gala » 15 апр 2011, 23:59
Були ми. Я і Тетяна Швець, голова "Захисту" Шевченківського району. Крім нас, було кілька готових до спілкування городян, з якими домовилися завчасно "режисери". Ми до цього вибраного кола людей, що в ефірі мали уособлювати "глас народу", не входили, про що нам спочатку ввічливо, а потім не дуже, повідомили кілька атлетичних представників служби порядку. Здебільшого з вищезгаданими особами спілкувалася Тетяна Петрівна. Спілкування проходило в гарячій атмосфері з міцними потискуваннями, цікавими натяками і пропозиціями. Тетяна Петрівна наполягала на праві поставити запитання Попову в той час, як я мовчки намагалася наблизитися до екрану. Мабуть, припускаючи, що я зурочу Попова одним поглядом, мене відштовхували, затуляючи екран міцним плечем.
Закінчилося наше спілкування зі знімальною групою доволі мирно. Ми коротко пояснили, якою ситуацією спричинений наш біль, і чому не займаємося приємнимнішими справами в цей вечір. За ввічливою пропозицією взяти участь в майбутній передачі записалися на наступну зустріч. Чи покличуть?