, по трішки. тяжко малечі... боїтесь Прателу? візьміть хоча б суспензію Празіцид абощо.
Катя2
Старожил

Сообщение Kozya » 31 авг 2010, 13:03

не давала, бо сказав лікар почекати кілька днів... вона дуже худа і слабка, боюсь, як би не клацнула мені :ac: чи думаєте варто? я розумію, що її це мучить, але все на раз - антиблох, уколи щодня, тепер ще й ліки від циститу - може забагато для такого нещастя :ac: ?
Kozya

Сообщение Катя2 » 31 авг 2010, 14:06

а краще, щоб заїли паразити зсередини? в мене було нещодавно двоє панлейкопенійних кошенят, у порівнянні з якими Ваша - просто відгодована і здорова... глистогонне лікар Руслана дала відразу. і не шкодую.
задайте питання у розділі форуму "Ветеринарна консультація", з посиланням на тему. вам допоможуть визначитися, як безпечніше. тільки часу не гайте.
Катя2
Старожил

Сообщение Kozya » 31 авг 2010, 14:24

Катю, дякую.... на питання у "вет. консультації" можуть і не відповісти відразу :ac: а мені вже сьогодні після роботи краще було б купити ліки...може є номерочок якогось лікаря, я б все пояснила і вияснила... :ah: так набагато швидше буде
Kozya

Сообщение Катя2 » 31 авг 2010, 14:54

кидаю Русланін в лс
Катя2
Старожил

Сообщение Kozya » 02 сен 2010, 11:23

Їздили вчора на Волинську зранку... Руслана дала таблетку від глистів, вколола сироватку і приписала антибіотик... сказала спостерігати і звонити в будь-який час :ab: малявочка після цього всього стала дуже квола і спокійна, як двері (навіть не мявкала)... протягом дня два рази покакала без глистів, я звичайно ж позвонила Руслані відзвітуватись і похвастатись....і буквально через 10 хв був третій раз - з величезним драконом :ai: сьогодні зранку теж парочку знайшла... так що рано раділа.
Вчора ввечері докололи останні уколи + знов сироватку, у малявочки дуже міцна шкіра, важко проколоти...для неї це справжні тортури, кричала і кусалась, шкода її - капец :ak: , але це вже були останні... мала після процедур знов потухла, замовкла і заховалась, щоб її не трогали. Але зранку сьогодні знов активна і голосиста, апетит хороший... а ще - це нещастя почало гратись мячиком :ca: це таке видовище! - горбате, кульгає і штовхає мячик не лапкою, а носом, як морські котики :ca:
Так що ми потихеньку лікуємось... тепер тільки антибіотики + "Котэрвин" щодня...сподіваюсь, вичухаємось :ab:
Прохання до модераторів перенести темку у "Лікування", у нас поки ніби нічого термінового.
Kozya

Сообщение stasya » 02 сен 2010, 11:29

Олечка, ну вот Вы и стали кошкофеей. Спасибо Вам и выздоравливайте побыстрее. :ax: :ax: :ax:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
stasya
Старожил

Сообщение Катя2 » 02 сен 2010, 11:36

ура-ура-ура! геть драконів! нехай живе грайливе гарнюнє кошеня!
Катя2
Старожил

Сообщение Kozya » 02 сен 2010, 11:37

:ah: дякую, будемо старатись! :ab:
Kozya

Сообщение светик » 02 сен 2010, 11:45

выздоравливайте!
светик
Старожил